ne zaman başlıyooorruuuuuz
ayyy canım cok tesekkür ederimm. kızlar anotomi eses07 sizin memleket neresi yas kaç kaç yıllık evlisiniz.ben kütahyadayım 3,5 yıllık eviliym
rica ederim bacım afiyetler olsun
23 yasımdayım 3 bucuga yakın bizimde
yıllk evliyim 1 yıldır bebegimiz olmuyor
2,3 gün var ya benim bata yıkanınca baslayalımmı askım?
teşekkürler canım okudum bende yapacam ama bu ay malesef kaldı tam 7 gün var hastalanmama 7. Gün hastalanıyorumm 7 gün tutmus olmuyorum yani diger ay reglim biter bitmez baslarım daha garanti olur hem k.validemin yanına gitmiş gelmiş olurum.peki bunları suya iftar vaaktindemi okumamaız gerekiyormus.mesela daha önceden okusam hazır beklese falan
hımmm bende 25 yasındayım biz velendiğimiz günden beri istiyoruz ama tık yok hiç korunmadım
tamam canım zaten diğer arkadaşında işleri var 3 müz başlarııız inşalllah
canım beraber başlıyacağız sen hallet işlerini burdan konuşuruuuz
tamam kardeslerim insallah
rabbim kabul eylesin niyetimizi bilsin yeter
tamam cnm önemli olan niyet sonucta hazır oldugumuzda vbaslayalım burdan haber veririz birbirimize
tamam tatlım benim
Gelmese kırmızılar artık ne ii olurrrrr
canım beraber başlıyacağız sen hallet işlerini burdan konuşuruuuz
hımmm bende 25 yasındayım biz velendiğimiz günden beri istiyoruz ama tık yok hiç korunmadım
tamam tatlım benim
gelmese kırmızılar artık ne ii olurrrrr
bende tam içimden onu gecirdim keşke olmasa da ne hamileyim die herkese müjdeyi versem die ama inşallah rabbim nasip eder birgün
bende tam içimden onu gecirdim keşke olmasa da ne hamileyim die herkese müjdeyi versem die ama inşallah Rabbim nasip eder birgün
bende tam içimden onu gecirdim keşke olmasa da ne hamileyim die herkese müjdeyi versem die ama inşallah Rabbim nasip eder birgün
Inşalllah hepimiz güzel haberler veririz
inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
tamam canım zaten diğer arkadaşında işleri var 3 müz başlarııız inşalllah
inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?