amin cnm inş dua ettiğimde herkese ediyorum zaten her zaman
Inşalllah hepimiz güzel haberler veririz
Selam nasilsiniz
Kizlar ben 12 subatta regl olmam gerekti olmadim betahcg 2.26 cikti doktor bakti kist var dedi sokturucu tarlusal verdi dun bitti hala olmadim
kızlar ben cıkıyorum gözlerim ağrıdı . camasırlarım var katlanacak ütüm var yapılacak hoşçakalın
günaydın hoşgeldin canım aramıza
Hb sagolun durumum ki 1senedir bebis icin ugrasiyorum ve hamis kalamadim ilk cocugumdada 8sene sonra oldu simdi ise 12 sene sanirsam tuplerim tikali intihaptan dolayi bu ay gidip rahim filmi isticem doktordan
Hb sagolun durumum ki 1senedir bebis icin ugrasiyorum ve hamis kalamadim ilk cocugumdada 8sene sonra oldu simdi ise 12 sene sanirsam tuplerim tikali intihaptan dolayi bu ay gidip rahim filmi isticem doktordan
senin bitane cocugun var yani:44:yanlıs anlamadım
haydi hayırlısı insallahh bebeklerimiz gelir cnm
benim hsg iyi,hormonlar iyi ama olmuyoorrrrrrr :26:
İnsallah benimde hormonlar iyi fakat yara vardi yaktirim ondan sonra adetimde azalma agrilarim oldu bide 1sene tedaviye baslamiyor doktorlar yas geciyor 35 yasindayim
İnsallah benimde hormonlar iyi fakat yara vardi yaktirim ondan sonra adetimde azalma agrilarim oldu bide 1sene tedaviye baslamiyor doktorlar yas geciyor 35 yasindayim
Etmedigim dua kalmadi tabiki allahtan herseyin hayirlsi heray birsuru test yapiyorum kizim 12yasinda oda cok istiyor insallah burda bekleyen kardeslerimizle beraber guzel haberlerimizi paylasiriz
Etmedigim dua kalmadi tabiki allahtan herseyin hayirlsi heray birsuru test yapiyorum kizim 12yasinda oda cok istiyor insallah burda bekleyen kardeslerimizle beraber guzel haberlerimizi paylasiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?