iyki geldin sevaa
canım sana ve hepinize umut olmayı çok isterim ama şimdi 1 yılık geçen takvimime baktım ve 32 yi bile görmüşümkarnım ağrıyor sadece şimdilik bakalım.
kızlarrr aranızda progestan hap kullanan varmı..benımkısı dun aksam bıttı 10 gundur ıcıyordum günde 3 kez..hapı bıraktıktan kaç gun sonra adet oldunuzzz :26::26::26:
hayırlısı olsun inşallah cnm hakkında ..sızde sorun neydı cnm ne kadarlık evlıydın
kızlar azıcık işlerimi yapaım
gelirim birazdan ,sizlere iyi sohbetler
canım bugün bana da oldu.mesajlar dolmuş.silince düzeliyor.üzme kendini tamam
kuzumm yyaaa kıyamam her ay aynı hayal -kırıklığından bende bıktımmm ama sabırrr olacak inancını yitirme
nasıl hıssedıyosun cnm adet olck gıbımısın kız inşallah adetle hamıle belırtılerı aynı çıkar sende de banada umut olursunnn
ewt cnm allah nasip edıcek ınsallah en yakın zamanda eder daha önce gelıyomuydu bldırım sımdımı kesıldı cnm..eger öyleyse msj kutunu boşalt tatlım
tamam canım üzülmek yok zaman çok çabuk geçsin bidahaki yumurtlamam gelsin
Canim benim, belki sonucta sorun vardır dur bakalim yarin olsun hayrolsun.uzme sen kendini
aşılamadan sonra bebek tutunsun diye kullanmıstım aksamdan aksama fitil seklinde
hemen 3,4 gün vardı bitmesine oldum adettolursun acele etme
bende çikolata kisti var canım eşimde sorun yok.kist yüzünden hep geç oluyorum zaten 2 yıl olacak yakında evleneli
hallettim sanırım canım.evet sınanıyoruz sadece hepsi bu gelicek benim bitanem
yok canım yaaa hastanedeki fsh:52 sağlık ocagındaki fsh:67 çıktı
tatlım dupbastondan sonra 1 hafta içinde olursun
camasırımı topladım,katladım,yerlestirdim ama
kolum agrıyor uzandım cnm ya,tv seyrediyorum
onuda bende kullanmıştım aşılamamda crınonen jelmı ole bıseydı...bu hap olanı o yüzden merak ettım..acele etmıyorum zaten adet günüme 2 gun daha var merak ettım...
anladım cnm bı arkadaşımda da cıkolata kıstı vardı o tüp bebek yaptırmıştı ucuzlerı olmuştu ınsallah sana böyle seylere gerek kalmaz cnm..hem daha ıkı sene cok fazla olmamış cnm..
sewındım cnm..ewt yavrum her adetle vücudumuz kendını yenıden hamılelıge hazırlıyor yenıden oluşuyor hıc merak etme cnm olacak o bebıs bu göbüşe giricekk
kızlarrr aranızda progestan hap kullanan varmı..benımkısı dun aksam bıttı 10 gundur ıcıyordum günde 3 kez..hapı bıraktıktan kaç gun sonra adet oldunuzzz :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?