- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
sıcakk sıcakkkkk yaz günü terliyozzz
martta böyleyse,yazın kavrulcazzzzz
tamam bacım baskentime selam olsun
sende benm aklımda ve duamdasın canım benm amin kuzm inş sanada banada herkese nasip olur inş sen naptın tedavi sürecin nedurumda pek sık giremiyorum buaralar malum okulun 2.dönem başladı ders çalışmam lazım
sıcak antalyamada selam olsunne güzel kuzum burası soguk.olsun oranın denizi yeter canım.
aleykum selam,gel denize girelimm
canım Allah zihin acıklıgı versin.ben adet olmadım baktım gebelikte yok duphaston içtim canım adet oldum dün kan verdim.sonucu pazartesi cıkacak ona göre duruma bakacaz kuzum.insallah bütün derslerden gecersin datlım
canım benim ya ben yüzme bilmiyorum ama boyumu gecmeyecek kadar giriyorum.o serinlik ne güzel bişi.deniz cok güzel gercekten.huzur veriyo insana.bol bol gir canım
sağol canım özelden msj attım sana bana cvp yaz kuzu çıkacağım ben
ben sana öğretirim cnm yüzmeyiii
:98::98::98::98::98::129::129::129::129::129::129::122::122::122::122::122::119::119::119::119::119::119:
tamam gülüm aldım msjını arkadasa msj attıgım için 5 dakka beklemem gerekyodum canım burdan yazayım tamam datlım benim.
tamam canım çaktırma durumu daha önceden tanışıyoz gibi konuşurum ben sennle okey kuuzm
hihi keske orda olsam ögretirdin canım.tesekkürler
canım benim ya ben yüzme bilmiyorum ama boyumu gecmeyecek kadar giriyorum.o serinlik ne güzel bişi.deniz cok güzel gercekten.huzur veriyo insana.bol bol gir canım
selam kizlar siz sevine durun p.tese kar firtina geliyo ist gerçi havalar nasil olursa olsun sizin havaniz iyi olsun herkez iyimi doktor işleriniz nasil hamişler nasil her zaman giremiyorum dualarim sizinle ;-)
dennizkabugu ******* ******** 7 mart beklemede
hanife4545 ******* ******** 7mart beklemede
yelisss ****** ******** 7 mart beklemede
brsn61 ******* ******** 8 mart beklemede
kızlar bi haber etseniz durumları
7 nisan cnm dün sinsice geldi kırmızılarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?