infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

aaa aramızda çok yokmuş hatta ben senden önceyim bende 26 şubat :) inşallah birbirimize hayırlı haberler veririz . .

inşalllah canımmm allah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklıı nasiplii evlatlarr nasipp etsinn inşallah .aminnn

Bende sakaryadayim bebeim bendee buraliyim geldiginde buraya bulusalim

23 yasındayım bende. eşimle nısanlıyen coooooooook gelirdik bız beypazarına sabah kahvaltılarına severım ben beypazarını. senin sorun ne canım ne tedavısı goruyorsun sen ?

yinee gelinn canıımm =) benim bi sorunum yok eşim de daha erken diyo senemızz dolsun olmazsa bende giderim doktora diyo ole ıkılemdeyim doktorda sene dolmadan bi sıkıntın yoksa bi tedavi yapmıyo öyle işte ya sen datlım ne tedavisi görüyorsun

benım adetlerım 25 gun falan gecıkıyordu her ay umutlanıyordum ama negatıf bı gıdıım bakım dedım neyım var acaba yumurtalarım yeterlı buyukluge ulasmıyormus klomen kullandım bu ılk ayım ıgnemı oldum beklıyorum canım bat 18 mart hayırlısı bakalım. yani adet gecıkmelerım bahane oldu doktora gıtmeme bır yıldan once bakmıyorlar evet acele ettım dıye rabbımın gucune gıtmez ınsallah

hmm inşaahh gitmez canım bnde aceleci davranıyorum ama napalım inşallah tutar canımm tüm isteyenlere hayırlısıyla verir rabbimm aminnnnnn benmde bat 15 bakalım hiç aklıma getirmemeye calısıyorum ama sadece çalışıyorum :)

hııım sen benden onceymıssın hayırlı haberını alırız ınsallahhhhhh. ılk ıgne mı kuzum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…