canım beni anlattın sanki aynı şeyleri yaşıyorum hatta bi arkadaş ilk aydan hamile kaldı ve gözümün önünde aynı okuldayız şimdi 6 buçuk aylık üzülüyorum kıskanmıyorum yani hepimiz aynınız lütfen dua edelim rabbim duyuyor görüyor elbette cevap verecek bu uğraşlarımızın bir ödül var kokma inşallah bizi zamanla daha fazla sınamaz güzel mevlam bu ay hemencik hemeeeeennnn hamile kalırız âmin âmin amin
ben 19 yaşındayım :) (1996) :)
bende korkuyorum bebegım olamayacak dıye ama bunu aıleme soylemıyorum uzulmesınler dıyeben ankaradayım sen hangı sehırdesın canım ?
ben de ultrason için her yattığımda karşımda duran ultrasona bağlı lcd ye bakıp bir gün bende bu ekranda bebeğimi görebilecek miyim diyorum.doktoru beklerken gözlerim doluyor.nasıl bir duygudur diye düşünüyorum.asla isyan değil bu.sadece ona sığınıyorum.rabbim bizlerin yüzüne de gülecek inşallah
18 mi bebek bu yaaaa dahaaa
ben 19 yaşındayım :) (1996) :)
aaa deme öyle kuzummm . . şimdi güzel şeylerden konuşalım nerelisin ? kaç yıllık evlisin ? kaç yaşındasın ?
uç keşke dertleşmelerimiz birlikte bir sırdaşım olsa benim de o kadar aynınız ki kızlarrr allahımmmm lütfeeennnnn
yavrumuz olurda inşalllah derimiz biteeer evimiz neşe dolarr
yok haayır 19 yaşındayım :) annemde öyle diyor sen daha bebğimsin kokuna doyamadan verdim seni diyor eyy gidi anam eyy
18 mi bebek bu yaaaa dahaaa
Tatlım seninle yasıt kardeşim lise öğrencisi
Ben 24yaşındayım küçüğüm diyordum:26:
Canim sen neden küçük evlendin :44:
yavrumuz olurda inşalllah derimiz biteeer evimiz neşe dolarr
Okulu bıraktın mi:26::26:
liseyi bitirir bitirmez evlendim hatta liseye 1 hafta evli olarak gittim . . üniversisteyi beraber okuruz vs. diyorduk . . kaçma maçma yok :) oldu artık bundan sonrası için dua ediyorum . . aslen makedonyalıyım ailem sakaryada yaşıyor eşim istanbullu olduğu için bende istanbula taşındım burda kimsem yok yani benle yaşıt kimsee yok eşimin gelmesini bekliyorum biran önce akşam olsun istiyorum . . öyle işte ben kısa özet hayat hikayem . .
Hep dualarım ona Mevlama zor bi sınavdayız çok zor peygamberler bile yaşamış bu sınavı Ama Allahım diyor ki kabul etmeyeceğim duayı sizlere de yaptırmadım umudum bu Allahıma güveniyorum yalvarıyoruz inşallahhhh tez zamanda katından hayırlı Salih evlatlar nasip etsin Rabbim ve biz de artık insan içine karışalım sohbetlden uzak kalmayalım konu bebeğe gider diye falan falan falan
liseyi bitirir bitirmez evlendim hatta liseye 1 hafta evli olarak gittim . . üniversisteyi beraber okuruz vs. diyorduk . . kaçma maçma yok :) oldu artık bundan sonrası için dua ediyorum . . aslen makedonyalıyım ailem sakaryada yaşıyor eşim istanbullu olduğu için bende istanbula taşındım burda kimsem yok yani benle yaşıt kimsee yok eşimin gelmesini bekliyorum biran önce akşam olsun istiyorum . . öyle işte ben kısa özet hayat hikayem . .
kıslaaaaarrr selammm
Canım beni anlattın sanki aynı şeyleri yaşıyorum hatta bi arkadaş ilk aydan hamile kaldı ve gözümün önünde aynı okuldayız şimdi 6 buçuk aylık üzülüyorum kıskanmıyorum yani hepimiz aynınız lütfen dua edelim Rabbim duyuyor görüyor elbette cevap verecek bu uğraşlarımızın bir ödül var kokma inşallah bizi zamanla daha fazla sınamaz güzel Mevlam bu ay hemencik hemeeeeennnn hamile kalırız âmin âmin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?