Oyy kuzum benim kardeşim
Hakkımızda hayırlısı olsun
Ama acele etmeyin lütfen
Eşin kaç yaşında
Zehra m hoşgeldin kuzum benim şarj bitiyor çıkıyorum eve gidince girerim1saate öptüm kızlar
kıslaaaaarrr selammm
eşim 24 yaşında kayınvalidem bayağı erken anne olmuş onun zamanında öyleymiş şimdi aynısını benden bekliyorlar . . abla dediğim gibi burda çok yanlızım yani sıkılıyorum koskoca evde bebeğim gelsin dağıtsın evimi annesi bütün gününü herşeyini ona versin 1 sene olcak evleneli . .hergün varmı bişey geciktin mi demelerinden bunaldım sülale bide çok kalabalık dıdısının dıdısı bile soruyor afedersin ama bazen oha diyorum bunu ne alakadar eder benim gebeliğim diyorum ama işte milletin ağzı torba değil ki büzelim . . saygı saygı saygı . . HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN . .
Rabbim cana kıymaktan sana sığınırım . . biz isteriz olmaz millet aldırır hey gidi hey . .
eşim 24 yaşında kayınvalidem bayağı erken anne olmuş onun zamanında öyleymiş şimdi aynısını benden bekliyorlar . . abla dediğim gibi burda çok yanlızım yani sıkılıyorum koskoca evde bebeğim gelsin dağıtsın evimi annesi bütün gününü herşeyini ona versin 1 sene olcak evleneli . .hergün varmı bişey geciktin mi demelerinden bunaldım sülale bide çok kalabalık dıdısının dıdısı bile soruyor afedersin ama bazen oha diyorum bunu ne alakadar eder benim gebeliğim diyorum ama işte milletin ağzı torba değil ki büzelim . . saygı saygı saygı . . HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN . .
selaamm kızzlarrr nasılsınızz ? aleyna canım bende senle aynı durumdayım 10 aylık evliyim ilk gunden beri istiyoruz ama rabbim nasip etmedi daha etrafın sürekli sormalarından bıktımm
Kızlar bu gebeler bebeklerini aldirmayzcaklar..bilinçli yapmişlar bu bebekleri..daha 4ay önce dogurdu biri digeride 6ay önce dogurdu.2bebege birden bakacaklar..1tane de hepimizin olaydi hayirllisiylaa..
kıyamam ya kader arkadaşım hoşgeldin aramıza . . neden bu milletimiz böyle anlamam stresimin üstüne stres ekliyorlar bizi bize bıraksalar iyi . . bide siz yapamıyorsunuz bilmiyorsunuz diyorlar nasıl utanıyorum bir bilsen . .
evet belki etrafın bu baskısı olmasa bizde bu kadar stres yapmayacağız hatta belkide hamile kalcaz stres yuzunden olmuyo ama işte anlatamazsın ki anlamazlar...
sen kaç yaşındasın ? olacak ya ALLAH ın izni ile tümm bebek isteyen bacılarımın ablalarım kardeşlerimin bebekleri olacak inşallah . . İnanıyorum . .
22 yaşındayım canım birde küçük yerde oturunca daha bi laf oluyo aminnn canım inşalllahh
hmm evet nerede oturuyorsun . ben istanbulda oturmama rağmen anamm kazan kaynıyor . :) bide elitmişler tırtımın eliti
ankaranın beypazarı ilçesinde canım
Ankaranınn bağlarıda büklüm büklüm yollarıı :) beypazarından arkadaşım vardı çok met ederdi bi gitmek nasip olmadı :) tanıştığıma memnun oldum . .
:)) güzel ilçe tavsiye ederimm gezip görmeni güzel yerdir ne kadar gelişmiş bi yer olsada zihniyet eski ..bende memnun oldum datlım
merak etme canım ankara istanbul farketmiyor o zihnyet meselesi için amannnn biz bebişlerimizin hayalini kuralım gerisi boşş canımmmm ,:))
o hayall 10 aydırr kurulu canımm inşaaalahh hayal değill gerçek olucakk
benden 1 - 1 buçuk ay önce evlenmişsin sanırım . .
ahh canım ahh RABBİM bizlere nurtopu gbi evlatlar nasip etsinn :) kız ben o topuu yerim yaaa
9 haziranda evlendim canım aslında 9 ay yeni btcek ama 10 ay işte :)) ahh ahh olsaaa daa yesekkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?