infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

kızlar azıcık işlerimi yapaım
gelirim birazdan ,sizlere iyi sohbetler

canım sana ve hepinize umut olmayı çok isterim ama şimdi 1 yılık geçen takvimime baktım ve 32 yi bile görmüşüm karnım ağrıyor sadece şimdilik bakalım.

hayırlısı olsun inşallah cnm hakkında ..sızde sorun neydı cnm ne kadarlık evlıydın

kızlarrr aranızda progestan hap kullanan varmı..benımkısı dun aksam bıttı 10 gundur ıcıyordum günde 3 kez..hapı bıraktıktan kaç gun sonra adet oldunuzzz :26::26::26:

kızlarrr aranızda progestan hap kullanan varmı..benımkısı dun aksam bıttı 10 gundur ıcıyordum günde 3 kez..hapı bıraktıktan kaç gun sonra adet oldunuzzz :26::26::26:

aşılamadan sonra bebek tutunsun diye kullanmıstım aksamdan aksama fitil seklinde
hemen 3,4 gün vardı bitmesine oldum adett olursun acele etme

hallettim sanırım canım.evet sınanıyoruz sadece hepsi bu gelicek benim bitanem

camasırımı topladım,katladım,yerlestirdim ama
kolum agrıyor uzandım cnm ya,tv seyrediyorum

aşılamadan sonra bebek tutunsun diye kullanmıstım aksamdan aksama fitil seklinde
hemen 3,4 gün vardı bitmesine oldum adett olursun acele etme

onuda bende kullanmıştım aşılamamda crınonen jelmı ole bıseydı...bu hap olanı o yüzden merak ettım..acele etmıyorum zaten adet günüme 2 gun daha var merak ettım...

bende çikolata kisti var canım eşimde sorun yok.kist yüzünden hep geç oluyorum zaten 2 yıl olacak yakında evleneli

anladım cnm bı arkadaşımda da cıkolata kıstı vardı o tüp bebek yaptırmıştı ucuzlerı olmuştu ınsallah sana böyle seylere gerek kalmaz cnm..hem daha ıkı sene cok fazla olmamış cnm..

hallettim sanırım canım.evet sınanıyoruz sadece hepsi bu gelicek benim bitanem

sewındım cnm..ewt yavrum her adetle vücudumuz kendını yenıden hamılelıge hazırlıyor yenıden oluşuyor hıc merak etme cnm olacak o bebıs bu göbüşe giricekk

yok canım yaaa hastanedeki fsh:52 sağlık ocagındaki fsh:67 çıktı

canım benim üzme sen kendini hepimizden iyi biliyorsundur sen stres çok etkiliyor.burda içini dök rahatla ama stres yapma.bildiğim kadarıyla beslenme ile fsh değeri düşüyor.benim arkadaşımın senden de cok yüksekti doktorlar asla olmaz senin çocuğun demiş(tüple bile ) ama gecen sene hamile kaldı kendiliğinden hemde düşmüş fsh ı .sende stres yapma üzme kendini tamam

inşallah canım aminnnnnnn

Canim bende duphaston ictim hala adet olmadim bi olsaydin catliycam valla karnim agriyo kac gundur bi olsaydim.bebis yok negatif benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…