canım hayırlı olsun allahın izniyle hamilesin inşallah ben gördüm 2. çizgiyi ama kan ver derim hayırlı olsun tebrik ederim
hayırlı olsun hamissjn cnm daha adetine var ondan silkk cikti giderek koyulasacak o çizgi inş.
inşalllah hamilesindir canımerken olduğu için silik çıkmıştrr hayırlı olsuun
Ayy canlarımmm inşallah yaaa.... Hastaneye gitmeye korkuyorum sanki tılsımı kacıvercekmiş gibi... Kanda negatif çıkma ihtimali var mı bana onu diyinnn :26::26:
malesef varr canımama inşallah hamile çıkaçaksın emin olmak için yaptr canım güzel haberlerini bekliyoruuuz
inşallahta görmezsin kırmızıyı canım benim .bizde tadacağız inşallah dediğin gibi.
Geçmiş olsun canim bnimde hastaligjm yeni geçti.bugün bnimde 11.günüm kan testi yaptircktim sirnaktayim bn bburadaki saglik ocagi yapmadi hastane de uzak öylece kaldi.ama hicbir belirti yok bnde ya.sende belirti var mi?
Normalde 14.gun adet olunmasi gerekmiyor mu ayyy inşallah da kirmizilarin gelmez canim ya.
Merhaba arkadaşlar günaydın hepinize..
''8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN HEPİMİZE''
Eki Görüntüle 1013371 kizlar resim eklemeye calisiyorum ben burada yanlismi goruyorum siz gorebiliyormusunuz varmi bisi
[SUP][/SUP]
canım test bozuk sankı
Eki Görüntüle 1013371 kizlar resim eklemeye calisiyorum ben burada yanlismi goruyorum siz gorebiliyormusunuz varmi bisi
canim aslinda benim aklimda hamilelik falan yoktu cunku tarlusal kullandim hasta olmayi bekliyorum gunduz niyetine ruyamda doktor hamilesin betahcg 249 diyor bende diyorumki demek ondan kremsi akintim var ve uykum geliyor diye gece 3 te o heyecanla uyandim sanki gordum gibide cizgiyi guvenemedim ondan eklesim
Merhaba canım ben gördüm kırmızıyı , hastalığımda tuz biber oldu bir haftadır evdeyim yatıyorum
daha vaktimiz var demek ki .... rabbim hayırlı vakitte inşallah bizlere nasip eder..
sen nasılsın ne durumdasın ? beklemedemi?
canım benim kırmızılar geldi ben 2 kere kan testi yaptırdım hem pazar günü hemde çarşamba günü çıkmadı kendi doktorumda hastalığında dolayı
geçikmişsindir dedi antibiyotik e başladık.çok kötü geçirdim hastalığımı ilaçta alamadığım için vücut bitkin yorgun düştü , bayıldım kaşım yarıldı.
çok kötü bir 10 gün geçirdim .... rabbim bununla şükür verilmiş sadakam varmış..... bebiş için bekleyeceğim ilk ilaç tedavimdi 2 ay falan gitmeyi
düşünmüyorum.psikolojim çok kötü bir hal de şu an.... senin inşallah iyi haberlerinizi alırız..
canlar günaydın sabah teest yaptım veeeee kocaman TEK ÇİZGİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
canım benim hamilesin işte tebriklerrrrrr
Tşkler ama hastanede onaylanmadan içime sinmicek anlaşılan... Bu de sancım var yaaa adet sancısı gıbı kaç gündür şimdi yine basladı...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?