infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Birsencim esescim ilaç gibi geliyorsunuz bana canım arkadaslarım benim kOnustuk canım bayaa bı açıkladı hodük gibi başladı ama insan gibi devam edebildi kırılan kalpler kar kalıyo yanımıza. Rabbim buyuk allahım güzel mevlam ilahim yaradanim bana bu sitedeki tüm arkadaslarıma ve tüm dileyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar ver inşallah Rabbim bu senin icin cok kolay biliyorum sen merhametlilerin en merhametlisinin bize merhamet et Rabbim cok bekletme inşallah sen evlatlarımızı gönder de biz tazimiz geçici üzüntülere güzel allahım aminnnnn !!!! Kizlar cok Tesekkur ederim ilginize.

Kızlar ben cok kötüyüm bugün ağla ağla içim dışıma çıktı hsg çekildim tüplerin ikiside kapalı çikti benim tedavi iptal ankaradaki arkadaslar hangi hastsneye doktora gidiyorsunuz ne olur yardim

Kızlar hastalığıma hesaplarıma göre 3gün falan var... Ama hastalığımdan sonra yumurtlamam oldu yine böyleydi ovulasyon testi... Gecen hafta ovulasyon testi aklıma esti yapıyım dedim ama 2.çizgi silik bile değildi bembeyazdı... 3 gün önce yine yaptım biraz silik cıkmıştı... Bugun yine yaptımm aynı yumurtlama gunumdeki koyulukta çıktı... Yani sat dan beri bu ay bu ikinci çift çizgi... Kızlarrrr yardımınıza cok ihtiyacım varrrrr.....
Eki Görüntüle 1011933 Eki Görüntüle 1011934
Bugun sabah yaptımm.... Cok heyecan yaptımmm kızlar negatif çıkar diye hamilelik testi yapmaya korkuyorummm.... Bana bişe diyim ne olur ...:26::26::26:

Son düzenleme:
Kızlar ben cok kötüyüm bugün ağla ağla içim dışıma çıktı hsg çekildim tüplerin ikiside kapalı çikti benim tedavi iptal ankaradaki arkadaslar hangi hastsneye doktora gidiyorsunuz ne olur yardim

Canım yaa gecmiş olsun üzülme... Hsg sırasında hiç mi tıkanıklıklarda açılma olmadı?? Bazen de tıkanık olsa bile hsk sırasında verilen tazikli sıvıya acılabiliyomuş aslında... Hatta ben de çekilmeden önce cok okumuştum onun hakkında... Arkadaşların yazdıklarını gördüm.. Tıkanıklık varmış ama doktor bi kaç kere aynı sekilde sıvıyı tazyikli verince açılmış... Bence doktoruna bi sormaya değer derim... Cok şükür herseyin bi tedavisi var canım hıc sıkma o tatlı canını Allah dermanı olmayan dert vermesin...

Canim seni umiylendirmek istemem ama bazi ovulasyon testlei gebeligide gosteriyo diyr soylemislerdi baska stelerde ama 2kere yumurtada cqtlaya bilirmis normalmis dr lar olabilir diyo bunuda goz onunde bulundurmak lazin

Canim seni umiylendirmek istemem ama bazi ovulasyon testlei gebeligide gosteriyo diyr soylemislerdi baska stelerde ama 2kere yumurtada cqtlaya bilirmis normalmis dr lar olabilir diyo bunuda goz onunde bulundurmak lazin

Nasilsin canim ben yeniyim bu blokta tanismiyoruz ama olsun

Ben de yeneyim canım farketmez... Dert ortağıyız neticede... Evet biliyorum ama ilk defa böyle bişe yasadım yaa... Bakalım hayırlısı..

üzme kendini benim eşimde hiçbir yere göndermez..komşuya bile...çok kıskançtır...hep yanında ben olmak istiyorum der..ben alıştım bu duruma iş ev arasında gidip geliyorum..nadir olarakta çarşıya işlerim için gidiyorum başkada yok...bütün erkekler aynı...ama sen dediğimi yap bu kırgın zamanda kendine daha çok bak merakından çatlar neden böyle bakımlı oldu diye..bu sana yeterrr canım benimm..seni çok iyi anlıyorum..bende eşimle kavga ettiğim zaman dünyam duruyor sanki...sıkma canını..

edacım merhaba,
eşinde gittimi doktora.. bunu şunun için soruyorum bende senin gibi hep kendim çeşitlidoktorlara gittim olmuyor diye ve hiç bir soruna rastalanmadı çok şükür... 5 yıl sonra kafamıza dank ettide eşim gidince onda çıktı sorun... eşinde gittiyse bir sorun yoksa dua et cnm meryem suresini oku ve yumurtlama günlerini ttakip et sevgiler.

Canım iki defa ilaç verdiler hatta ama açılma olmadı. Önümüzdeki ay bir daha çekelim dedi. Ateşli hastalık veya enfeksiyon geçirfin mi dedi. Tabi ben çıktım odadan şok eşim sordu ağlamaya başladım takii eve gelene kadar. Gece hiç uyuyamadım yattığımda saat 4 de geliyordu.

Mrb cani. Ayni soru dun zahidede soruldu.ibrahim saracoglu testere disli civam percemi kuru ve brokoli kuru onerdi.ben de ankaradayim ben yabanciyim buraya pek bilmiyorum ama ben yarin etlik lokman hekim elif terziye gidicem.

Arkadaşlar ne olur rics ediyorum. Ankara da olan arkadaşlarım hangi doktora hastaneye gidiyorsunuz ne olur yardım özele durumum yok devlete gidenler cvp bekliyorum.

Mrb cani. Ayni soru dun zahidede soruldu.ibrahim saracoglu testere disli civam percemi kuru ve brokoli kuru onerdi.ben de ankaradayim ben yabanciyim buraya pek bilmiyorum ama ben yarin etlik lokman hekim elif terziye gidicem.

Çok sağol canım allah razı olsun cvp için kürleri bi araştırayım bakalım. Bende etik zübeyde hanima gidiyorum. Ama memnun kalmadım hep asistanlar var bi gördügün doktoru bir daha göremiyorsun. Sürekli farklı biri çıkıyor karşına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…