infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

canım pko falan demedi bana herşşey normal dedi kıme gittiysem :26:

banada bulamadı kulp taktı diye düşünüorm
aşılamada cok ümitlenmistim ahh ahhhhhhhhhhh

cook yıkıldımm bacım cookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

mesajlarını sil cnm ondandır
benimde karnım gurulduyor sanırım bende olcam

Yasa bna bildirimler neden gelmiyor okurken gördüm msjini.canim adet olucakmisim gibi karnim agriyor bide sofrayi toplarken ayaktayken çok az bi agri oldu kasigimda 1-2saniyelik ama adet olucam galiba ya sende varmi cnm belirtiler?

banada bulamadı kulp taktı diye düşünüorm
aşılamada cok ümitlenmistim ahh ahhhhhhhhhhh

cook yıkıldımm bacım cookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

offffffffffff offfffff ne olcak bu halimiz derdimiz bellii ilacımız yokkkk

Eger o bebegin bu dünyada rızkı varsa 1kere yapmayla bile gebe kalirsinn bunu unutma tatlimm.insan sinirliyken sanki dunyanin sonu gelmis gibi oluyor. .ama sakinlesince daha farkli düşünüyor. Helede kocan gelip açıklama yaparsa dahada rahatlayacaksin emin ol...tamam cektir cektirme demiyorum ama o tatli canini üzme. ..ne yapiyosak kendimize yapiyoruz baska kimseye bisey olmuyorr...toparlamn yarin kuaföre git güzel kiyafetler al bakimli ol..bak bakalim eşin bu küs halinizde senin bukadar bakimli olmna cildirmiyo mu?

ben neden yükleyemiorum kb kücük mü büyükmü ne dio ? :26:

elammmmmmm naptın bebegim test yaptınmııı

antalya alanyalıyım cnm
memleketim güzeldir gene bekleriz
daha yenisin sen ben 3 yıllık evliyim :26:
herkes bebek soruyo bıktım artıkkk

aynen harika bi yer.ya sorma nerden bebek istiyoruz dedim herkes soruyor banada en çok da annem sıkboğaz ediyor Hayırlısı artık diyorum.sende karın ağrısından başka belirti yok mu?

aynen harika bi yer.ya sorma nerden bebek istiyoruz dedim herkes soruyor banada en çok da annem sıkboğaz ediyor Hayırlısı artık diyorum.sende karın ağrısından başka belirti yok mu?

yok cnm sanmıorum ben gripte oldum bu aydan pek ümitli degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…