anladım canım da sabh bende yaptım tek kırmızı çizği çıktı böyle yanında büyük alan kırmızı olunca bozuk diye biliyorum ilaçta kullandıysan rabbim korusun ya varsa kan verdin mi hiç
Ayy canlarımmm inşallah yaaa.... Hastaneye gitmeye korkuyorum sanki tılsımı kacıvercekmiş gibi... Kanda negatif çıkma ihtimali var mı bana onu diyinnn :26::26:
Canim hayirli oosun rabbim tez zamanda bizlerede versiin insallah
elaaaaaaammmmmmmmmm hamileyim yaz artık şurayaaaaaaaaaaa
okadar cok kotuyum kı anlatamm aglıyamyorumda esım evde dun adet oldum btun umıdım umutlarım bttım tukendm kızlar dayanamyorum hamıle grdukce duydukça ben kısırmyım dye hüngür hüngür ağlayasım gelıyo nden ya ndennn nden sorun yokken olmuyo ne acı bır durum allhm dayanamyorum artk kmseyı kıskandgmdan degl cım acıyo yuregm parcalanyo suan yazamyorum ble bnden küçükler hamıle ya dayanamyorum kışlar bttım tukendım cok yprandım smdı bı bnanın ustune çıkıp bağra bağra aglamk ıstyorum
okadar cok kotuyum kı anlatamm aglıyamyorumda esım evde dun adet oldum btun umıdım umutlarım bttım tukendm kızlar dayanamyorum hamıle grdukce duydukça ben kısırmyım dye hüngür hüngür ağlayasım gelıyo nden ya ndennn nden sorun yokken olmuyo ne acı bır durum allhm dayanamyorum artk kmseyı kıskandgmdan degl cım acıyo yuregm parcalanyo suan yazamyorum ble bnden küçükler hamıle ya dayanamyorum kışlar bttım tukendım cok yprandım smdı bı bnanın ustune çıkıp bağra bağra aglamk ıstyorum
kuzum sakin ol naisp degilmis bu ayy lütfennn
Allah'ım bizlere kadın olmayı nasip ettin,Anne olmayı da nasip etttttttt
Dünya kadınlar günü Kutlu Olsun!
sağol canım seninde
aminnnnnn hepimize inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?