- 27 Ocak 2013
- 1.237
- 329
- 83
hosgeldin tatlım aramıza ..
rabbim yar ve yardımcımız olsun hep aynı sorunlarımız ..
bende 3 yıllık evliyim 1 yıldır olmuyo bebegim
sorunda yok simdi 20 milyon kociss
hoşgeldin canım .sende sorun yoksa eşininde hallolur inşallah kürlerle .bende meryem suresi okuyorum.allah kabul etsin inşallahh canım
olur inşallah tatlım sopnuçlar yükselmiştir inşallah
arkadaşlar aranızda serephone kullanan var mı?aşılamam olcak bu ay dr yınse serephone verdı aşırı baş ağrısı yapıyor
benn geldiimmmmm :)
yok bebegm testte yapmadm kanda vermdm adette gelmdı
elaaamm merakdan öldürcenmiiii biziiii
evet cnm ankaradayım böyle bı gzel bı yer olamaz hacı bayrama gdnce ıcım frahlıyo sze de dua ettım hepınıze cnm bnm cok aşırı kalablıktı
canım benim merhaba,,,
20 milyonsa aşılamayı deneyebilirsin hem maliyetide çok az... şansını dene derim.. önce allah sonra da şansını deneyip bekleme derim cnaım..
bizim sayı aşılamaya yetmiyormuşş bu yüzden bitkilerle otlarla uğraşıyoruz.
hoşbulduk canım benim,,,
eşimdeki sorun hücre sayısı az bu yüzden zaman alır diyo doktor.. Vakit kaybetmemek için tüp bebek yaptırabilirsin dedi.. Bakalım bizde bitki ve macunlarla 1ay yükseltmek için uğraşıyoruz.. 1 ay sonunda tekrar bir test verecek sayı yükselmişse aşılamayı denemyi düşünüyoruz..
hosgeldinnn tatlımmm
Asılama oldum zaten ben tutmadı
hosgeldinnn tatlımmm
asılama oldum zaten ben tutmadı
cnmm test yapmısmıydın sen..yok be kuzum olmadı bu ayda aynı adet belırtılerım var yıne tutturamadıkk
hosgeldinnn tatlımmm
hoşbuldukk canııımmmmm nasılsının nası oldunnn ? diğer arkadaşlarr sizlerde nasılsınız biraz kendinizden bahsetsenizeeee
inşallah yükselir canım benim allah yardımcınız olsun .aşılamayı bende düşünüyorum bakalım .
yok bebegm testte yapmadm kanda vermdm adette gelmdı
evet cnm ankaradayım böyle bı gzel bı yer olamaz hacı bayrama gdnce ıcım frahlıyo sze de dua ettım hepınıze cnm bnm cok aşırı kalablıktı
cnmm test yapmısmıydın sen..yok be kuzum olmadı bu ayda aynı adet belırtılerım var yıne tutturamadıkk
Canim bende topiklerde gezerken okumustum fshi yuksekti hamis kalmis havuc incir kuru yapmisti sanirim.bir arastir canim.
aşılamayı eşinin sperm sayısı yeterli ise düşün tabii.. Bu yolla hamile kalan bir süürü insan tanıyorum... Sperm sayısı 10 milyon yeterli aşılama için.. Sevgiler cnaım
aşılama nasıl bir işlem kızlar iğne mi oluyorsunuz ilaçmı ,birde aşılamada spermleri onlar göndermiyormu bir daha neden ilişki öneriyorlar anlamadım pek ???
yaptım canım kandanda baktım gebelik yok.benimde karnım agrıyo.insallah ilkbaharın gelişyle bizlerde güzelhebaerler veririz canım
hosgeldinnn tatlımmm
hoşbuldukk canııımmmmm nasılsının nası oldunnn ? diğer arkadaşlarr sizlerde nasılsınız biraz kendinizden bahsetsenizeeee
kolum agrıyo kızlar dünden beri ya
üzülmeme bebegim hayırlı zamanda insallah olacak inanıorummmmm
kolum agrıyo kızlar dünden beri ya
cok gecmiş olsun dikkat et canım.insallah canım benim hepimizin olsun insallahne güzel olur düsünsene hepimizde hamişlik takvimi
aşılama çok basit bir islem esinden spermler alınıp labaratuar ortamında ayıklanıp en iyilerini sana enjekte ediyor doktor..
muayene den farkı yok cnm % 15 gebelik sansı düsük bir islem tavsiye ederim eger doktorunuz öneriyorsaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?