((((((annen ya ben de hastalanma yolundayim cnmm artik kismet kismetten de öteye gidilmiyor..
aynı gün hüsrana uğradıkartık önümüzdeki maçlara bakıcaz canım
Oyle canim.Allah yüzümüzü güldürsün inşallah
((((((annen ya ben de hastalanma yolundayim cnmm artik kismet kismetten de öteye gidilmiyor..
rabbim vermeyınce bı bahane sunuyor kullarına ıste aranmanın bı anlamı ok. salı gunu catlatma ıgnemı oldum bılıyorsunuz dun ılk calısmamızı yaptık bu aksam ıkıncıyı yapalım dıyorduk kocam geldı ısten yemegımızı yedık ben bırsuru hazırlık yaptım yemekten sonra kuruyemısler ıncırler tatlılar donattım sehpayı kk da gezınıyordum esımın face nı actım bırde ne goreyım eskı kız arkadasından mesaj kız sole dıyor''mesajını yenı aldım hayırlı olsun evlenmıssın vs vs'' dondum esıme bu ne demek oluyor sen ne zaman ne mesjı attın bu kıza dıye sordum bırsuru geveledı sonra aylar once oylesıne bı mesj atmıstım dedı ne var bunda kız evlılıgımı tebrık etmıs evlı bı adamla gorusecek bı kız degıl o dıye bıde kızı savundu bana. Saskınlıktan ofkeden ne yapacagını bılememekten bı sure baktım sadece yuzune hıc bı guzel cumle yanıma gelme vs yok beyefendıde al bıde arkadas olarak ekle barı dıye bagırıp cıktım salondan arkamdan gelmedı bıleeeee dolayısıyla bzıım calısmalar askıya alındı belkı ılıskımız bıle askıda onu dahı bılmıyorum bı saattır aglıyorummmmm olmayınca olmuyor ıste. ınsanlar neden boyle neden esıne bole davranır bı adam(((((((((((((((
gunaydin sekerim
Kızlar ben cok kötüyüm bugün ağla ağla içim dışıma çıktı hsg çekildim tüplerin ikiside kapalı çikti benim tedavi iptal ankaradaki arkadaslar hangi hastsneye doktora gidiyorsunuz ne olur yardim
Kızlar hastalığıma hesaplarıma göre 3gün falan var... Ama hastalığımdan sonra yumurtlamam oldu yine böyleydi ovulasyon testi... Gecen hafta ovulasyon testi aklıma esti yapıyım dedim ama 2.çizgi silik bile değildi bembeyazdı... 3 gün önce yine yaptım biraz silik cıkmıştı... Bugun yine yaptımm aynı yumurtlama gunumdeki koyulukta çıktı... Yani sat dan beri bu ay bu ikinci çift çizgi... Kızlarrrr yardımınıza cok ihtiyacım varrrrr.....
Eki Görüntüle 1011933 Eki Görüntüle 1011934
Bugun sabah yaptımm.... Cok heyecan yaptımmm kızlar negatif çıkar diye hamilelik testi yapmaya korkuyorummm.... Bana bişe diyim ne olur ...:26::26::26:
Canim seni umiylendirmek istemem ama bazi ovulasyon testlei gebeligide gosteriyo diyr soylemislerdi baska stelerde ama 2kere yumurtada cqtlaya bilirmis normalmis dr lar olabilir diyo bunuda goz onunde bulundurmak lazin
Kızlar hastalığıma hesaplarıma göre 3gün falan var... Ama hastalığımdan sonra yumurtlamam oldu yine böyleydi ovulasyon testi... Gecen hafta ovulasyon testi aklıma esti yapıyım dedim ama 2.çizgi silik bile değildi bembeyazdı... 3 gün önce yine yaptım biraz silik cıkmıştı... Bugun yine yaptımm aynı yumurtlama gunumdeki koyulukta çıktı... Yani sat dan beri bu ay bu ikinci çift çizgi... Kızlarrrr yardımınıza cok ihtiyacım varrrrr.....
Eki Görüntüle 1011933 Eki Görüntüle 1011934
Bugun sabah yaptımm.... Cok heyecan yaptımmm kızlar negatif çıkar diye hamilelik testi yapmaya korkuyorummm.... Bana bişe diyim ne olur ...:26::26::26:
nasılsın canım,ben bugün daha iyiyim atlatıyorum gün geçtikçe:))
canım varmı bi gelişme?
Canlarim ben adet oldum sukurrrrler olsun yeni bat 7 nisan 7 ugurlu sayim umutluyum
günaydın kızlar cumanız mübarek olsun..
rabbim şu mübarek cuma günü hürmetine hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallaaaaaahhhh
Aynrn cnm ben de sartlandim artik adet olmaya artik adet olmazsam şok olacam o dereceye geldim artik ben..
Canlarim ben adet oldum sukurrrrler olsun yeni bat 7 nisan 7 ugurlu sayim umutluyum
esecim bende antalyaya her yaz geliyorum side yee çok seviyorum o bölgeyii
sen hangi ilçedesin
günaydın canlar
rabbim şu mübarek cuma günü hürmetine hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallaaaaaahhhh[/QUOT
E]
aminnnn
inşallah olmazsın canım benim güzel haberler verirsin bize
insallahhhhh :)
tmm cnmm :)
antalya alanya :)
gnydnn tatlımmm
rabbim şu mübarek cuma günü hürmetine hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallaaaaaahhhh[/QUOT
E]
aminnnn
insallahhhhh :)
kolun nasıl oldu tatlım iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?