hepimiz hamişizdir inşallahhhhhhhhhhh
İnsallah canim insallah bende hamisimdir
Cook sagol tatlim benimm..sen neden kullanacan hapii..bide nekadar acaba.
saol cnm.. kist yoktu bendeee :26:
kist için ilaç kulanıyo musn?
elammm catlatma bizii söleeeeeeeeeeee
Dogum kontrol hapi vermedi gebelik dusuniyorsun dedi.ca125 diye bir test var o yuksek cikmista bu ay tekrar yapacagiz yiksek cikarsa bilmiyorum ne der.insallah ameliyat demeZ cok korkuyorum.kist varken asilama olurmu unu da bilmiyorum soracagim bakalim
İnsallah canim insallah bende hamisimdir
hepimiz hamişizdir inşallahhhhhhhhhhh
Dogum kontrol hapi vermedi gebelik dusuniyorsun dedi.ca125 diye bir test var o yuksek cikmista bu ay tekrar yapacagiz yiksek cikarsa bilmiyorum ne der.insallah ameliyat demeZ cok korkuyorum.kist varken asilama olurmu unu da bilmiyorum soracagim bakalim
insallahhh cnm doktorunla konus bakalım
insallah canım bizlerin batı gecti sizler müjde verin
can ben simdi bişi dicem bi laf varya deliye sc demişler bi cuval sey yapmıs misali ne duyduysam deniyomcanım hamile kalmayı kolaylastırıyo hormonları düzenliyo die bi arkadas onun sayesinde hamile kaldı.canım ben 9 yada 12mi o civara aldım sanırım tam hatırlamıyom ama.
Gecen ay bnde 5inde oldum ama 30gunde bi oluyorumcanim bende hatta duzensiz olurdum eskiden sonra ilaclar igneler catlatma ignesi falan her ay yapinca adet oldum tutmadida simdi tedawiyede gitmiyorum gecen ay normal oldu bu ay goguslerimin yanlari aciyo ama daha olmadim bakayim 10una kadar beklicem gelmezse ewde test yapacam ama zannetmiyorum tuttugunuinsallah canım bizlerin batı gecti sizler müjde verin
can ben simdi bişi dicem bi laf varya deliye sc demişler bi cuval sey yapmıs misali ne duyduysam deniyomcanım hamile kalmayı kolaylastırıyo hormonları düzenliyo die bi arkadas onun sayesinde hamile kaldı.canım ben 9 yada 12mi o civara aldım sanırım tam hatırlamıyom ama.
Gecmisss olsun canimmm . inşallah düşer degerlerinnn.ama normal kistte hamile kalmak normalmiş.sorun olmuyomuş belirli bjr bir cm kadar..Dogum kontrol hapi vermedi gebelik dusuniyorsun dedi.ca125 diye bir test var o yuksek cikmista bu ay tekrar yapacagiz yiksek cikarsa bilmiyorum ne der.insallah ameliyat demeZ cok korkuyorum.kist varken asilama olurmu unu da bilmiyorum soracagim bakalim
9martt
:) cok tatlisinnn..deneyecegiz ne yapalimm vasfiye teyzenin dedigi gibi mecburrrrrr...
Eczanedenmi aldin.gideyimde yarin alayimm bende.
Gecmisss olsun canimmm . inşallah düşer degerlerinnn.ama normal kistte hamile kalmak normalmiş.sorun olmuyomuş belirli bjr bir cm kadar..
Az kalmis sanada canim
benim doktorum cokmu iyimser :26:
pko gebelige engel degildir demişti :44:
Vende pco luyum dr lar hic olmaz weya olur diye bisey demedikleri icin oyle demistir
evet ama pek umudum yok adet olcam gibi
benim doktorum cokmu iyimser :26:
pko gebelige engel degildir demişti :44:
Vende pco luyum dr lar hic olmaz weya olur diye bisey demedikleri icin oyle demistir
annemin hic cocugu olmazdı pkolunun cocugu olmasa 3 tane hemde
Gecen ay bnde 5inde oldum ama 30gunde bi oluyorumcanim bende hatta duzensiz olurdum eskiden sonra ilaclar igneler catlatma ignesi falan her ay yapinca adet oldum tutmadida simdi tedawiyede gitmiyorum gecen ay normal oldu bu ay goguslerimin yanlari aciyo ama daha olmadim bakayim 10una kadar beklicem gelmezse ewde test yapacam ama zannetmiyorum tuttugunu
Teşekkür ederim canım. .eczaneye sorayim bakayimmm.hayirlisi..hihi sagol canım benim sende öylesin .evet canım mecburuz Allah ne nimetler yaratmıs derdi veren Allah elbet dermanıda verir .al canım bazı kızlar günde 2 defa icmiş doktor öyle demiş , recetede günde 1 yazıyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?