infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

insan yakın arkdşları hamile kalınca ona bi mucize gibi bakıyooor kıskanmak değil buuu çok istemem bi arkdşm kaç ay sonra söyledi hamileyim diye heralde nazarım değer diyyyee çok üzüldüm kimsenin evladında gözümüz yok sadece rabbim bize de veriir inşalllah

bende korkuyorum bebegım olamayacak dıye ama bunu aıleme soylemıyorum uzulmesınler dıye ben ankaradayım sen hangı sehırdesın canım ?

bende ankaradayııııııımmmmb ugünün tek iyi haberiii yüzüm güldü bi aan

ben de ultrason için her yattığımda karşımda duran ultrasona bağlı lcd ye bakıp bir gün bende bu ekranda bebeğimi görebilecek miyim diyorum.doktoru beklerken gözlerim doluyor.nasıl bir duygudur diye düşünüyorum.asla isyan değil bu.sadece ona sığınıyorum.rabbim bizlerin yüzüne de gülecek inşallah

aynen bendeöyle hep tv de oluyooo ya kalp atışını bi duysam olsa bebeğim

hakkımızda hayırlısı kızlar.bana da herkes soruyor hadi diyor bebek gençken bakılır.yaşım oldu 29.çevremde evlenen herkes ya bebeği var ya hamile.içim acıyor ruhum daralıyor ama allah'a sığınmaktan başka birşey gelmiyor elimden.eşim destekçim ama onun da çocuk hasretini hissetmemek için kör olmam gerek.bunca sıkıntım varken annemle paylaştım her detayı.en azından durumumu bilen birisi olsun dedim.

Tatlım seninle yasıt kardeşim lise öğrencisi
Ben 24yaşındayım küçüğüm diyordum:26:
Canim sen neden küçük evlendin :44:

liseyi bitirir bitirmez evlendim hatta liseye 1 hafta evli olarak gittim . . üniversisteyi beraber okuruz vs. diyorduk . . kaçma maçma yok :) oldu artık bundan sonrası için dua ediyorum . . aslen makedonyalıyım ailem sakaryada yaşıyor eşim istanbullu olduğu için bende istanbula taşındım burda kimsem yok yani benle yaşıt kimsee yok eşimin gelmesini bekliyorum biran önce akşam olsun istiyorum . . öyle işte ben kısa özet hayat hikayem . .

yavrumuz olurda inşalllah derimiz biteeer evimiz neşe dolarr

Hep dualarım ona Mevlama zor bi sınavdayız çok zor peygamberler bile yaşamış bu sınavı Ama Allahım diyor ki kabul etmeyeceğim duayı sizlere de yaptırmadım umudum bu Allahıma güveniyorum yalvarıyoruz inşallahhhh tez zamanda katından hayırlı Salih evlatlar nasip etsin Rabbim ve biz de artık insan içine karışalım sohbetlden uzak kalmayalım konu bebeğe gider diye falan falan falan

Okulu bıraktın mi:26::26:

yok hayır canım okulumu bırakırmıyım ben zaten deprem zamanının çocuğuyum erken verildidm okula :) lisem bitti öyle evlendim diyorum ya liseye 1 hafta evli gittim üniv. sınavınada girdim . . :) ama işte bazen keşkelerim oluyor tabii sonra töövbe tövbe diyorum :)

Oyy kuzum benim kardeşim
Hakkımızda hayırlısı olsun
Ama acele etmeyin lütfen
Eşin kaç yaşında

ÖYLE CANIM Rabbime sığınyoruz kimse evlet hasreti çekmesiin inşalllah

kıslaaaaarrr selammm

Zehra m hoşgeldin kuzum benim şarj bitiyor çıkıyorum eve gidince girerim1saate öptüm kızlar

inşallah ya inşallah... biz de aynı okuldayız işte.kesinlikle kıskanmıyorum ama görünce üzülücem biliyorum.Allahım bize tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…