infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

tabiiii yaaaaa ondan tatlııım pc bizi hasta ediyooor Benim laptop ama yastık da var sırtımda

aa bende laptop kullanıorum kolum fenalastı geneee

kurt syite bakamadım baktınız mı güzel mi :44::44::44: Eses bak sonumuz böyle olabilirrr

kurt syite bakamadım baktınız mı güzel mi :44::44::44: Eses bak sonumuz böyle olabilirrr

:84::84::84::84::84::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::120::120::120::120::120::120::120::94::94::94::94::94::94::94:

hoşbuldum canım bende iyiyim hala bekliyorum bebişimi varmı sende bi gelişme görünmüyodun uzun zamandır :26:

canımmmm ne sen sor ne ben söliyimm bende senin gibiyim halaaa beklemekteyimm bölee buralarda yasakımız bebeğine hamile kalmış dogumunu yapmış gelmiş buracıklara okadar cok sevindim onun hamıle olup dogum yapmasına sankı kendım olmus gıbı oldumm rabbim büyükk bebegım vakti zamanı var demekki hala beklemedeyım inşallah olucak birgün ümitliyim ümidimi yitirmiyorum hiç her ay yeni bir umut doğuyor içime her ay farklı bır heyecan rabbim ümitsiz bırakmasın yinede sende ne var ne yok tatlımmm uzun zamandır görüşemedikkk

evet canım yasak hayala bende çok sevindim kendimin olmuş gibi inş bigün bizde kavuşucaz
üzülme edaam çok iyi anlıyorum senibende yitirmiyorum umudumu hem rabbim kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş ben inanıyorum dualarımız kabul olacak bigün
bende temmuz ayında 5. kez tüp bebek denedim maalesef onun sonucuda negatif oldu ne ağladım ne üzüldüm benden başkası bilmez içimi zaten tüp bebek tedavilerimide bilmiyor kimse aileler dışında
eğer hamile kalmış olsaydım bu ay doğacaktı bebeğim
şu an beklemedeyim pes etmedim ama biraz dinlenelim diyoruz...
yenilen pehlivan güreşe doymazmış derler ya onun gibiyim yıkılmadım ayaktayım
hep dua ediyorum her isteyene inş bigün kabul olur dualarımız
sen tedavi oluyomusun:26:

Selam kızlar,naberrr Ben yarın kontrole gidiyorum,eksik etmeyin dualarınızı,hayırlı haberlerle dönmek nasip olsun

Tatlım ne mutlu sana maşallah wallahii umudunu yitirmemene cok sevındım
canım suanda herhangi bir tedavi görmüyorum ama yazın eşimle beraber fakülteye gidicez bir de orda muayene olmak ıstıyoruz en azından araştırırlar ne var ne yok orda bakarlar burda devlet hastanelerı olsun özel olsun okadar arastırmıyorlar universie hastanelerını cok tavsıye edıyorlar bı arkadasımın da olmuyordu hatta 6 ay regl görmemişti 1 yıl cocuugu olmadı oda bu dedıgım fakulteye gitti esıyle beraber tedavı gorudler sımdı 1 yasında oglu masallah bız tedavımızı olalım da gerisi rabbimize kalmış ama eşim hiç tahlil falan olmadı benım ben gıdıyorum hıcbırsey cıkmıyor degerlerım hep normal cıkıyor bırde esımı getıreyım bakalım ona ne dıyecekler ben esımde bısey olucagınıda sanmıyorum ama tek soru var kafamda oda esımdekı kan pıhtılasması onun ıcınde kan pıhtılasması ıgnesı vurunuyo acaba herhangı bır sorun olurmu spermlerine onu bılmıyorum :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…