infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

hakkaten yaaa aca aca alıstım artık be3nde soyunup yatıverıyom kız doktorun onune

haklısın canım benim iyiki varsınız inşaallah yarın testte hayırlısıyla silikte olsa çıkar :44:

sendee ıyıkı varsınn cnm benım..inşallah çıkar dualarım sızınle kızlar..bakilim çift çizgi çıkmazsada üzülüp ağlamak yok ona göree yoksaa gelır döferım senı tam ağlarsınnn

saol ablm bnm ama yarın sabah kursla hacı bayrama gtcez

ayyyyyyyyyyyyyy nasıl güldüm anlatamam ya allhmda senı guldursun

öncee senii sonradaa beni güldürsünnn tatlımmmm sen türbeyı fln boşwerrrrrr doğru sağlık ocagınaa

Son düzenleme:

tamam üzülmemeye çalışcam :44: hamileyim ben bikerem tamammı

bacım ben annemlerden teyzemlerden öyle duydum yine gitmek istiyorsanız kendinz bilirsinz ben bildigim bişiyi paylaştım kara gitmekte olanda

anladımm cnm ben bu konuyla ılgılı hıc bısey duymamıştım o yüzden sordum cnm..

Ahh canim benim keskeee.adet belirtisi disinda bisey yok bende genelde karnim guruldamaya baslayinca tamam diyorum birkac saate gelir.gurultuda basladi umidim yok yani tatlim ama aminnnn Allah soyletsin insallahhh

ayy al bendende o kadar benımde guruldayınca gelır hemen off inş. gelmez yinedee yaa

hakkaten yaaa aca aca alıstım artık be3nde soyunup yatıverıyom kız doktorun onune

kızz sendee vur dedıktee öldürdünn ben örtülü ytıyommm

bnde ortulu

ozaman 1 aydırmı bebek için uğraşıyosun benmi yanlış anladım

evet canım 1 aydır ama benim durum biraz farklı özel durumlarımda var:26::26::26:

insallah canım insallah cümlemizee amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…