- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
kışlar yarın hacı bayram velı turbesıne gtcez bsey olmz dmı hamıleysem
yavrummm kimisinde adetlee gebelik aynı oluyorrmuşş ama bıze rastlarmı bılmemmm
yokmuu vucudundaa farklıı sinyallerrrr inşallaaahh gelmez kırmızılar cnm yaa
hmmm cıktımıı karar fundacımm hadı bakalım fındık cevız yede enerjın bol olsunbesmeleyle başlayın tatlımm gazanız mübarek olsunnn
Hepinize sağlikli hayirli geceler kozlar ben yeniyimya yokluğumda fark edilmiyor dimi?ben hepinizi merak ediyorum.hepinize hayirli evlatlar nasip etsin mevlam hepimize inşallah
ondan olsun tüm duygusallığım ben çekmeye hazırım :) evet canım zaten ben hiçbişeye kolay kavuşmadım buda öyle olcak gibi.rabbim hayırlısını versin eli ayağı düzgün olsunda istediği zaman gelsin sıpa.annesi kafayı yiyene kadar bekliycek onu
hayırlı gecelerr cnm valla benımde yokluğum hıc fark edılmıyor bzen msjıma bı cvb veeren bıle çıkmıyor..ben elımden geldıgınce herkesle konuşmaya çalışıyorum..hakkımızda hayırlısı olsun cnmm benım
hehhh şöylee tatlımama en güzel şeylerde zor elde edılen seyler yavrum sen ıcını ferah tut allah bızım ıcın hayırlı olan zamanı bılıyor..çok daralırsan inşirah suresını oku ..insanın ıcını ferahlatıyor..Allahtan buyuk vekil varmı hem dımı cnm
saol ablm bnmbalımm her duamda adını söledim ve içeme dogdu yarın kana gitabla sözü dinle da
bendee şaştımm kaldımmmmmmsabah gıdıcekmısın sağlık ocağına cnm ona göre erken gırıyım sıteye
Hepinize sağlikli hayirli geceler kozlar ben yeniyimya yokluğumda fark edilmiyor dimi?ben hepinizi merak ediyorum.hepinize hayirli evlatlar nasip etsin mevlam hepimize inşallah
saol ablm bnmama yarın sabah kursla hacı bayrama gtcez
ayyyyyyyyyyyyyy nasıl güldüm anlatamam ya allhmda senı guldursun
bebek olayı canımı sıkıyo neden olmuyo diye üzülüyorum süreklide dua ediyorum ama busefer kendimi durduramadım
uffff bnde tık yok yaaaa sınır oldum
elam ben ogluma hamile ilen büykler beni götürmemişti bazı sakıncaları varmış sölemk istemiyorum gitme başka zaman gidersin
elam hamile iken türbeye gidilmez :26:
Benimde negatif çıktıdedigin gibi birgun bizde guzel haberler veririz insallah
kışlar yarın hacı bayram velı turbesıne gtcez bsey olmz dmı hamıleysem
elam hamile iken türbeye gidilmez :26:
Yok be canim bana rastlamiyorda ne bileyim.ne göğüs agrisi ne kasik agrisi hic bisey yok karnimin ağrısı dışında.
hahahahahaaaa ayyy ne komık yaaa kocamla seks ılıskımı suralarda yazacagım hıc aklıma gelmezdı bana kalsa hem sımdı hem sabahda esim sakin ol sabaha karsı hallederiz diyo hahahahahahaaaa geberecem gulmekten ben heralde
abla soyle merak ettım bnde ıcerı grmem bsey olmz herhal
bi sürü para verdim kan tahlili yaptırdım bi 100 tl yi buldu bu ay testlere verdiğim para:26:insallah canım o tek cizgi kötüymüş
Elammm sen hala test yapmadinmi yahu :)) hayirli haberini bekluyoruz tatlim
bacım ben annemlerden teyzemlerden öyle duydum yine gitmek istiyorsanız kendinz bilirsinz ben bildigim bişiyi paylaştım kara gitmekte olandabu konudaa hıc bı fıkrım yok kuzum ama kuzenım hamıleyken eyup sultan turbesını zıyaret etmıstı:26:
aa nedennn cnmmm :26:
olsun cnm oda güzeell hem bızım kuzularr belkı belırtısız gelıcek süprüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzz yapceeeekkkkkkkk
hiçç sormaa kuzumm yaa ar damarımızz çatladı herhâlde bizimmm doktora fln aca acada utanma duygusu kalmadııı
ozamannn yeniii hamişlerimizzzzzzzzzz bukiliiiiii vee deryadenizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
varmı belırtıler tatlımm nsl hıssedıyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?