Üzüldüm ama benimkiler de gelecek biliyorum kader arkadaşımama ne yapalım devammmm üzülme olsun senin bebişinde seni bekliyordur zamanın birinde
İnşallah kuzumNe yapalım bi dahaki aya artık. alıştım artık bi daha ki aya demeye offfff offff
canm benıde ekle benm esmde varıkosel var amelıyat oldu tam bır bucuk yıldr cocuk istyoruzç benıde ekle dua edelm brbrmzeeTebrik ederim canım. .
Amin inşallah. .
canm benıde ekle benm esmde varıkosel var amelıyat oldu tam bır bucuk yıldr cocuk istyoruzç benıde ekle dua edelm brbrmzee
Hiç belli olmaz canım benim inşallah tutar allahım şu günün yüzü suyu hürmetine inşallah4 gün var ama hissediyorum adet olucam
İnşallah cümlemizinkine ama pek umudum yok sende durumlar nasıl ne zaman bat ışık varmıHiç belli olmaz canım benim inşallah tutar allahım şu günün yüzü suyu hürmetine inşallah
Walla bende belirti falan yok aklımdan cikarayim diyorum oda zor bu 4. Asilamam ve böyle olunca insan dahada umutsuz oluo bakalım haftaya ctesi adet olmaz isem belli olacak allahım hepimizin yüzünü guldurur inşallah ama sen umutsuz olma canım ben kendim dışında herkese umutlu bakiorum nedenseİnşallah cümlemizinkine ama pek umudum yok sende durumlar nasıl ne zaman bat ışık varmı
Asıl sen umutsuz olma yumurtlama günün belli sperm girdim girmedimi diye derdin de yok senin şansın daha yüksek ve yakın zamanda hamile kalacaksın inşallah ben hissediyorum.umudunu kaybetme ve çokta kaptırma kendini.Bak ben yumurtlama günümü bile bilmeden tahmin ederek ilişkiye girdim bakalım ne olacak.Walla bende belirti falan yok aklımdan cikarayim diyorum oda zor bu 4. Asilamam ve böyle olunca insan dahada umutsuz oluo bakalım haftaya ctesi adet olmaz isem belli olacak allahım hepimizin yüzünü guldurur inşallah ama sen umutsuz olma canım ben kendim dışında herkese umutlu bakiorum nedense
Sen aşılama yaptırmadım mi ? Yumurta takibi mi yoksa ? Bilgilendirir misin beni ve bat ne zaman ve tsk ederim dileklerin için inşallah dediğin gibi olur canımAsıl sen umutsuz olma yumurtlama günün belli sperm girdim girmedimi diye derdin de yok senin şansın daha yüksek ve yakın zamanda hamile kalacaksın inşallah ben hissediyorum.umudunu kaybetme ve çokta kaptırma kendini.Bak ben yumurtlama günümü bile bilmeden tahmin ederek ilişkiye girdim bakalım ne olacak.
Yokkk canım yaaaa biz süper loto oynuyoz şansımıza ne çıkarsa akıntıdan anlıyorum ama emin değilim tabikideSen aşılama yaptırmadım mi ? Yumurta takibi mi yoksa ? Bilgilendirir misin beni ve bat ne zaman ve tsk ederim dileklerin için inşallah dediğin gibi olur canım
Anladım canım peki ne kadar zamandır bebek istiosunuz ve sorun var mi ? Hikayeni anlatsan azıcıkYokkk canım yaaaa biz süper loto oynuyoz şansımıza ne çıkarsa akıntıdan anlıyorum ama emin değilim tabikide
1.5 yılda iki kez gebelik geçirdim ilkini eşimin isteğiyle aldırmak zorunda kaldım hIR gür ederek.2. gebeliğimde 6 ay sonra oldu bilmiyordum ve ben o aralar antidepresan kullandım.1 aylıkken öğrenince bıraktım.Herkes sakat olur dedi aldır dedi ama ben ikinci kez aynı hataya düşmek istemedim ve sabırla iyi haberlerini duymak için bekledim ve 3 ay sonra kötü haberini aldım kalbi atıyordu fakat beyni hiç gelişmemişti açıkçası kötü hamilelik geçiriyordum kusmalar falan açlıktan ağlıyordum fakat bişey yiyemiyordum 6 kilo vermiştim doktorda Yaşamaz deyince aldırmak zorunda kaldık ve üzerinden 6 ay geçti ama ne gelen var ne giden ayda bir kere kırmızılar ziyaret ediyor o kadarAnladım canım peki ne kadar zamandır bebek istiosunuz ve sorun var mi ? Hikayeni anlatsan azıcık
Off kiyamam ne zor şeyler yasamissin1.5 yılda iki kez gebelik geçirdim ilkini eşimin isteğiyle aldırmak zorunda kaldım hIR gür ederek.2. gebeliğimde 6 ay sonra oldu bilmiyordum ve ben o aralar antidepresan kullandım.1 aylıkken öğrenince bıraktım.Herkes sakat olur dedi aldır dedi ama ben ikinci kez aynı hataya düşmek istemedim ve sabırla iyi haberlerini duymak için bekledim ve 3 ay sonra kötü haberini aldım kalbi atıyordu fakat beyni hiç gelişmemişti açıkçası kötü hamilelik geçiriyordum kusmalar falan açlıktan ağlıyordum fakat bişey yiyemiyordum 6 kilo vermiştim doktorda Yaşamaz deyince aldırmak zorunda kaldık ve üzerinden 6 ay geçti ama ne gelen var ne giden ayda bir kere kırmızılar ziyaret ediyor o kadar
İzmirde yaşıyorum inşallah rabbim yüzümüze bakar.Nasip değilmiş ilk zamanlar yıkılmıştım resmen şimdi toparladım kendimiOff kiyamam ne zor şeyler yasamissininşallah en yakın zamanda olacak kuzum inann kötü günler geçti güzel gunlerede az kaldı allahın izniyle nerede yasiosunuz
Sizin Hikayeniz nedirİzmirde yaşıyorum inşallah rabbim yüzümüze bakar.Nasip değilmiş ilk zamanlar yıkılmıştım resmen şimdi toparladım kendimi
Evet kötü şeyler ama toparlanmak çok önemli canım,ben 5.5 senelik evliyim hiç gebe kalamadim esimdede bendede sorun yok ama olmayınca olmuo özelde 3 aşılama oldu artık yaş gidio ve devlettende hakkımı kullanmak istedim tüp bebek için ve 3 aydır kağıtlar falan önce aşılama deniyces sonra yaştan dolayı tüp bebeğe alicaklar bu arada ben 36 eşim 47 yaşında amma ikimizde pek bi genciz :) yalnız suda var artık sansmi sanssizlikmi sen karar ver :) eşim iflas etti ruslarla calisiodu şimdi 1.5 aydır evde ve otomatik olarak sigortasız ki bizim günümüz doldu yaşı bekliyoruz emeklilik için oda allah kismederse kasımda emekliyiz bu arada calismicak ama devlet bana dioki 3 ay aktif calisio olması lazım ve senin eşin calismio faydalanamazsin :) yani adam primi doldurmuş 21 sene aynı iş yerinde saçmalıklar falan filan bu asil ama tutmazsa maalesef 7 ay ara vermek zorunda kalicaz :) of amma yazdım :)) bende ist dayım çapa tip fakültesine gidiyorum ve neden önceden devlete gitmedim die üzüldüm açıkçası harika ilgi araştırma güler yüzlü doktorlar ve beni teselli eden hemşireler çok tatlılar :)İzmirde yaşıyorum inşallah rabbim yüzümüze bakar.Nasip değilmiş ilk zamanlar yıkılmıştım resmen şimdi toparladım kendimi
Gerçekten çok üzüldüm...Yalniz hiç bir sorununuz yokmuş 5.5 senede uzun bir site acaba bu zaman aralığında kendinizi çok mu kastınız strès çok mu yaptınız.Çünkü ben burda okumuştum bir bayan stresten 10 yıl çocuğunun olmadığını yazmıştıEvet kötü şeyler ama toparlanmak çok önemli canım,ben 5.5 senelik evliyim hiç gebe kalamadim esimdede bendede sorun yok ama olmayınca olmuo özelde 3 aşılama oldu artık yaş gidio ve devlettende hakkımı kullanmak istedim tüp bebek için ve 3 aydır kağıtlar falan önce aşılama deniyces sonra yaştan dolayı tüp bebeğe alicaklar bu arada ben 36 eşim 47 yaşında amma ikimizde pek bi genciz :) yalnız suda var artık sansmi sanssizlikmi sen karar ver :) eşim iflas etti ruslarla calisiodu şimdi 1.5 aydır evde ve otomatik olarak sigortasız ki bizim günümüz doldu yaşı bekliyoruz emeklilik için oda allah kismederse kasımda emekliyiz bu arada calismicak ama devlet bana dioki 3 ay aktif calisio olması lazım ve senin eşin calismio faydalanamazsin :) yani adam primi doldurmuş 21 sene aynı iş yerinde saçmalıklar falan filan bu asil ama tutmazsa maalesef 7 ay ara vermek zorunda kalicaz :) of amma yazdım :)) bende ist dayım çapa tip fakültesine gidiyorum ve neden önceden devlete gitmedim die üzüldüm açıkçası harika ilgi araştırma güler yüzlü doktorlar ve beni teselli eden hemşireler çok tatlılar :)
canım çok geçmiş olsun birdaha böyle kayıplar yaşatmasın her hangi bir kontrolden geçtinmi rahim filmi vs çünkü kürtaj sonrası çoğunlukla rahim yapışması oluşabiliyor bi kontrol olmanı tavsiye ederim ama çok şükür ki hamile kalabilmişsin devamı muhakkak gelecektir ama bi kontrol ol sorgula derim doktorlar önemsemez üstünden sene geçmeyince olu olur nasılsa olmuş diyip yolluyorlar sen kendin talep et yapışıklık olasılığını araştırt1.5 yılda iki kez gebelik geçirdim ilkini eşimin isteğiyle aldırmak zorunda kaldım hIR gür ederek.2. gebeliğimde 6 ay sonra oldu bilmiyordum ve ben o aralar antidepresan kullandım.1 aylıkken öğrenince bıraktım.Herkes sakat olur dedi aldır dedi ama ben ikinci kez aynı hataya düşmek istemedim ve sabırla iyi haberlerini duymak için bekledim ve 3 ay sonra kötü haberini aldım kalbi atıyordu fakat beyni hiç gelişmemişti açıkçası kötü hamilelik geçiriyordum kusmalar falan açlıktan ağlıyordum fakat bişey yiyemiyordum 6 kilo vermiştim doktorda Yaşamaz deyince aldırmak zorunda kaldık ve üzerinden 6 ay geçti ama ne gelen var ne giden ayda bir kere kırmızılar ziyaret ediyor o kadar
Walla ilk dönemler yaptım ki ülser bile oldum ama 2 senedir rahattim en son kontrole gittiğimde drum tüpü den esen devlette diince tekrar 2 yıl sonra başladım artık hayırlısıGerçekten çok üzüldüm...Yalniz hiç bir sorununuz yokmuş 5.5 senede uzun bir site acaba bu zaman aralığında kendinizi çok mu kastınız strès çok mu yaptınız.Çünkü ben burda okumuştum bir bayan stresten 10 yıl çocuğunun olmadığını yazmıştı
Aminnnnn kendine ne iyi gelecekse onu yap stresten uzaklaş çık dışarı Havanı al balkonda çayını kahveni yudumla uğraş edin kendine hayatını bebeğe endeksleme yoksa çok stres yaşarsın canım iyi akşamlar yarın görüşürüzWalla ilk dönemler yaptım ki ülser bile oldum ama 2 senedir rahattim en son kontrole gittiğimde drum tüpü den esen devlette diince tekrar 2 yıl sonra başladım artık hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?