9 haziranda evlendim canım aslında 9 ay yeni btcek ama 10 ay işte :)) ahh ahh olsaaa daa yesekkkkk
aaa aramızda çok yokmuş hatta ben senden önceyimbende 26 şubat :) inşallah birbirimize hayırlı haberler veririz . .
bende 9 hazıranda evlendımmmmmbende ankaradayımmm nıkahdas mı oluyoz kız bız sımdı hahaha
:)) evett canıımm nikahhdaşş oluyozzz :) senın yaş kaççç
eşim 24 yaşında kayınvalidem bayağı erken anne olmuş onun zamanında öyleymiş şimdi aynısını benden bekliyorlar . . abla dediğim gibi burda çok yanlızım yani sıkılıyorum koskoca evde bebeğim gelsin dağıtsın evimi annesi bütün gününü herşeyini ona versin 1 sene olcak evleneli . .hergün varmı bişey geciktin mi demelerinden bunaldım sülale bide çok kalabalık dıdısının dıdısı bile soruyor afedersin ama bazen oha diyorum bunu ne alakadar eder benim gebeliğim diyorum ama işte milletin ağzı torba değil ki büzelim . . saygı saygı saygı . . HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN . .
23 yasındayım bende. eşimle nısanlıyen coooooooook gelirdik bız beypazarına sabah kahvaltılarına severım ben beypazarını. senin sorun ne canım ne tedavısı goruyorsun sen ?
yinee gelinn canıımm =) benim bi sorunum yok eşim de daha erken diyo senemızz dolsun olmazsa bende giderim doktora diyo ole ıkılemdeyim doktorda sene dolmadan bi sıkıntın yoksa bi tedavi yapmıyo öyle işte ya sen datlım ne tedavisi görüyorsun
ben 19 yaşındayım :) (1996) :)
benım adetlerım 25 gun falan gecıkıyordu her ay umutlanıyordum ama negatıf bı gıdıım bakım dedım neyım var acaba yumurtalarım yeterlı buyukluge ulasmıyormus klomen kullandım bu ılk ayım ıgnemı oldum beklıyorum canım bat 18 mart hayırlısı bakalım. yani adet gecıkmelerım bahane oldu doktora gıtmeme bır yıldan once bakmıyorlar evet acele ettım dıye rabbımın gucune gıtmez ınsallah
aleyna sen 96 dogumluysan 18 yasında olursun sen daha kucuksun bekle sırada ablaların var senınaceleye mahal yok
hmm inşaahh gitmez canım bnde aceleci davranıyorum ama napalıminşallah tutar canımm tüm isteyenlere hayırlısıyla verir rabbimm aminnnnnn benmde bat 15 bakalım hiç aklıma getirmemeye calısıyorum ama sadece çalışıyorum :)
hııım sen benden onceymıssın hayırlı haberını alırız ınsallahhhhhh. ılk ıgne mı kuzum ?
yok datlım bşi kullanmıyorum ben inşallah allahın izniyle doğaL yoldan olcak ..[/QUOT
ılac falan kullanmadın yanı yazının baslarını okumamdıgım ıcın bılmıyom canım kusura bakma
yok datlım bşi kullanmıyorum ben inşallah allahın izniyle doğaL yoldan olcak ..[/QUOT
ılac falan kullanmadın yanı yazının baslarını okumamdıgım ıcın bılmıyom canım kusura bakma
yok datlım önemli değil ne demek.. kullanmadım doktor bi sıkıntı yok dedi senenin dolmasını bekliyorum
tatlım moral verdin bana çok saol Allah gönlüne göre versın tez zaman da ıns
yok datlım önemli değil ne demek.. kullanmadım doktor bi sıkıntı yok dedi senenin dolmasını bekliyorum
iyi iyi maasallah canım hayırlı haberle gelırsın allahın ıznıyle
iyi iyi maasallah canım hayırlı haberle gelırsın allahın ıznıyle
cümlemiz hayırlı haberlerle geliriz inşallah canımm
inşalllah canımmm allah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklıı nasiplii evlatlarr nasipp etsinn inşallah .aminnn
Amin insallah cumlemize nasip etsin rabbim hamile kalmayi
evett katııııılıııııyorummm ):)
aleyna sen 96 dogumluysan 18 yasında olursun sen daha kucuksun bekle sırada ablaların var senınaceleye mahal yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?