allahım ahir zaman hastalıgı bu mudurr
sevva7 ************** 15 mart beklemede
kolay gelsimm hıııım sarma çok severiim güzel olur inşalllah
Canimmm ateşim cikti ohalimle calistim sağlık ocağındaeve zor attim kendimi.esim ilac icirdi iyiyim biraz daha. .hastanedeki sonucumu aldim.fsh 52 cikmis.saglik ocagindaki yarin çıkacak. .bildigin menopozda cikmisim yaaaa
noldu tatlımmmmmm :26:
canım ben qalıba 15 mart falan ckmaz,olacaqmısım gıbı gelıyor.
geliyorummm askımm,kocaya söledim gidelim dedi gercektennn
seva sen kac yasındaydın askımm geliorummmmm kocalarda tanıssın ark.olsunn
canım ben qalıba 15 mart falan ckmaz,olacaqmısım gıbı gelıyor.
yukarda yazmıştım işte eşim nöbetçi bugün ama ben kötüyüm diye çıkıp gelmiş onu görünce daha kötü oldum tutamadım kendimi ağladım oda üzüldü sonra çıktı gittibitek onunla konuşuyorum bide sizinle.derdimi o bilmiycekte kim bilcek niye bozuk attı anlamadım alimdemi sanki tutamıyorum kendimi ilkdefa böyle oldum
cok sagol canıminsallahhhhhhhh
sagol esescim
canım cok gecmiş olsuninsallah hersey yoluna girer
hadı beni de ekle bat 21 mart :)
Cok tesekkur ederim canım çok sagolll...ALLAHIM HEPIMIZE ANNELIGI TATTIRSIN İNŞALLAH. .cok sagol canıminsallahhhhhhhh
sagol esescim
canım cok gecmiş olsuninsallah hersey yoluna girer
ya kocanıda gutur gel.ben 22 yasındayım.
hiç bilmiyorum valla.bu ay çok kötü oldum ağlamaktan tansiyonum düştü bayılıp kalcam en sonunda.belirsizlik nekadar zor yaa.bi hastalığım olduğunu bilsem onun için uğraşcam ama yok
yokzaten ordayım canımsen yurt dısı demıstınde neresı canım ülkenden uzaktasın zor oluyo mu evlenip mi gittin
neden erkenmi olcan bacım?sogan suyu mu ictin sen?:44:
Ahh kuzum bu sınav ne zmn bitcek acabaa
rica ederim bebemmm
hosgeldin cnm
Kac yasındasın?kac yıllık evlisin?
Aramıza hosgeldin
Bende progestan hapindan dolayibunalimdayim tahlillerim kötü cikti gene sürekli agliyorum.esim bikti artik aglamamdan..sen neden agladin canimm..seni çok iyi anliyorum suan..kızlaaar
yukarda yazmıştım işte eşim nöbetçi bugün ama ben kötüyüm diye çıkıp gelmiş onu görünce daha kötü oldum tutamadım kendimi ağladım oda üzüldü sonra çıktı gittibitek onunla konuşuyorum bide sizinle.derdimi o bilmiycekte kim bilcek niye bozuk attı anlamadım alimdemi sanki tutamıyorum kendimi ilkdefa böyle oldum
iyi tatlım bende 23 yasımdayınn
biz geliyoruz müsaitseniz eğer bu hafta?
yokzaten ordayım canım
canım tub bebek den sonra acab bozuld ya bı oyleyım bı boyle ne zaman adet duzelır bılmem.
Bende progestan hapindan dolayibunalimdayim tahlillerim kötü cikti gene sürekli agliyorum.esim bikti artik aglamamdan..sen neden agladin canimm..seni çok iyi anliyorum suan..
ay her zaman musaetız canım,her zaman canla basla.
Bende progestan hapindan dolayibunalimdayim tahlillerim kötü cikti gene sürekli agliyorum.esim bikti artik aglamamdan..sen neden agladin canimm..seni çok iyi anliyorum suan..
azerisin demi?
Men seni severimm:13:
tüp bebek düzensizlik mi yapıyorr
progestan kullanırken aksama dek uyku hali oluodu banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?