infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

günaydın kızlar cumanız mübarek olsun..
rabbim şu mübarek cuma günü hürmetine hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallaaaaaahhhh

canım benim üzme kendini kötü bir niyetle atmamıştır eşin mesajı .iyi düşün iyi olsun.sakin olmaya çalış .al eşini karşına iyice ,kendini rahatlatana kadar konuş.eşine mesaj atan karaktersizmiş boşver üzme kendini

Kızlar ben cok kötüyüm bugün ağla ağla içim dışıma çıktı hsg çekildim tüplerin ikiside kapalı çikti benim tedavi iptal ankaradaki arkadaslar hangi hastsneye doktora gidiyorsunuz ne olur yardim

canım üzme kendini hakkımızda hayırlısı.ibrahiç saraçoğlunun kürü vardı bi araştır istersen

cnmm bebis oldugu zaman da cift cizgj koyu cjkjyormus insallah Hamissindir tatlimm gebelik testj yap bence..

yap testini canım stresten kurtulursun.hayırlısı olsun inşallah.Lh hormonu hamileliklete de yüksek olur diye duymuştum

Canlarim ben adet oldum sukurrrrler olsun yeni bat 7 nisan 7 ugurlu sayim umutluyum

tmm cnmm :)

esecim bende antalyaya her yaz geliyorum side yee çok seviyorum o bölgeyii
sen hangi ilçedesin

antalya alanya :)

günaydın canlar

gnydnn tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…