Canim buay kendini sıcak tutmussundur belki...yarina yogunlastikca daha agrin olurr..
tabiiii yaaaaa ondan tatlııım pc bizi hasta ediyooorBenim laptop ama yastık da var sırtımda
aynen tatlımmm ondan oluyooo hatta birkeresinde benım kolum tutulmuştu eşim acile goturmuştü beni acilde hatta demişti doktor sürekli pc de aynı yönde oturmaktan kramp girmiş sürekli aynı yönde oturma demişti krem vermişti
[sıze=3]aynen tatlımmm ondan oluyooo hatta birkeresinde benım kolum tutulmuştu eşim acile goturmuştü beni acilde hatta demişti doktor sürekli pc de aynı yönde oturmaktan kramp girmiş sürekli aynı yönde oturma demişti krem vermişti [/sıze]
kurt syite bakamadım baktınız mı güzel mi :44::44::44: Eses bak sonumuz böyle olabilirrr
aa bende laptop kullanıorum kolum fenalastı geneee
hoşbuldum canımbende iyiyim hala bekliyorum bebişimi varmı sende bi gelişme görünmüyodun uzun zamandır :26:
aa bende laptop kullanıorum kolum fenalastı geneee
kurt syite bakamadım baktınız mı güzel mi :44::44::44: Eses bak sonumuz böyle olabilirrr
ayyyy bazen gece bile diyorum acaba kızlar ne konuşuyoduuuuurrrUyku olmasa hep nette oluruuum artıııkkk
:84::84::84::84::84::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::120::120::120::120::120::120::120::94::94::94::94::94::94::94:
canlaaar yarın akşam görüşürüüüüz hepinizi öptm:16:
canlaaar yarın akşam görüşürüüüüz hepinizi öptm:16:
iyi akşamlar canımm görüşmek üzere
evet canım yasak hayala bende çok sevindim kendimin olmuş gibi inş bigün bizde kavuşucazcanımmmmne sen sor ne ben söliyimm bende senin gibiyim halaaa beklemekteyimm bölee buralarda yasakımız bebeğine hamile kalmış dogumunu yapmış gelmiş buracıklara okadar cok sevindim onun hamıle olup dogum yapmasına sankı kendım olmus gıbı oldumm rabbim büyükk bebegım vakti zamanı var demekki hala beklemedeyım inşallah olucak birgün ümitliyim ümidimi yitirmiyorum hiç her ay yeni bir umut doğuyor içime her ay farklı bır heyecan rabbim ümitsiz bırakmasın yinede sende ne var ne yok tatlımmm uzun zamandır görüşemedikkk
evet canım yasak hayala bende çok sevindim kendimin olmuş gibi inş bigün bizde kavuşucaz
üzülme edaam çok iyi anlıyorum senibende yitirmiyorum umudumu hem rabbim kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş ben inanıyorum dualarımız kabul olacak bigün
bende temmuz ayında 5. kez tüp bebek denedim maalesef onun sonucuda negatif oldu ne ağladımne üzüldüm benden başkası bilmez içimi zaten tüp bebek tedavilerimide bilmiyor kimse aileler dışında
eğer hamile kalmış olsaydım bu ay doğacaktı bebeğim
şu an beklemedeyim pes etmedim ama biraz dinlenelim diyoruz...
yenilen pehlivan güreşe doymazmış derler ya onun gibiyim yıkılmadım ayaktayım
hep dua ediyorum her isteyene inş bigün kabul olur dualarımız
sen tedavi oluyomusun:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?