Canim benimmm ne olur üzme kendini. Vardir bundada bir hayirr..Lütfen üzülme. .biliyorum cokzorr..esin yapmis bir cahillik..ama bazen sınanıyoruz böyle olaylarla...hatasini anlayip Özür dileyecektir elbett..insan cok sevince tahammülü olmuyor bu gibi şeylere. ..
ahhhh o birrrrr gelsindee o evınde cekmece ne koltukk ne masa ne tv. kalacakkk en önemlısıde o camasır makınasının dugmeleriihatta yerı gelecek cekmecelerın ıcıne gırecek sana ordan berı bakıppp pozz verecekk :108::108::108::108:
keskeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gelse hepsine razıyımmmmm
neye uzulecegımı sasırdımmm kocamın yaptıgına mı butun bır aylık doktorlara tasınmamın bos netıcesıne mı en ıyı olacagımız gunlerde aglıyorum su an ınsan geberır gıbı sevıyorum dedıgı kadına bunu yaparsa gerısı ne yapmaz amaaaaaannn bı bıkkınlık geldı bana herseyden sigara ıctım hattaaaaa
erkeklerde kan pıhtılaşmasını duymamıştım canım bilmiyorum ki zararı olurmu:26:ama yaza kadar beklemeden eşin sperm testi verse iyi olur zor bi işlem değil çünkü, inş ikinizde de bi soru yoktur rabbim kimseleri bu yolda bekletmesin çok zor yaşamayan bilemez.Tatlım ne mutlu sanamaşallah wallahii umudunu yitirmemene cok sevındım
canım suanda herhangi bir tedavi görmüyorum ama yazın eşimle beraber fakülteye gidicez bir de orda muayene olmak ıstıyoruz en azından araştırırlar ne var ne yok orda bakarlar burda devlet hastanelerı olsun özel olsun okadar arastırmıyorlar universie hastanelerını cok tavsıye edıyorlar bı arkadasımın da olmuyordu hatta 6 ay regl görmemişti 1 yıl cocuugu olmadı oda bu dedıgım fakulteye gitti esıyle beraber tedavı gorudler sımdı 1 yasında oglu masallah bız tedavımızı olalım da gerisi rabbimize kalmış ama eşim hiç tahlil falan olmadı benım ben gıdıyorum hıcbırsey cıkmıyor degerlerım hep normal cıkıyor bırde esımı getıreyım bakalım ona ne dıyecekler ben esımde bısey olucagınıda sanmıyorum ama tek soru var kafamda oda esımdekı kan pıhtılasması onun ıcınde kan pıhtılasması ıgnesı vurunuyo acaba herhangı bır sorun olurmu spermlerine onu bılmıyorum :26::26::26:
esesımm sen ne kadardır bebek bekliyordun canımm birde nereliydin :26:
oyşşşşşşşş ne tatlılar kım buuuu minikkkklerrrrrrrrrrrr
neye uzulecegımı sasırdımmm kocamın yaptıgına mı butun bır aylık doktorlara tasınmamın bos netıcesıne mı en ıyı olacagımız gunlerde aglıyorum su an ınsan geberır gıbı sevıyorum dedıgı kadına bunu yaparsa gerısı ne yapmaz amaaaaaannn bı bıkkınlık geldı bana herseyden sigara ıctım hattaaaaa
Canımdbenim üzme kendini bey de yaşadım benzer bir olay eşiyle anladı hatasını o da anlayacaktır gelip gönlünü alır almazsa da üzülme sakın sabret bırak düzelsin çocuk işini de düşünme hayırlısı tabi ki ne zaman nasipse o zaman gelir zaten inş
edammm 3 yıllık evliyim 23 yasımdayım 1 yıldır bebegimiz olmuyyor antalyalıyım cnm
sen kac yasındasın anlat bakalım nerelisin bacımmmmmm dert ortaklarım benimmm
canım bende 2.5 yıllık evliyim 23 yasımdayım 1 yılı askın süredir bebek düşünüyoruz samsunluyum
EY Yar..!
Ellerimi açsam semaya ve dua dua sen dolsa avuçlarıma
yüzüme sürsem kalbim sen diye kavrulsa
Duam olsanaminleri misafir etsem...
Kûn (ol) dese Mevla
ve sen helal-i hoş olsan bana...
canım bende 2.5 yıllık evliyim 23 yasımdayım 1 yılı askın süredir bebek düşünüyoruz samsunluyum
aminnnnnnnnn canımmmmmm
kader ortağım sende de problrm yok sanırım?
hic asılama falan oldunmu?anlatsanaa
gelsin bbeislerimiz annelerine artıkkk
yok tatlım asılama falan gerek olmadı bende hıcbir problemın yok dedı doktorum hatta doktorlar desem daha dogru olur cunku tek bir doktorda kalmadım sureklı farklı fıkırler almak ıcın nekadar doktor varsa hepsine gittim ama hıc bır sorun cıkmadı rahımden bıle baktılar ama hıc bısey yok hormonlarım normal cıkktı ama benım regl hep agrılı olur bırde 35 gunde falan gelir geç olurum yani ama doktorlar 35 gune hiç geç regl olma demıyor normal kabul edıyorlar :26:
pko mu dedi sanada? aynı bende cnm 30 35 günde bir oluyorum dedim normal degil dedi..
ailecek böyleyiz dedim.28 günde bir yumurtlaman gerek dedi.pko dedi gecti
özele gittim 3 ay yumos takibi klomen&dubbaston=ovitre=23 ocakta asılama oldum progestan tutmadıı
hsg,hormonlar,sperm degerlerimiz hersey normal neden olmuo anlmıom :26:
hanife4545 *************** 7mart beklemede
hanife hic belirti varmı tatlım naptın ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?