infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

bebek olayı canımı sıkıyo neden olmuyo diye üzülüyorum süreklide dua ediyorum ama busefer kendimi durduramadım

BAYANLAR Muhteşem üçlü ile hamile kaldım. Hem de ikincisi yolda :) darısı başınıza... TOPİĞİME Bİ GÖZ GEZDİRİN BELKİ SİZE DE Bİ FAYDASI OLUR

BAYANLAR Muhteşem üçlü ile hamile kaldım. Hem de ikincisi yolda :) darısı başınıza... TOPİĞİME Bİ GÖZ GEZDİRİN BELKİ SİZE DE Bİ FAYDASI OLUR

nedir muhtesem üclü dediginiz?:44:

bukili cnm hepimiz aynı durumdayızzzzz

bebek olayı canımı sıkıyo neden olmuyo diye üzülüyorum süreklide dua ediyorum ama busefer kendimi durduramadım

evet cok saqol bende sızlerı cok sevıyorum.tub bebek her kesde olacak dıye bır sey yok,bende boyle umarım zamanla duzelır,olmasada doktora gıderım.::94:

Sən çox yaxşı bir dostsan seni cok sevdim arkadasım iyiki varsın iyiki geldin topiğime
iyiki gəldin dost olduq iyiki tanıdım səni ,mən seni cok sevdim

Seni okadar iyi anliyorum kii...birton borc var kredi oduyoruz bizde..düğün borclari tayinim cikti tasinma paralari için ek kredi cektik durduk.ben 26 yasindayim menopazda gorunuyorum tup bebek snsim bile cok düşük yumurtlamam yok..ama tüp bebek hakkimida yapamiyorum birton borc var...esim seneye subatta diyor tüp bebek icin ama benim hergecen gun degerlerim dahada yukseliyor oyuzdemn canim benim
Sıkma canini ne olursunnn.belki sadece psikoojiktirr.esinde sakinlesince gelirr uzulme..

Canım pharmaton l-carnitin ve zinco üçlüsüyle iki kez hamile kaldım topicte ayrıntıları var..

belki benimde değerlerim yüksektir ona bile baktıramadım.bizde düğün borcu ödüyoruz kredi fln.bende 25 yaşındayım.allah seninde yardımcın olsun canım

gene olmadi az once kirmizi kart gordum umarim onumuzdeki aya simdi bekle dur 5 nisan olsunda ne olcak diye aylardir hep ayni sey bu bi sinavmi cezami anlamadim yoksa hayirlisimi Allah'im hayirlisi ise tez zamanda nasip etsin...

sahanedi:canim,super

Türkmənistan, Özbəkistan ,azerbaycan ,türkiye qardaşdır

gene olmadi az once kirmizi kart gordum umarim onumuzdeki aya simdi bekle dur 5 nisan olsunda ne olcak diye aylardir hep ayni sey bu bi sinavmi cezami anlamadim yoksa hayirlisimi Allah'im hayirlisi ise tez zamanda nasip etsin...

:18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…