infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Benim yumurtaliklarimda dun bi braz agri girdi saniyelik oda ewi supiruyodum sonra hala bsey yok bi goguslerim aciyo iste

iyi haftasonu bizim kırmızılar gelcek o zmn
tatlım eşim geliyormuş ben kaçtım yemeğ,çayı halledip gelirim birazdan

Testeredisli aslan pencesi ilk defa duydum canim regl olursam alayim esin test yaptirdimi senin kac cikti yaptirdiysa

iyi sohbetler,iyi aksamlar
ben yemeğimi,çayımı ayarlayıp geliorm

Testeredisli aslan pencesi ilk defa duydum canim regl olursam alayim esin test yaptirdimi senin kac cikti yaptirdiysa

canım esimde sorun varmı yokmu suan hiç bilmiyoruz ama benim pko ve hasimato troidim var ilaçsız adet olamıyom hiç ve tüylenmem var.evet canım ibrahim saracoglu onu cok övüyor ,gecen annemde duymus komsudan onun yakınıda testere dişli aslan pencesi içmiş hamile kalmıs.yap bencede canım tüpleride acıyomus zahidede söledi.ben hangi kürü yapacagımı sasırdım ama duydugum kürler sunlar

sogan suyu kürü
incir kürü
bal tarcın cörek otu polen
havuc suyu kürü
testere dişli aslan pencesi
hayıt otu kürü
meryem ananın eli otu

Son düzenleme:

Meryem ananin eli otu dogumu kolaylastiriyomus canim suya kokuyuyomus o aciliyomus acildikca seninde catilarin aciliyomus sanci zamaninda

Elaammm yapmqdin mi test hayla ayy nasil duruyosun digcem ama bnde yapmadim yapmicamda daha gelende yok

yok bebegm testte yapmadm kanda vermdm adette gelmdı

evet cnm ankaradayım böyle bı gzel bı yer olamaz hacı bayrama gdnce ıcım frahlıyo sze de dua ettım hepınıze cnm bnm cok aşırı kalablıktı

ben de ankaradayıım evet yapılınca güzel oldu oraya gidince huzur doluyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…