geldim anlat bakalım
inşallah evet birbirimize sebep oluruz hiç degilse
şimdi bitanem kadın 7 gün oruç tutup iftar vaktinde 21 defa ya elmusavir:tasvir eden herşeye bir şekil ve özellik veren bunu suya okuyacak iftarını bunun ile açaacak erkek de aynı sadece o 3 gün oruç tutacak
nettte bazı yerlerde de var hattta bakabilirsin
şimdi bitanem kadın 7 gün oruç tutup iftar vaktinde 21 defa ya elmusavir:tasvir eden herşeye bir şekil ve özellik veren bunu suya okuyacak iftarını bunun ile açaacak erkek de aynı sadece o 3 gün oruç tutacak
:129::129::129::129::129::129::128::128::128::128::128::129::129::129::129::129::129::129::129::129::129::129:
inş yapmaya calısalım bakalım bu ay gecti artık bnmde diğer ay yapayım inş.eşim tutarmı bilmiyorum
zaten eş 3gün tutuyooor daha kolayyyy yapalım lütfeeeennn
valla bencede cok kolay şimdi günlerde kısa zaten akşam söyleyim eşime bakalım ne diyecek ben sadece kadın tutuyor die biliyordum. Nasip kısmet deneyelim bakalım
:129::129::129::129::129::129::128::128::128::128::128::129::129::129::129::129::129::129::129::129::129::129:
yok adetli degilim bat 13 tam 7 gün var ama k.validem rahatsız yanına gidebilirim 8 saat yol sürüyor zaten ordada hep ayakta olacak gelen giden daynabilirmiyim bilmiyorum.yoksa cok kolay şimdi günlerde kısa zaten akşam söyleyim eşime bakalım ne diyecek ben sadece kadın tutuyor die biliyordum. nasip kısmet deneyelim bakalım
yok adetli degilim bat 13 tam 7 gün var ama k.validem rahatsız yanına gidebilirim 8 saat yol sürüyor zaten ordada hep ayakta olacak gelen giden daynabilirmiyim bilmiyorum.yoksa cok kolay şimdi günlerde kısa zaten akşam söyleyim eşime bakalım ne diyecek ben sadece kadın tutuyor die biliyordum. nasip kısmet deneyelim bakalım
eseeeees tatlım tutuyormuyuz bitaneeem
eseeeees tatlım tutuyormuyuz bitaneeem
Çocuk Olması Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)
Kaynak Linki : http://www.meleklermekani.com/threads/bebek-olmasi-icin-yapilacak-dua.187096/
tutalımm kuzummm,borcların yerinede geciyor demi hemm
teşekkürler canım okudum bende yapacam ama bu ay malesef kaldı tam 7 gün var hastalanmama 7. Gün hastalanıyorumm 7 gün tutmus olmuyorum yani diger ay reglim biter bitmez baslarım daha garanti olur hem k.validemin yanına gitmiş gelmiş olurum.peki bunları suya iftar vaaktindemi okumamaız gerekiyormus.mesela daha önceden okusam hazır beklese falan
tabi niyeti öyle de yaparız çok borçum var zateeen
teşekkürler canım okudum bende yapacam ama bu ay malesef kaldı tam 7 gün var hastalanmama 7. gün hastalanıyorumm 7 gün tutmus olmuyorum yani diger ay reglim biter bitmez baslarım daha garanti olur hem k.validemin yanına gitmiş gelmiş olurum.peki bunları suya iftar vaaktindemi okumamaız gerekiyormus.mesela daha önceden okusam hazır beklese falan
inançlıyız elhamdülillahh rabbime sığınırızz
Insanız aciziz yaradan yanımızda olsun insallahh
afiyet olsun kızlar karsılıklı kahwe keyfimizz:126::126:
Eki Görüntüle 1011067 Eki Görüntüle 1011067 Eki Görüntüle 1011067
ne zaman başlıyooorruuuuuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?