infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

neye uzulecegımı sasırdımmm kocamın yaptıgına mı butun bır aylık doktorlara tasınmamın bos netıcesıne mı en ıyı olacagımız gunlerde aglıyorum su an ınsan geberır gıbı sevıyorum dedıgı kadına bunu yaparsa gerısı ne yapmaz amaaaaaannn bı bıkkınlık geldı bana herseyden sigara ıctım hattaaaaa

keskeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gelse hepsine razıyımmmmm

yapma balımm yapmaa nolur ,otur konus esinle ..
güven evlilikteki ilk direk de,bende eski erk.ark. larımla mı konusaım de. .
ben senden cocuk isterken senin yaptıgın yakıstımı cok üzdün beni de

erkeklerde kan pıhtılaşmasını duymamıştım canım bilmiyorum ki zararı olurmu:26:ama yaza kadar beklemeden eşin sperm testi verse iyi olur zor bi işlem değil çünkü, inş ikinizde de bi soru yoktur rabbim kimseleri bu yolda bekletmesin çok zor yaşamayan bilemez.
inş büyük tedavilere gerek kalmadan gelir bebişin...
ben her gün yeni bi hamile alıyorum yakın çevremden moralim bozuluyo ama yapacak bişeyim yok dua etmekten başka
vakti zamanı var demek ki daha...
olsun bakalım onların bizede sıra gelir inş bende bi doğurmaya başlasam 2 -3 tane düşünüyorum
iyi akşamlar canım ben çıkıyorum sonra görüşürüz

Son düzenleme:

canımm nolduu

EY Yar..!

Ellerimi açsam semaya ve dua dua sen dolsa avuçlarıma

yüzüme sürsem kalbim sen diye kavrulsa

Duam olsanaminleri misafir etsem...

Kûn (ol) dese Mevla

ve sen helal-i hoş olsan bana...

nasip degılmış işte bır aylık doktorlarda gıt gel sıra bekle surun karsılıgı bu olsun basıma agrılar gırdı sınırden nankor ınsan seytan dıyo gıt kopar yaygarayı yap cırkeflıgı vur kapıyı cık gıtttttttt

hanife4545 ******* ******** 7mart beklemede

hanife hic belirti varmı tatlım naptın ???

edammm 3 yıllık evliyim 23 yasımdayım 1 yıldır bebegimiz olmuyyor antalyalıyım cnm
sen kac yasındasın anlat bakalım nerelisin bacımmmmmm dert ortaklarım benimmm

canım bende 2.5 yıllık evliyim 23 yasımdayım 1 yılı askın süredir bebek düşünüyoruz samsunluyum

canım bende 2.5 yıllık evliyim 23 yasımdayım 1 yılı askın süredir bebek düşünüyoruz samsunluyum

kader ortağım sende de problrm yok sanırım?
hic asılama falan oldunmu?anlatsanaa
gelsin bbeislerimiz annelerine artıkkk

kader ortağım sende de problrm yok sanırım?
hic asılama falan oldunmu?anlatsanaa
gelsin bbeislerimiz annelerine artıkkk

yok tatlım asılama falan gerek olmadı bende hıcbir problemın yok dedı doktorum hatta doktorlar desem daha dogru olur cunku tek bir doktorda kalmadım sureklı farklı fıkırler almak ıcın nekadar doktor varsa hepsine gittim ama hıc bır sorun cıkmadı rahımden bıle baktılar ama hıc bısey yok hormonlarım normal cıkktı ama benım regl hep agrılı olur bırde 35 gunde falan gelir geç olurum yani ama doktorlar 35 gune hiç geç regl olma demıyor normal kabul edıyorlar :26:

pko mu dedi sanada? aynı bende cnm 30 35 günde bir oluyorum dedim normal degil dedi..
ailecek böyleyiz dedim.28 günde bir yumurtlaman gerek dedi.pko dedi gecti
özele gittim 3 ay yumos takibi klomen&dubbaston=ovitre=23 ocakta asılama oldum progestan tutmadıı
hsg,hormonlar,sperm degerlerimiz hersey normal neden olmuo anlmıom :26:

canım pko falan demedi bana herşşey normal dedi kıme gittiysem :26:

hanife4545 ******* ******** 7mart beklemede

hanife hic belirti varmı tatlım naptın ???

Yasa bna bildirimler neden gelmiyor okurken gördüm msjini.canim adet olucakmisim gibi karnim agriyor bide sofrayi toplarken ayaktayken çok az bi agri oldu kasigimda 1-2saniyelik ama adet olucam galiba ya sende varmi cnm belirtiler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…