infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Cook sagol tatlim benimm..sen neden kullanacan hapii..bide nekadar acaba.

can ben simdi bişi dicem bi laf varya deliye sc demişler bi cuval sey yapmıs misali ne duyduysam deniyomcanım hamile kalmayı kolaylastırıyo hormonları düzenliyo die bi arkadas onun sayesinde hamile kaldı.canım ben 9 yada 12mi o civara aldım sanırım tam hatırlamıyom ama.

:) cok tatlisinnn..deneyecegiz ne yapalimm vasfiye teyzenin dedigi gibi mecburrrrrr...
Eczanedenmi aldin.gideyimde yarin alayimm bende.

insallah canım bizlerin batı gecti sizler müjde verin
Gecen ay bnde 5inde oldum ama 30gunde bi oluyorumcanim bende hatta duzensiz olurdum eskiden sonra ilaclar igneler catlatma ignesi falan her ay yapinca adet oldum tutmadida simdi tedawiyede gitmiyorum gecen ay normal oldu bu ay goguslerimin yanlari aciyo ama daha olmadim bakayim 10una kadar beklicem gelmezse ewde test yapacam ama zannetmiyorum tuttugunu

:) cok tatlisinnn..deneyecegiz ne yapalimm vasfiye teyzenin dedigi gibi mecburrrrrr...
Eczanedenmi aldin.gideyimde yarin alayimm bende.

hihi sagol canım benim sende öylesin.evet canım mecburuz Allah ne nimetler yaratmıs derdi veren Allah elbet dermanıda verir.al canım bazı kızlar günde 2 defa icmiş doktor öyle demiş , recetede günde 1 yazıyor canım.

deryadeniz81********** ******** 6 mart beklemede
ayyy hamilee misin kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım ben ilaçla 31 günde 1 olyom ilaçsız da hiç olamıyorum.insallah hamişssindir canım.insallah güzel müjdeler ver.

kızlar bu arada ibrahimsaracoglu tv de tüplerin acılması için testeredişli aslan pencesi otunu 2 ögün için dedi ve brokoli kürü dedi

Teşekkür ederim canım. .eczaneye sorayim bakayimmm.hayirlisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…