Selam kizlar bu hafta 4tane gebe kaydettim.2sinin yaşı küçük. Biri 4.5 aylik bebegi var.digerinin 6aylik bebegi var.simdi 2.ye hamile kalmislar kocalari istemiş...gelde cilditma yaaaaa...
Hayr olsun inşallah arkadaşım . . ?
Oh Maşallah afiyet olsun canımmm . . :) Hoşbuldum . . Neler yapayım bugün belim çok ağrıyor birde sol yumurtalığıma kramp girip duruyor . .
anotomi askım nolduuuuuu
:26:
BUGÜN ÇOKZOR GEÇTTİİİİ AĞLA AĞLA ÖLDÜÜÜM YAMORELİM ÇOK BOZUK YATIYORUM
hayr olsun inşallah arkadaşım . . ?
ayy hayırlı haberler olsun insss aleyna cnmm,ikizim olsaa ahhh
anotomi noldu bebeğiiiimmmmm :26:
bugün tüp bebek öncesi rahimden parça alınacaktı sabah 8 de hastaneydim hemşire randevu almanız lazımdı bir sürü hasta var dedi seni alamam öğleden sonraaa bekle bekle bi hal oldum zaten korku vardııı iyice arrtı endişem
eve gitmeyim dedim bekledimmm saatt 2 oldu düşün bide demezmi anestezi yok diye basit diyeee
dayanırım dedim artık zatenağrı eşiğimde düşük değildir neyse ben yaşlarda nerdeyse bi doktr geldi deim zor sa anestezi olsu yoook yok kolay dedi
aldı beni o kadar çanım acıdı anlatmam bide bari olsa yapamadı da ağla ağla bittim bi yandan ağrı yalnızım zaten
allahım bu çilem ne dedim geri dktrm la konuştuuuum pazertesi yapılacak anestezi ileee bıktııım bu hastanelerden
aah bide o güzel hamilelelr saatlerce izledin ne güzel karınlarrııı ne mutlulaaarrr
[ı][sıze=2]kıyamam sana yaaallah yar ve yardımcın olsun canım benimm çok büyük geçmiş olsunn . . Bizde hamile olacaz bak gör sen sakın allah tan ümidini kesme . .
Hiçç üzme kendini bi bakmışsın bi kaç ay sonra kendi karnını izleyip seviyorsun[/sıze][/ı]
o kadar moralim bozuk ki kimseye bir sey anlatamıyorum uzuldugumu bellı etmek ıstemıyorum ama artık cok agır gelmeye basladı.bugun bır arkadasın daha hamıle oldugunu ogrendım.kıskandıgımdan degıl Allah herkese nasip etsin ama cok zoruma gitti.daha 3.dogal yoldan denemelerınde hamıle kalmıs.benım 2 seneyı gectı.nıye böyle....uzulmuycem dıyorum ama olmuyor.hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor.bu ay aşılamam var ama bu moralle hıc bır sey olmaz.yaklasık 1 saattır aglıyorum elimde değil.kımseye anlatamadığım için içimi burda dökmek istedim.
amannn çok eziyetli bu işler çooook
ben anne olana kadaaaarrr
[ı] üzme kendini güzel arkadaşım allah ın izni ile olacaz anne . . Birbirimize destek olacağız bak gör çok güzel günler var önümüzde evlatlarımızla . . [/ı]
esescım deme kuzum hakmı hukuk mu dıye tovbe dee aman rabbımın gucune gıtmesın bızımde vardır zamanımız ıllakı canım benım hayatımızın merkezını hamıle kalmaya odaklı kurunca daha cok etkılenıyoruz( bu arada mantıları yaptım 2 saat ugrastım 20 dk da bıttıya anasını satıımmm :))) sen mantı ıste kuzucum yaparım ben sanaaaa rabbim inşallah hamıle hamıle yemek yapmayıda nasıp ederrrrr gobeklerımız kocaman olurda mutfak tezgahına yanasamayız hahahaha kız eses unutmadan mutfagın cok guzelmıs bacım l tezgahlara bayılıyorum ben
bugün tüp bebek öncesi rahimden parça alınacaktı sabah 8 de hastaneydim hemşire randevu almanız lazımdı bir sürü hasta var dedi seni alamam öğleden sonraaa bekle bekle bi hal oldum zaten korku vardııı iyice arrtı endişem
eve gitmeyim dedim bekledimmm saatt 2 oldu düşün bide demezmi anestezi yok diye basit diyeee
dayanırım dedim artık zatenağrı eşiğimde düşük değildir neyse ben yaşlarda nerdeyse bi doktr geldi deim zor sa anestezi olsu yoook yok kolay dedi
aldı beni o kadar çanım acıdı anlatmam bide bari olsa yapamadı da ağla ağla bittim bi yandan ağrı yalnızım zaten
allahım bu çilem ne dedim geri dktrm la konuştuuuum pazertesi yapılacak anestezi ileee bıktııım bu hastanelerden
ahhh kuzumm ahhh bu çilemiz bitecek insallahhhhhh
aah bide o güzel hamilelelr saatlerce izledin ne güzel karınlarrııı ne mutlulaaarrr
Hayırlı haberler derken ? :)) kız kramp giriyor diyorum :) normal bişeymi kadınlarda olurmu böyle şeyler ? ahh anacığım yanımda olaydııı dloo dloo
o kadar moralim bozuk ki kimseye bir sey anlatamıyorum uzuldugumu bellı etmek ıstemıyorum ama artık cok agır gelmeye basladı.bugun bır arkadasın daha hamıle oldugunu ogrendım.kıskandıgımdan degıl Allah herkese nasip etsin ama cok zoruma gitti.daha 3.dogal yoldan denemelerınde hamıle kalmıs.benım 2 seneyı gectı.nıye böyle....uzulmuycem dıyorum ama olmuyor.hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor.bu ay aşılamam var ama bu moralle hıc bır sey olmaz.yaklasık 1 saattır aglıyorum elimde değil.kımseye anlatamadığım için içimi burda dökmek istedim.
kıyamam sana yaaALLAH yar ve yardımcın olsun canım benimm çok büyük geçmiş olsunn . . bizde hamile olacaz bak gör sen sakın ALLAH tan ümidini kesme . .
hiçç üzme kendini bi bakmışsın bi kaç ay sonra kendi karnını izleyip seviyorsun
rabbim bizi sınıyor ne güzel işte biz sevilen kullarız . . Hem olana kadarr diye bişey yok olacaz bak gör
saol tatlım desteğin için
inşalllah aleyna allahım nolur tedavisiz veeer dayanacak gücüm kalmadııııı
[ı]rica ederim canım benim sonuçta bizde hamilelik yolunda kader arkadaşıyız . . [/ı]
[sıze=2]ne zamandır bekliyorsun bebişinin olmasını ?[/sıze]
öyle canım inşallah mutluluğumuda bir an önce paylaşırızseni tanımıyorum canım sorun ne kaç yıllık evlisin
[sıze=2]ben buralarda daha yeniyim :) 1 sene olacak evleneli benimle evlenenler bebeklerini doğurmak üzereler ve herkes sende daha bişey yokmu diyor ve hani halk arasında kısır gözüyle bakarlar ya cahil insanlar hah aynen öyle . Sülalenin gözdesi eşim çünkü ilk torun ve hemen bebek istiyorlar . . Peki sen canım ? [/sıze]
ben buralarda daha yeniyim :) 1 sene olacak evleneli benimle evlenenler bebeklerini doğurmak üzereler ve herkes sende daha bişey yokmu diyor ve hani halk arasında kısır gözüyle bakarlar ya cahil insanlar hah aynen öyle . sülalenin gözdesi eşim çünkü ilk torun ve hemen bebek istiyorlar . . peki sen canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?