canım neyin var neden aglıyosunbenimde esim nöbetci bugün tekim evde.bende sarma sarcam kek yapcam ıspanaklı oyalanyom tek sıkılyo insan ama yanlız degilsin bende burda iyi oluyorum.yasadıgım ilde arkadasım yok hiç yeniyim bende.
ay her zaman musaetız canım,her zaman canla basla.
ay her zaman musaetız canım,her zaman canla basla.
BAYANLAR Muhteşem üçlü ile hamile kaldım. Hem de ikincisi yolda :) darısı başınıza... TOPİĞİME Bİ GÖZ GEZDİRİN BELKİ SİZE DE Bİ FAYDASI OLUR
kuzumm gercekten gelmek istiorumm amaaaaaaa
eee sizde eşinle gelin antalyaa tatilee bizeeee
bebek olayı canımı sıkıyo neden olmuyo diye üzülüyorum süreklide dua ediyorum ama busefer kendimi durduramadım
evet cok saqol bende sızlerı cok sevıyorum.tub bebek her kesde olacak dıye bır sey yok,bende boyle umarım zamanla duzelır,olmasada doktora gıderım.::94:
Seni okadar iyi anliyorum kii...birton borc var kredi oduyoruz bizde..düğün borclari tayinim cikti tasinma paralari için ek kredi cektik durduk.ben 26 yasindayim menopazda gorunuyorum tup bebek snsim bile cok düşük yumurtlamam yok..ama tüp bebek hakkimida yapamiyorum birton borc var...esim seneye subatta diyor tüp bebek icin ama benim hergecen gun degerlerim dahada yukseliyorben neden mi ağladım.şuan doğu görevindeyiz.dağın başındayız.merak edip arayan yok.birsürü borcun içindeyiz düzgün bi hastaneye gidip tahlilleri yaptıramıyoruz gidebilsek bile izin yok.bebek olmuyo.eşimde az önce çekti kapıyı çıktı gitti
mənim bir övladım olsun insallah
seni cok sevdim bacım
yaxşı bir yoldaş
könüllərimiz bir olsun
Sən çox yaxşı bir dostsan seni cok sevdim arkadasım iyiki varsın iyiki geldin topiğime
Seni okadar iyi anliyorum kii...birton borc var kredi oduyoruz bizde..düğün borclari tayinim cikti tasinma paralari için ek kredi cektik durduk.ben 26 yasindayim menopazda gorunuyorum tup bebek snsim bile cok düşük yumurtlamam yok..ama tüp bebek hakkimida yapamiyorum birton borc var...esim seneye subatta diyor tüp bebek icin ama benim hergecen gun degerlerim dahada yukseliyoroyuzdemn canim benim
Sıkma canini ne olursunnn.belki sadece psikoojiktirr.esinde sakinlesince gelirr uzulme..
BENDE COK ISTIYORUM YAZA ESIME SOYLUYORUM,BAKALIM KSMETsanirm PASAPORTMU LASIM
o oyrenmissin guzel.mende seni cox sevirem.canim menim.
bukili cnm hepimiz aynı durumdayızzzzz
Sən çox yaxşı bir dostsan seni cok sevdim arkadasım iyiki varsın iyiki geldin topiğime
iyiki gəldin dost olduq iyiki tanıdım səni ,mən seni cok sevdim
Ahbabım icin öyrəndim az da olsaSağolasın iyiki gəldin həyatıma tanıdım səni qardaşım
kolay gelsin cnm,saolasın sende ...
ooo cocuk gelisimi güzel,eglenceliiii
simdi dersini al,gelsin bebislerrrrrrr
sevayıda al gel cay hazır canımmmm
kacıncı günün tatlımmmm
sahanedi:canim,super
cok saqolasan canim,iyiki mende tanidim seni,sen yaxsi dostsan.
gene olmadi az once kirmizi kart gordum umarim onumuzdeki aya simdi bekle dur 5 nisan olsunda ne olcak diye aylardir hep ayni sey bu bi sinavmi cezami anlamadim yoksa hayirlisimi Allah'im hayirlisi ise tez zamanda nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?