infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

umut oldun bana ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM.ÇOK SAĞOLL..

Canim bende duphaston ictim hala adet olmadim bi olsaydin catliycam valla karnim agriyo kac gundur bi olsaydim.bebis yok negatif benim.

merhaba tatlım nslsın..bana doktor bebek varsa tutunsun dıye vermıstı yoksada adet olursun demıstı ondan merak ettım benım gunum 8 mart 2 gun dha var cnm..hadıı yaa sıkma canını cnm bıdahakı aya olur inşallahhhh

Sagol gulum iyiyim canim bana doktor vermedi ben kendim ictim.bide arkasinda 15-25. Gunlerde icin demis ben 32.gunde ictim.insallah bebisin olur canim.sen adet olma bebek olsun ins.adet olsam bi karnim agriyo ama tik yok.adet olsam rahatlicam kuzu.

camasırımı topladım,katladım,yerlestirdim ama
kolum agrıyor uzandım cnm ya,tv seyrediyorum

canımmm naptınız bakalım ben yokken ne alemdesiniz bu aralar ben çok yoğunum yaa pek giremiyorumm pazar günü evimi taşıyacam yarında kısmet olursa aşılamam var dua edin bana nolurr herşey üstüste geldi bende yaa napacam bilmiyorum aşılamadan sonra nasıl dinlenicem

Sagol gulum iyiyim canim bana doktor vermedi ben kendim ictim.bide arkasinda 15-25. Gunlerde icin demis ben 32.gunde ictim.insallah bebisin olur canim.sen adet olma bebek olsun ins.adet olsam bi karnim agriyo ama tik yok.adet olsam rahatlicam kuzu.

cnmm test yapmısmıydın sen..yok be kuzum olmadı bu ayda aynı adet belırtılerım var yıne tutturamadıkk

mrhba canım Allah kolaylık versin canım ev ile bir araya gelmesi aşılma sonrası dikkat evi sonra halledersin kendini yoracak şeyler yapma

elaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm nerdesiiiiinn kızzzzzzzzzzzzz

cnm demstımya hacı bayrama gttık smdı geldım anca gecmısı okudum test yapmdm kanda vermedım alkıslıyorum bendeki bu sabrı

kuzumm hayırlı haberlerini bekliorum,rabbim yar ve yardımcımız olsunn..

elaaammm hamileee misinnnnnnnnnnnnnn

kızlarrr aranızda progestan hap kullanan varmı..benımkısı dun aksam bıttı 10 gundur ıcıyordum günde 3 kez..hapı bıraktıktan kaç gun sonra adet oldunuzzz :26::26::26:
gecen ay kullandım ben de cok umutlanmıstım ama geciktirio.benım 4 gün sonra geldi normal tarıhınden.

arkadaşlar aranızda serephone kullanan var mı?aşılamam olcak bu ay dr yınse serephone verdı aşırı baş ağrısı yapıyor

kuzumm hayırlı haberlerini bekliorum,rabbim yar ve yardımcımız olsunn..

elaaammm hamileee misinnnnnnnnnnnnnn
yok bebegm testte yapmadm kanda vermdm adette gelmdı
o zaman ankaradsın bizede dua etseydin canımmm inşalllah hamilesindir

evet cnm ankaradayım böyle bı gzel bı yer olamaz hacı bayrama gdnce ıcım frahlıyo sze de dua ettım hepınıze cnm bnm cok aşırı kalablıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…