infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

aminn secido sen daha yeni evliisin bitanem bu kadar üzme kendini
inşallah bizlerinde hayırlı evlatlrı olacak ben inanıyorummmmmmmm

İnsallah canim ruyada bile okadar gizel duyguydu ki ben onu resmen yasadim rabbim elbet bizide duyacaktir

kan testi yaptır rahatla canım.ama doğrudur stres yapma sen.genelde silik cıkıyor adetten önce
Evet canım haklısın haftaiçi müsait olabilirsem giderim yoksa haftasonun en geç gidip yaptırırım...
Canim hayirli oosun rabbim tez zamanda bizlerede versiin insallah

Aminın canımmmm.... Rabbim hepimizi kavuştursun yavrularımızaa...

Canımm sakin ol.. Seni o kadar iyi anlıyorum kii.. Sakın yanlış anlama asla kıskandırmak moralini bozmak gibi bi niyetim yok..ben de bugüne kadar senin gibi oluyodum hatta daha da kötü diyebilirim.. En samimi arkadaslarımın bile doğumuna gidince kendimi tutamayıp ağlıyorum ve şimdi evlerine gidince bile bebeklerini severken bile gözlerim doluyo... Her adet olduğumda duvarları yumruklamak istiyorum nerdeyse.Sanki ben ömrümün sonuna kadar bu adeti her ay görecekmişim gibi hissediyorum benim yasım normal ama eşim baba olmak için baya geç kaldı diye düşünüyorum çünkü aramızda 10 yaş var... Ayrıca doktor esime varikosel ameliyatı olman gerekiyo dedi ve bana da klomen tedavisi verdi... Ne ameliyat oldu esim ne de ben klomen kullandım... Bu adetimden sonra klomene başlıcaktım.... Ama bak gunü bugunmuş demekki... Kesin değil gerçi ama öyle olduğunu var sayıyorum... Bence sen bu konudan baya uzaklaş kafanı bi rahatlat...

CrystalDoll hamilemisin?

dennizkabugu ******* ******** 7 mart beklemede
hanife4545 ******* ******** 7mart beklemede
yelisss ****** ******** 7 mart beklemede
brsn61 ******* ******** 8 mart beklemede

1.)nrycck25 ***** ***** ilk 1. hamişimizz
2).hayyee ******* **** 2.hamişimizz
3.)Brownim ******* ******* 3. hamişimizz
4.) isyaann ******* ******* 4. hamişimizz
5.)edebineedebine ******* ******* 5. hamisimizz

aaaa haydi 6.hamişimiz sen olllllllllllll

Kız test sonucumun bile resmini çekip gönderdim ya sizee.. Sen niye bakmadın hiççç... O kadar heyecanla sizden cevap bekliyordum oysakiiiii arkadaslar saolsunlar heyecanımı paylaştılar...

Kız test sonucumun bile resmini çekip gönderdim ya sizee.. Sen niye bakmadın hiççç... O kadar heyecanla sizden cevap bekliyordum oysakiiiii arkadaslar saolsunlar heyecanımı paylaştılar...

aaa cnm hic farketmedim haydi güzel haberlerini beklioruzz
bizlere umuttt olllllllllllll,rabbim ol dee olsunnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…