bacım ben annemlerden teyzemlerden öyle duydum yine gitmek istiyorsanız kendinz bilirsinz ben bildigim bişiyi paylaştım kara gitmekte olanda
bu konudaa hıc bı fıkrım yok kuzum ama kuzenım hamıleyken eyup sultan turbesını zıyaret etmıstı:26:
aa nedennn cnmmm :26:
sormaa kuzumm yaa ar damarımızz çatladı herhâlde bizimmm doktora fln aca acada utanma duygusu kalmadııı[/B]
haklısın canım benim iyiki varsınız inşaallah yarın testte hayırlısıyla silikte olsa çıkar :44:
saol ablm bnmama yarın sabah kursla hacı bayrama gtcez
ayyyyyyyyyyyyyy nasıl güldüm anlatamam ya allhmda senı guldursun
bnde bebegın byerınde leke olur dye blyorum abla
ben bildigimi paylaştım balım madem dualancak sende dışarda dur karar senin
bi sürü para verdim kan tahlili yaptırdım bi 100 tl yi buldu bu ay testlere verdiğim para:26:insallah canım o tek cizgi kötüymüş
evet tatlımbir aylık
abla turbenn dsında durulunca bsey olur mu pekı
Sanada hayirli geceler canin benim.aminnnn insallah Allah yüzümüzü güldürsün
bu konudaa hıc bı fıkrım yok kuzum ama kuzenım hamıleyken eyup sultan turbesını zıyaret etmıstı:26:
olsun cnm oda güzeell hem bızım kuzularr belkı belırtısız gelıcek süprüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzz yapceeeekkkkkkkk
Yapsinlar artik supruzuuuuuuzzzzuuu :))) bekliyoruzzzzzzzz
sendee ıyıkı varsınn cnm benım..inşallah çıkar dualarım sızınle kızlar..bakilim çift çizgi çıkmazsada üzülüp ağlamak yok ona göree yoksaa gelır döferım senı tam ağlarsınnn
öncee senii sonradaa beni güldürsünnn tatlımmmmsen türbeyı fln boşwerrrrrr doğru sağlık ocagınaa
bacım ben annemlerden teyzemlerden öyle duydum yine gitmek istiyorsanız kendinz bilirsinz ben bildigim bişiyi paylaştım kara gitmekte olanda
Ahh canim benim keskeee.adet belirtisi disinda bisey yok bende genelde karnim guruldamaya baslayinca tamam diyorum birkac saate gelir.gurultuda basladi umidim yok yani tatlim ama aminnnn Allah soyletsin insallahhh
hakkaten yaaa aca aca alıstım artık be3nde soyunup yatıverıyom kız doktorun onune
anladımm cnm ben bu konuyla ılgılı hıc bısey duymamıştım o yüzden sordum cnm..
ayy al bendende o kadar benımde guruldayınca gelır hemenoff inş. gelmez yinedee yaa
kızz sendee vur dedıktee öldürdünn ben örtülü ytıyommm
ayy al bendende o kadar benımde guruldayınca gelır hemenoff inş. gelmez yinedee yaa
ozaman 1 aydırmı bebek için uğraşıyosun benmi yanlış anladım
oyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyy RABBİM böyle melekleri sitede bulunan evlat hasretiyle yanan herkeze versin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
olsun cnm oda güzeell hem bızım kuzularr belkı belırtısız gelıcek süprüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzz yapceeeekkkkkkkk
Yapsinlar artik supruzuuuuuuzzzzuuu :))) bekliyoruzzzzzzzz
tamam üzülmemeye çalışcam :44: hamileyim ben bikerem tamammı
effeeeeeeeeeeeettt kızlarrr sız hamılesınızzz süprüüüüüüüüüüzzz yapıcak bebişlerr süprüzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?