Olurmu oyle sey canim benim bugun herkes tek tek olunca moraller bozuldu biraz. Insallsh sizler olmazsiniz canim.gelmesin kirmizilar
cnm böyle seylerle sen nıye stres oluyorsun hem bak eşin açıklamasını yapmış..hem eşinin aklı onda olsa emın ol senınle degıl onunla evlenırdı ama eşin seni seçti cnm..eşinlede güzelce konuş onunla msjlasmasının doğru olmadıgnı rahatsız olduğunu soyle..hem sen hıc güzel canını sıkma spermlerın 3 gun canlı kaldığını bılmıyormusun..yeterkı allah nasıp etsın bı sekılde hersey yolunu bulur cnm..bak arkadsımı anlatayım sana yumurtlama gününden 3 gun once esıyle ılıskıye gırmış sonrasında hıc ılıskı olmamış ve bı baktııkı hamılee..o yüzden canını sıkma canım o bebeıgı alah nasip ettıyse sana hıc bısey engel olamaz..sıkma canını eşinlede barış uzatma çekemeyenlerı kıskandırma cnm oldumuu
esess cnm gripte hamılelık belırtısıymıs bılıyormusun..grıp olup hamıle olduğunu öğrenen cok tanıdığım var hatta yukarda bahsettıgım arkadaşımda adet gunu grıp gıbı olmuş direncim düştü çok demişti..hayırlısı inşallahhh
herkese iyi geceler bu arada kızlar..
Kızlar ben cok kötüyüm bugün ağla ağla içim dışıma çıktı hsg çekildim tüplerin ikiside kapalı çikti benim tedavi iptal ankaradaki arkadaslar hangi hastsneye doktora gidiyorsunuz ne olur yardim
Kızlar hastalığıma hesaplarıma göre 3gün falan var... Ama hastalığımdan sonra yumurtlamam oldu yine böyleydi ovulasyon testi... Gecen hafta ovulasyon testi aklıma esti yapıyım dedim ama 2.çizgi silik bile değildi bembeyazdı... 3 gün önce yine yaptım biraz silik cıkmıştı... Bugun yine yaptımm aynı yumurtlama gunumdeki koyulukta çıktı... Yani sat dan beri bu ay bu ikinci çift çizgi... Kızlarrrr yardımınıza cok ihtiyacım varrrrr.....
Eki Görüntüle 1011933 Eki Görüntüle 1011934
Bugun sabah yaptımm.... Cok heyecan yaptımmm kızlar negatif çıkar diye hamilelik testi yapmaya korkuyorummm.... Bana bişe diyim ne olur ...:26::26::26:
Günaydın...
Canim seni umiylendirmek istemem ama bazi ovulasyon testlei gebeligide gosteriyo diyr soylemislerdi baska stelerde ama 2kere yumurtada cqtlaya bilirmis normalmis dr lar olabilir diyo bunuda goz onunde bulundurmak lazin
Nasilsin canim ben yeniyim bu blokta tanismiyoruz ama olsun
ben habersız bırak kuaforu markete cıkamıyom . yarım saattır sen kocanı tanıyamamıssın dıye anlatıp duruyo dedesı olmustu esımın onun vefaatı ıcın mesaj atmısta buda tesekkur etmıste onua karsılık bı mesaj daha atmısda vs vs vs kasıklarım agrıyodu zaten ıyıce sancımaya basladı sımdı(((((
yok tatlım asılama falan gerek olmadı bende hıcbir problemın yok dedı doktorum hatta doktorlar desem daha dogru olur cunku tek bir doktorda kalmadım sureklı farklı fıkırler almak ıcın nekadar doktor varsa hepsine gittim ama hıc bır sorun cıkmadı rahımden bıle baktılar ama hıc bısey yok hormonlarım normal cıkktı ama benım regl hep agrılı olur bırde 35 gunde falan gelir geç olurum yani ama doktorlar 35 gune hiç geç regl olma demıyor normal kabul edıyorlar :26:
ben neden yükleyemiorum kb kücük mü büyükmü ne dio ? :26:
Canım yaa gecmiş olsun üzülme... Hsg sırasında hiç mi tıkanıklıklarda açılma olmadı?? Bazen de tıkanık olsa bile hsk sırasında verilen tazikli sıvıya acılabiliyomuş aslında... Hatta ben de çekilmeden önce cok okumuştum onun hakkında... Arkadaşların yazdıklarını gördüm.. Tıkanıklık varmış ama doktor bi kaç kere aynı sekilde sıvıyı tazyikli verince açılmış... Bence doktoruna bi sormaya değer derim... Cok şükür herseyin bi tedavisi var canım hıc sıkma o tatlı canını Allah dermanı olmayan dert vermesin...
Mrb cani. Ayni soru dun zahidede soruldu.ibrahim saracoglu testere disli civam percemi kuru ve brokoli kuru onerdi.ben de ankaradayim ben yabanciyim buraya pek bilmiyorum ama ben yarin etlik lokman hekim elif terziye gidicem.Kızlar ben cok kötüyüm bugün ağla ağla içim dışıma çıktı hsg çekildim tüplerin ikiside kapalı çikti benim tedavi iptal ankaradaki arkadaslar hangi hastsneye doktora gidiyorsunuz ne olur yardim
Mrb cani. Ayni soru dun zahidede soruldu.ibrahim saracoglu testere disli civam percemi kuru ve brokoli kuru onerdi.ben de ankaradayim ben yabanciyim buraya pek bilmiyorum ama ben yarin etlik lokman hekim elif terziye gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?