inşallah olmazsın canım benim güzel haberler verirsin bize
Çok sağol canım allah razı olsun cvp için kürleri bi araştırayım bakalım. Bende etik zübeyde hanima gidiyorum. Ama memnun kalmadım hep asistanlar var bi gördügün doktoru bir daha göremiyorsun. Sürekli farklı biri çıkıyor karşına
Saol cnm benim bu ay gecti artik insallah bidahaki aya hepimiz listeyi hamis diye doldururuz..
selam canım cok üzüldüminşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın .
Allah razı olsun canım duan için tüm isteyenlere ve bana Rabbim nasip etsin inşAllah.bennm lh değerim yüksek sadece şimdi nasıl düşürebilirim diye yollar arıyorum.senn sorunun ne
hayırlısı olsun canım benim
Kızlar bişey sorcağım. Bu ovulasyon testleri nasıl kullanılıyor hiç bilmiyorumm ben sipariş verdim nasıl kullanıcğımı bilmiyorum..
Test yaptıktan sonra ne yapmam lazım. Bilgi verirseniz sevinirim.
Tşkler
Kizlarrrrr gunaydin cumaniz mübarek olsun Rabbim tüm dileklerimizi gerçekleştirmesi dileğiyle...
Kızlar bişey sorcağım. Bu ovulasyon testleri nasıl kullanılıyor hiç bilmiyorumm ben sipariş verdim nasıl kullanıcğımı bilmiyorum..
Test yaptıktan sonra ne yapmam lazım. Bilgi verirseniz sevinirim.
Tşkler
daha önce gebelik testi yaptın mı canım aynı ona benziyo zaten ama bu yumurtalıklarının en güzel çatladığı günü bulamya yardımcı şöyle kullanıyorsun gün içinde bi zaman belirle 4 saat sıvı alma idrara çıkma kesin sonuçu anlarsın sabah ilk idrarla olmuyor aksamda 8 den sonra olmuyor 2 3 gibi fln yapabilsin bir kaba işeyip testin üstünde hazne var oraya 3 damla fln damlatıp bekliyorsun aynı koyulukta iki çizgi yumurtalıkalrınn verimli günü
tamam cnaım çook sağol.. benim dün ve bugün yumurtlama günüm olabilir adetten sonra 14 gün saydım da... ama bu ovulasyon testleride güzelmiş en azından ona göre haret ederiz.. sipariş verdim. 20 tane ovulasyon 2 adet gebelik tetsi 27 lira :)
senden de canım benim.amin hepimize inşallah.canım Lh hormonunu düşürmek için ibrahim saraçoğlu testere dişli aslan pençesi demişti araştır bir istersen.
tmm cnmm :)
antalya alanya :)
gnydnn tatlımmm
kolun nasıl oldu tatlım iyimisin
biraz daha iyiyim cnm usta falan geldi giremedim hayırlı cumalar sizler nasılsınız?
bir daha ki bat tarihim 5 nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?