belki benimde değerlerim yüksektir ona bile baktıramadım.bizde düğün borcu ödüyoruz kredi fln.bende 25 yaşındayım.allah seninde yardımcın olsun canım
Türkmənistan, Özbəkistan ,azerbaycan ,türkiye qardaşdır
hoşbulduuum
neden erkenmi olcan bacım?sogan suyu mu ictin sen?:44:
ahh kuzum bu sınav ne zmn bitcek acabaa
rica ederim bebemmm
hosgeldin cnm
kac yasındasın?kac yıllık evlisin?
aramıza hosgeldin
beğendiğine çok sevindim ahbap saolasın
evet bide kazakstan,krkzstan var.rusyada yasadim zamanlarda ozbekistanli arkadaslarim vardi hepsi cok iyidi canim
nerelisin cnm ? :44::44:
hoşbulduuum28 yaşındayım canım yıl olmadı daha evleneli 6 ay oldu ama ilk gebeliğim kürtajla sonlandırılmak zorunda kaldı şimdi çok sabırsızlanıyorum yeniden hamile kalabilmek için ...
evet bide kazakstan,krkzstan var.rusyada yasadim zamanlarda ozbekistanli arkadaslarim vardi hepsi cok iyidi canim
kızlar benim 4 yumurtanın 1 tanesi döllenmiş yarın için çağırdılar dua edin ne olur ....
ah benimi diyosun?
benimle aynı dertte olanlar buyrunnn
o bebek bu göbişe girecek inşallahhh
insallah hamissindirrrrrrrrrrrrrrr
kızlar benim 4 yumurtanın 1 tanesi döllenmiş yarın için çağırdılar dua edin ne olur ....
düzelttim bukilibebeğim benim batı yanlış yazmışsın 5 mart olcaktı
İnsallahta hic umutlu degilim canim ys[/QUOTE] ins.olacak inanıorumm
canim allah yardimcin olsun.insalah tutunur yumosun.
evet canım yeni evliyim çok şükür hamile de kalabildim ama devam ettirememek kürtaj olmak ne bileyim o da ayrı bi acı.Allah herkese hayrlısını sağlıklısını versin.bazen oluyo dakikaları sayıyoruz zaman geçmiyo sizi de anlıyorum ama inan her gün dua ediyorum isteyen herkes için
oo daha sen yeni evlisin
bak hamiş de kalabiliyosun
biz napalım hic olmadııııııı
Rabbim bizlerede nasip etsin cnm
benim ahbabım sensin sevaaaa
:123::123::123::123::123::132: :132::132::132::132::132::132::127::127::127::127:
evet canım yeni evliyim çok şükür hamile de kalabildim ama devam ettirememek kürtaj olmak ne bileyim o da ayrı bi acı.Allah herkese hayrlısını sağlıklısını versin.bazen oluyo dakikaları sayıyoruz zaman geçmiyo sizi de anlıyorum ama inan her gün dua ediyorum isteyen herkes için
saqol canim benim.sen de benim can dostumsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?