infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

optum kızlar hepnızı bnm kı cagryo ı geceler

kızlar ben yatıyoreeeee kocacık cagırdı haydı ıyı gecelerrrrrr bereketlı olsun ınsallah gecemızzzz dua edın banaaaaaaaa birsencim grsss

optum kızlar hepnızı bnm kı cagryo ı geceler

iyi gecelerr kuzummm ıyı haberlerle gel inşallaaahhhhhhhh

kızlar ben yatıyoreeeee kocacık cagırdı haydı ıyı gecelerrrrrr bereketlı olsun ınsallah gecemızzzz dua edın banaaaaaaaa birsencim grsss

ıyı geceler fundacım..ben sana ınanıyorum cnm sen bu işi becercenn hadı allah yardımcınız olsun

günaydın kızlar bugün test yapıcam demiştim size ama yapamadım acayip bi ağrıyla uyandım adet oldum zannettim hızlıca wc ye gidince ilk idrarda öylelikle gitti artık bugün olmazsam yarın ilk idrarla bakarım

Bu ay gidip doktora rahim filmi isticem cok az adet oluyorum 1senedir olmuyor cocugum 1kizim var 12yasinda oda 8sene sonra oldu tedavisiz oldu ama cok bekledik zaman 28 yasindaydim simdi ise 35 herayimi aglayarak geciriyorum

Topik guzelmis dualar paylasilmis cok guzel biraz gezdim ben araniza yeni katildim insallah burda birbirimize hayirli bebek haberlerimzi veririz

Gecen ay bir ruya gordum bir oglum olmus tu goguslerim sismis agriyor sutten dolmuslar ogluma yalvariyorum emde acisi dinsin diye verdim mememi birini emdi agzi dolup tasiyor iki cekti doydu biri azda olsa rahatladi mememin oteki okadar agriyorki arkadsimin 3aylik kizi var ona gidiyorum seninkini emziriyeyim diyorum oda istemiyor sonra onun mutfak tezgahinda bi tabaga sutumu sagiyorum azda tadiyom tadi nasil diye gecen ay cok umutlandim olmadi buayda oyle simdi adetim yeni bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…