canım benim üzme sen kendini hepimizden iyi biliyorsundur sen stres çok etkiliyor.burda içini dök rahatla ama stres yapma.bildiğim kadarıyla beslenme ile fsh değeri düşüyor.benim arkadaşımın senden de cok yüksekti doktorlar asla olmaz senin çocuğun demiş(tüple bile ) ama gecen sene hamile kaldı kendiliğinden hemde düşmüş fsh ı .sende stres yapma üzme kendini tamam
Canim bende duphaston ictim hala adet olmadim bi olsaydin catliycam valla karnim agriyo kac gundur bi olsaydim.bebis yok negatif benim.
umut oldun bana ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM.ÇOK SAĞOLL..
umut oldun bana ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM.ÇOK SAĞOLL..
merhaba tatlım nslsın..bana doktor bebek varsa tutunsun dıye vermıstı yoksada adet olursun demıstı ondan merak ettım benım gunum 8 mart 2 gun dha var cnm..hadıı yaa sıkma canını cnm bıdahakı aya olur inşallahhhh
camasırımı topladım,katladım,yerlestirdim ama
kolum agrıyor uzandım cnm ya,tv seyrediyorum
Sagol gulum iyiyim canim bana doktor vermedi ben kendim ictim.bide arkasinda 15-25. Gunlerde icin demis ben 32.gunde ictim.insallah bebisin olur canim.sen adet olma bebek olsun ins.adet olsam bi karnim agriyo ama tik yok.adet olsam rahatlicam kuzu.
canımmm naptınız bakalım ben yokken ne alemdesiniz bu aralar ben çok yoğunum yaa pek giremiyorumm pazar günü evimi taşıyacam yarında kısmet olursa aşılamam var dua edin bana nolurr herşey üstüste geldi bende yaa napacam bilmiyorum aşılamadan sonra nasıl dinlenicem
elaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm nerdesiiiiinn kızzzzzzzzzzzzz
cnm demstımya hacı bayrama gttık smdı geldım anca gecmısı okudum test yapmdm kanda vermedımalkıslıyorum bendeki bu sabrı
cnm demstımya hacı bayrama gttık smdı geldım anca gecmısı okudum test yapmdm kanda vermedımalkıslıyorum bendeki bu sabrı
canımmm naptınız bakalım ben yokken ne alemdesiniz bu aralar ben çok yoğunum yaa pek giremiyorumm pazar günü evimi taşıyacam yarında kısmet olursa aşılamam var dua edin bana nolurr herşey üstüste geldi bende yaa napacam bilmiyorum aşılamadan sonra nasıl dinlenicem
gecen ay kullandım ben de cok umutlanmıstım ama geciktirio.benım 4 gün sonra geldi normal tarıhınden.kızlarrr aranızda progestan hap kullanan varmı..benımkısı dun aksam bıttı 10 gundur ıcıyordum günde 3 kez..hapı bıraktıktan kaç gun sonra adet oldunuzzz :26::26::26:
kuzumm hayırlı haberlerini bekliorum,rabbim yar ve yardımcımız olsunn..
nasıl oldu kolun tatlım ağrıyo mu halen
yok bebegm testte yapmadm kanda vermdm adette gelmdıkuzumm hayırlı haberlerini bekliorum,rabbim yar ve yardımcımız olsunn..
elaaammm hamileee misinnnnnnnnnnnnnn
o zaman ankaradsın bizede dua etseydin canımmm inşalllah hamilesindir
kuzumm hayırlı haberlerini bekliorum,rabbim yar ve yardımcımız olsunn..
nasıl oldu kolun tatlım ağrıyo mu halen
kuzumm nolduu banaaa
anlamadım ki kolum tamamen gecmedi,uzandım tv izliorm..
i.saracoglu anlatıyor genee kuzum,sen neler yapıosunnn
gecen ay kullandım ben de cok umutlanmıstım ama geciktirio.benım 4 gün sonra geldi normal tarıhınden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?