infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

canım hayırlı olsun allahın izniyle hamilesin inşallah ben gördüm 2. çizgiyi ama kan ver derim hayırlı olsun tebrik ederim

hayırlı olsun hamissjn cnm daha adetine var ondan silkk cikti giderek koyulasacak o çizgi inş.

inşalllah hamilesindir canımerken olduğu için silik çıkmıştrr hayırlı olsuun

Ayy canlarımmm inşallah yaaa.... Hastaneye gitmeye korkuyorum sanki tılsımı kacıvercekmiş gibi... Kanda negatif çıkma ihtimali var mı bana onu diyinnn :26::26:

Ayy canlarımmm inşallah yaaa.... Hastaneye gitmeye korkuyorum sanki tılsımı kacıvercekmiş gibi... Kanda negatif çıkma ihtimali var mı bana onu diyinnn :26::26:

malesef varr canım ama inşallah hamile çıkaçaksın emin olmak için yaptr canım güzel haberlerini bekliyoruuuz

inşallahta görmezsin kırmızıyı canım benim .bizde tadacağız inşallah dediğin gibi.

Merhaba canım ben gördüm kırmızıyı , hastalığımda tuz biber oldu bir haftadır evdeyim yatıyorum
daha vaktimiz var demek ki .... rabbim hayırlı vakitte inşallah bizlere nasip eder..
sen nasılsın ne durumdasın ? beklemedemi?

canım benim kırmızılar geldi ben 2 kere kan testi yaptırdım hem pazar günü hemde çarşamba günü çıkmadı kendi doktorumda hastalığında dolayı
geçikmişsindir dedi antibiyotik e başladık.çok kötü geçirdim hastalığımı ilaçta alamadığım için vücut bitkin yorgun düştü , bayıldım kaşım yarıldı.
çok kötü bir 10 gün geçirdim .... rabbim bununla şükür verilmiş sadakam varmış..... bebiş için bekleyeceğim ilk ilaç tedavimdi 2 ay falan gitmeyi
düşünmüyorum.psikolojim çok kötü bir hal de şu an.... senin inşallah iyi haberlerinizi alırız..

[SUP][/SUP]

canım test bozuk sankı

Canim aslinda benim aklimda hamilelik falan yoktu cunku tarlusal kullandim hasta olmayi bekliyorum gunduz niyetine ruyamda doktor hamilesin betahcg 249 diyor bende diyorumki demek ondan kremsi akintim var ve uykum geliyor diye gece 3 te o heyecanla uyandim sanki gordum gibide cizgiyi guvenemedim ondan eklesim

anladım canım da sabh bende yaptım tek kırmızı çizği çıktı böyle yanında büyük alan kırmızı olunca bozuk diye biliyorum ilaçta kullandıysan rabbim korusun ya varsa kan verdin mi hiç

günaydın canım.geçmiş olsun dikkat et kendine .banada geldiler kırmızılar kısmet napalım.Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman artık canım benim .sende sıkma kendini herşeyin hayırlısı

Ay inanmıyorum geçmiş olsun canim sen daha kotu olmuşsun bnden.hayirlisii artik zamani gelince olur elbet sikma canini.bnde beklemedeyim bklm artik çok ümitli değilim.görüşürüz yine ins canim hoscakl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…