infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

selam canım stres yapma bence boşuna en azından sizlerde sorun yok .en kısa sürede olur inşallah beklemek istemiyorsan hemen başla valla zaman cabuk geçiyor maalesef

Canım maşallah ne güzel sorun olmaması demek ki olucak zamanı gelince. Bana sorarsan doktor demiş ya 3-4 ay bekleyelim eğer bu dönemde kendini yiyip bitirecekten her ayı kendine zehir edeceksen bekleme yok kafam rahat deneriz ne olucak sonra olur ne defolsa diyorsan bekle bence yani olay senin ruh halinde biter

6,7 . hamisimiz kimm kızlarrrrrrrr
şu günü geçenler yazsalar hamişiz diyeee

Ayyy canim iğnenin 14,günü az bi arada karin agrim var bi su haftasonu geçsin inş gelmezse test yapicam dua edinnnn insallahhhh olur bebisim hatta listedeki herkes hamileyim diye yazar insallahhhh

tamam cnm azmedik bu 3 4 ay içerisinde rahat olmaya çalışacam kendimi kasmıyacam strese sokmıyacam ama yınede rabbi me cok şükrettim önemli bir sıkıntım yok kafamdan silip atayım dediğin gibi 3 4 ay cnm

seva merhaba tatlım nasılsınnnn
anneme geldim bende,eşimde gelmek üzre...
Ailecek akşam yemeği iyi olcak sen napıonn

ne guzrl canim size afiyet olsunbende bu gun dsari ckdim evi icin boya falan aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…