optum kızlar hepnızı bnm kı cagryo ı geceler
cnm sen 1 aylık evlısın daha dur nye test le fln ugrastn
optum kızlar hepnızı bnm kı cagryo ı geceler
kızlar ben yatıyoreeeee kocacık cagırdı haydı ıyı gecelerrrrrr bereketlı olsun ınsallah gecemızzzz dua edın banaaaaaaaabirsencim grsss
Herkese iyi geceler kızlar
ben dogru duzgun yazamadıgım gıbı dogru duzgun okuyamamışımda hahaha bugun bı salaklık var ustumde saat sayıyomda :) 36. saat hahahaha
evet canım 1 aydır ama benim durum biraz farklı özel durumlarımda var:26::26::26:
anladım canım inşaallah tez zamanda kavuşursun bebeğine
Sanada hayirli geceler canin benim.aminnnn insallah Allah yüzümüzü güldürsün
Şimdiben beş aşilama bir tüp bebek oldum.tüp bebek tuttu sadece oda alindi.bilinmeyen infertilite benim ama çok düzenli ilişkim yok benim ondanda olabilir.sen nerde yaşiyorsun doktor hangi hastanedeymiş. kizlarada söylesek ben ist burdaysa giderim.ben aşilamalarimi devlette tüp bebeğimi özelde yaptirdim.doktorum suzan gençsoydu duydunmu bilmiyorum ama bize
Slm rabbim naxip etsin insallah cumlemize ben canakkalede yasiyorum canakkalede devlet hastanesinde kadim dogum hastanesiymis cnm ben gidecem adetimi bekliyorum bakalim adet olmaszam beklicem olursam gidecem cnm
hergün 3 tane incir yiyorum
eşime de keçiboynuzu suyu içiriyorum sabah akşam 1 haftadır falan
dilerim birşeyler vesile olur tezz zamanda evlatlarımız pespese göbise gelirrr
evet bide kazakstan,krkzstan var.rusyada yasadim zamanlarda ozbekistanli arkadaslarim vardi hepsi cok iyidi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?