infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

hosgeldin tatlım aramıza ..
rabbim yar ve yardımcımız olsun hep aynı sorunlarımız ..
bende 3 yıllık evliyim 1 yıldır olmuyo bebegim
sorunda yok simdi 20 milyon kociss

canım benim merhaba,,,
20 milyonsa aşılamayı deneyebilirsin hem maliyetide çok az... şansını dene derim.. önce allah sonra da şansını deneyip bekleme derim cnaım..
bizim sayı aşılamaya yetmiyormuşş bu yüzden bitkilerle otlarla uğraşıyoruz.

hoşgeldin canım .sende sorun yoksa eşininde hallolur inşallah kürlerle .bende meryem suresi okuyorum.allah kabul etsin inşallahh canım

hoşbulduk canım benim,,,
eşimdeki sorun hücre sayısı az bu yüzden zaman alır diyo doktor.. Vakit kaybetmemek için tüp bebek yaptırabilirsin dedi.. Bakalım bizde bitki ve macunlarla 1ay yükseltmek için uğraşıyoruz.. 1 ay sonunda tekrar bir test verecek sayı yükselmişse aşılamayı denemyi düşünüyoruz..

arkadaşlar aranızda serephone kullanan var mı?aşılamam olcak bu ay dr yınse serephone verdı aşırı baş ağrısı yapıyor

cnmm benım doktorum haplarla yapılan aşılamanın geçerli olmadığını soylemıstı..iğneyle olanı daha kliteli oluyormuş istersen bi konuş doktorunla cnm

benn geldiimmmmm :)

hosgeldinnn tatlımmm

asılama oldum zaten ben tutmadı

inşallah yükselir canım benim Allah yardımcınız olsun .aşılamayı bende düşünüyorum bakalım .

hosgeldinnn tatlımmm

Asılama oldum zaten ben tutmadı

hadi yyaaa üüzldüm canım ... Neyse vardır bir zamanı.. Incir kürünü denedin mii.. Rahmdeki iltihabı temizliyor ve yumurtaları çoğaltıyor.. Ben 1 haftadır içiyorum bakalım inş.şifa olsun.. Eşinde keçi boynuzu kullansın sürekli.. Biz bütün maaşı aktarlara veriyoruzzz... :)

kızlar birde hafize sultan macunu mu ne varmış kadınlar için özel macunmuş kullanan var mı ne işe yarıyor acaba .aktara sorup alsam mı diye düşünüyorum.

cnmm test yapmısmıydın sen..yok be kuzum olmadı bu ayda aynı adet belırtılerım var yıne tutturamadıkk

yaptım canım kandanda baktım gebelik yok.benimde karnım agrıyo.insallah ilkbaharın gelişyle bizlerde güzelhebaerler veririz canım

inşallah yükselir canım benim allah yardımcınız olsun .aşılamayı bende düşünüyorum bakalım .

aşılamayı eşinin sperm sayısı yeterli ise düşün tabii.. Bu yolla hamile kalan bir süürü insan tanıyorum... Sperm sayısı 10 milyon yeterli aşılama için.. Sevgiler cnaım

yok bebegm testte yapmadm kanda vermdm adette gelmdı

evet cnm ankaradayım böyle bı gzel bı yer olamaz hacı bayrama gdnce ıcım frahlıyo sze de dua ettım hepınıze cnm bnm cok aşırı kalablıktı

hacı bayram nerde canım ya ankaranın neresinde.Allah kabul etsin

cnmm test yapmısmıydın sen..yok be kuzum olmadı bu ayda aynı adet belırtılerım var yıne tutturamadıkk

yaptım canım kandanda baktım gebelik yok.benimde karnım agrıyo.insallah ilkbaharın gelişyle bizlerde güzelhebaerler veririz canım

aşılama nasıl bir işlem kızlar iğne mi oluyorsunuz ilaçmı ,birde aşılamada spermleri onlar göndermiyormu bir daha neden ilişki öneriyorlar anlamadım pek ???

aşılama çok basit bir islem esinden spermler alınıp labaratuar ortamında ayıklanıp en iyilerini sana enjekte ediyor doktor..
muayene den farkı yok cnm % 15 gebelik sansı düsük bir islem tavsiye ederim eger doktorunuz öneriyorsaa

üzülmeme bebegim hayırlı zamanda insallah olacak inanıorummmmm

Sağol canim benim doktorla bu ay konuscam aartık baslasin tedaviye kist yüzünden bekletip duruyir(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…