merhaba arkadaşlar
ben 2.5 yıllık evliyim yaklaşık 1.5 - 2 yıldır korunmuyoruz son bir yıl olmuyor dye yoğunlaştık doktora gittik eşimle eşime sperm tahlilleri bana hormon testleri yaptık yaptık hersey temız bir sıkıntı yook geçen hafta tekrar farklı bır doktora gittik tekrar ozele eşimin bnm tahlillerimi gösterdım benım tahliller kullandığım ilaçlar muayene etti benı işte rahim agzı yumurtalar iyi rahim filmi istedi onuda cektirdim tüpler açık bir sıkıntı yok Allah a şükür şimdiki aşama yumurta çatlatıcı ığne ve aynı anda aşılama yapacam dedi ama doğal yolla kalma sansında var dedi oyuzden 3 4 ay bekliyelim dedik eşimle en azında aklımızda soru ısaretleri kalmadı gidermiş olduk bi süre bekleyip olmazsa bu ıslemı yapacaz sizce doğru bır kara mı kızlar bana yardım edin
Ben yarın sabah yapıyım o zamannnn olmazsam eğer kızzz
Kaç yaşındasın canım?
selam canım stres yapma bence boşuna en azından sizlerde sorun yok .en kısa sürede olur inşallah beklemek istemiyorsan hemen başla valla zaman cabuk geçiyor maalesef
İnşallah bakalımm hayırlısı...inşallah hayırlı haberler verirsin bize canım
27 ama eylülde 28 olacamm
haklısın cnm kararsız kaldım
merhaba arkadaşlar
ben 2.5 yıllık evliyim yaklaşık 1.5 - 2 yıldır korunmuyoruz son bir yıl olmuyor dye yoğunlaştık doktora gittik eşimle eşime sperm tahlilleri bana hormon testleri yaptık yaptık hersey temız bir sıkıntı yook geçen hafta tekrar farklı bır doktora gittik tekrar ozele eşimin bnm tahlillerimi gösterdım benım tahliller kullandığım ilaçlar muayene etti benı işte rahim agzı yumurtalar iyi rahim filmi istedi onuda cektirdim tüpler açık bir sıkıntı yok Allah a şükür şimdiki aşama yumurta çatlatıcı ığne ve aynı anda aşılama yapacam dedi ama doğal yolla kalma sansında var dedi oyuzden 3 4 ay bekliyelim dedik eşimle en azında aklımızda soru ısaretleri kalmadı gidermiş olduk bi süre bekleyip olmazsa bu ıslemı yapacaz sizce doğru bır kara mı kızlar bana yardım edin
Yok mu hamile olanımız yahu adeti geçenlerden ne haber
6,7 . hamisimiz kimm kızlarrrrrrrr
şu günü geçenler yazsalar hamişiz diyeee
çok haklısın canım insan ne yapacağını bilemiyor farklı bir psikoloji maalesef.ama yaşında genç daha sıkma kendini 30 a kadar doğrursun bir tane :)
İnşallah bakalımm hayırlısı...
Hımmmm bence bi süre daha denemeye deger yasın asılama falan için küçük bence eğer bi sorun yoksa neden yapasın ki bekle...
tsk ederm cnm denemeye devam ıns rabbim gönlünde olanı versın sana
Canım maşallah ne güzel sorun olmaması demek ki olucak zamanı gelince. Bana sorarsan doktor demiş ya 3-4 ay bekleyelim eğer bu dönemde kendini yiyip bitirecekten her ayı kendine zehir edeceksen bekleme yok kafam rahat deneriz ne olucak sonra olur ne defolsa diyorsan bekle bence yani olay senin ruh halinde biter
Yok mu hamile olanımız yahu adeti geçenlerden ne haber
bugün kimseden ses yok canım herkes nerelerde yahuuu
hic kimse hamileee degilmiii yahuuu
rabbimm topluu hamiss kalalım ins.bu hafta
canim merhabanasilsin tatlim.
seva merhaba tatlım nasılsınnnn
anneme geldim bende,eşimde gelmek üzre...
Ailecek akşam yemeği iyi olcak sen napıonn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?