infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

yavrummm kimisinde adetlee gebelik aynı oluyorrmuşş ama bıze rastlarmı bılmemmm
yokmuu vucudundaa farklıı sinyallerrrr inşallaaahh gelmez kırmızılar cnm yaa

Yok be canim bana rastlamiyorda ne bileyim.ne göğüs agrisi ne kasik agrisi hic bisey yok karnimin ağrısı dışında.

hmmm cıktımıı karar fundacımm hadı bakalım fındık cevız yede enerjın bol olsun besmeleyle başlayın tatlımm gazanız mübarek olsunnn

hahahahahaaaa ayyy ne komık yaaa kocamla seks ılıskımı suralarda yazacagım hıc aklıma gelmezdı bana kalsa hem sımdı hem sabahda esim sakin ol sabaha karsı hallederiz diyo hahahahahahaaaa geberecem gulmekten ben heralde

Hepinize sağlikli hayirli geceler kozlar ben yeniyimya yokluğumda fark edilmiyor dimi?ben hepinizi merak ediyorum.hepinize hayirli evlatlar nasip etsin mevlam hepimize inşallah

hayırlı gecelerr cnm valla benımde yokluğum hıc fark edılmıyor bzen msjıma bı cvb veeren bıle çıkmıyor..ben elımden geldıgınce herkesle konuşmaya çalışıyorum..hakkımızda hayırlısı olsun cnmm benım

hehhh şöylee tatlım ama en güzel şeylerde zor elde edılen seyler yavrum sen ıcını ferah tut allah bızım ıcın hayırlı olan zamanı bılıyor..çok daralırsan inşirah suresını oku ..insanın ıcını ferahlatıyor..Allahtan buyuk vekil varmı hem dımı cnm

haklısın canım benim iyiki varsınız inşaallah yarın testte hayırlısıyla silikte olsa çıkar :44:

balımm her duamda adını söledim ve içeme dogdu yarın kana git abla sözü dinle da
saol ablm bnm ama yarın sabah kursla hacı bayrama gtcez
bendee şaştımm kaldımmmmmm sabah gıdıcekmısın sağlık ocağına cnm ona göre erken gırıyım sıteye

ayyyyyyyyyyyyyy nasıl güldüm anlatamam ya allhmda senı guldursun

saol ablm bnm ama yarın sabah kursla hacı bayrama gtcez

ayyyyyyyyyyyyyy nasıl güldüm anlatamam ya allhmda senı guldursun

elam ben ogluma hamile ilen büykler beni götürmemişti bazı sakıncaları varmış sölemk istemiyorum gitme başka zaman gidersin

kışlar yarın hacı bayram velı turbesıne gtcez bsey olmz dmı hamıleysem

bu konudaa hıc bı fıkrım yok kuzum ama kuzenım hamıleyken eyup sultan turbesını zıyaret etmıstı:26:

elam hamile iken türbeye gidilmez :26:

aa nedennn cnmmm :26:

Yok be canim bana rastlamiyorda ne bileyim.ne göğüs agrisi ne kasik agrisi hic bisey yok karnimin ağrısı dışında.

olsun cnm oda güzeell hem bızım kuzularr belkı belırtısız gelıcek süprüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzz yapceeeekkkkkkkk

hiçç sormaa kuzumm yaa ar damarımızz çatladı herhâlde bizimmm doktora fln aca acada utanma duygusu kalmadııı

bacım ben annemlerden teyzemlerden öyle duydum yine gitmek istiyorsanız kendinz bilirsinz ben bildigim bişiyi paylaştım kara gitmekte olanda

ozamannn yeniii hamişlerimizzzzzzzzzz bukiliiiiii vee deryadenizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
varmı belırtıler tatlımm nsl hıssedıyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ahh canim benim keskeee.adet belirtisi disinda bisey yok bende genelde karnim guruldamaya baslayinca tamam diyorum birkac saate gelir.gurultuda basladi umidim yok yani tatlim ama aminnnn Allah soyletsin insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…