infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Kuday cnm hosgeldin aramıza
Yasın kaç? ? Kac yıllık evlisin? Bat nedir

oraya değil beya ist ;-)

Heeee Antalya sandım

afiyet olsun cnm..bende iştah fln kalmadı cnm bişey yemek istemiyor

Sağol cnm
Öle deme bebeğim ya

evet canım korkuyomda birazcık büyüksehirde yasamak zor hertürlüsü var ondan korkuyom tek kalınca.ıspanaklı gül börek yapcam simdi bide brokoli corbası yapcam.aynen kuzum iyiki varsınız

Haklisin valla kimseye güven olmuyor ama sen korkma hic bisey olmaz .Allah yardimcin olsun.ispanakli boregi de cok severim afiyet olsun canimmm.

Kuday cnm hosgeldin aramıza
Yasın kaç? ? Kac yıllık evlisin? Bat nedir

Heeee Antalya sandım

Sağol cnm
Öle deme bebeğim ya

napalımmm kuzumm 3 senedirr hep aynı hüsrann doktorumda bu ay çok umutlu konuşmuştu ama olmadı yıne..vardır elbet bır bıldıgı mevlamın

Hoşgeldin canim aramiza ne guzel oralardan yazman.Allah dualarimizi kabul etsin insallah...

napalımmm kuzumm 3 senedirr hep aynı hüsrann doktorumda bu ay çok umutlu konuşmuştu ama olmadı yıne..vardır elbet bır bıldıgı mevlamın

brsnnnnn ne oluyor öleee hüsran müsran???? pozitif olalım ki bebişlerimiz de bize gelmeye can atsın. :88:

hoşgeldiiin canım ne güzel yerde oturuyorsun imrendimm sana
lütfen bizler dua et

suecimmm hoşgeldın inşallah bebiş gelır kuzumm benım dün geldi kırmızılarr galıba benımde sonum tüp bebek gibi gözüküyorrrr

hayırlısı neyse o olsun canım. sabahtan beri blog blog gezip bu tüp bebek olayını araştırıyorum. eşime takılıyorum tüp baba diye :) sinir oluyo adam ama napiiim

brsnnnnn ne oluyor öleee hüsran müsran???? pozitif olalım ki bebişlerimiz de bize gelmeye can atsın. :88:

pozitiffff olamıyorum hiç kuzum yaa .. sankı hıc o cıft çizgiyi göremiycem..mucize gibi geliyor banaaa

hayırlısı neyse o olsun canım. sabahtan beri blog blog gezip bu tüp bebek olayını araştırıyorum. eşime takılıyorum tüp baba diye :) sinir oluyo adam ama napiiim

hahahaha araştırdınmı yapacağın hastahaneyı cnm daha önce orda yaptıran varmı..inşallah hayırlısı olur cnm ya..her duamda tüp bebeğe gerek kalmadan butun ısteyenlere ver allahım dıye dua edıyorum..çünkü tüp bebek şuan son çare oda olmazsa hepten yıkım

Hoşgeldin tatlım iyilik sağlık sen nasılsın

bende iyi olmya çalışıyorum canım sen nasılsın işte şimdi eşime anlattım bi arkadaşım tüp bebek oldu hamile ikiz hattta maşallah 5 yaşında yeğeni diyormuş teyze şimdi senin bebeğin tüp bebek ya tüp biterse ne olacak çok güldümm yaa

pozitiffff olamıyorum hiç kuzum yaa .. sankı hıc o cıft çizgiyi göremiycem..mucize gibi geliyor banaaa

canım inan bana o kadar kötü hikayeler okudum ki sabahtan beri. kaç deneme yapan var tüp bebekte, aşılamada... biz daha yolun çok başındayız. bunu bi kere daha anladım ve o kadar pişman oldum ki her adet günümde kendimi bu kadar harap ettiğime... napalım allah dermansız dert vermesin. inanıyorum ki bi gün hepimiz burdan yoknazlarımızın geldiğini yazıcaz. ve onlar bizim kabul olmuş dualarımız olacak

beni de ekler misin canım bat 12 mart olmazsa tüp bebek

mrh kızalr nasıılsınızz

suecimmm hoşgeldın inşallah bebiş gelır kuzumm benım dün geldi kırmızılarr galıba benımde sonum tüp bebek gibi gözüküyorrrr

Kızlar ben inanıyorum Allahın izniyle bir gün bizde burdan hamileyimmmmmm diye yazacağız

kesinlikle aynı fikirdeyim canım

merhaba cnm hoş geldin..güldürdün beni sağolasınn

gerçekteen tüp bebek zorrr inşallah sizin gerk kalmaz arkadaşlaar

haklısın cnm..senelerce neelerle uğraşanlar var..rabbime bın şükür verdıgıde vermedıgıde ınanıyorum bızım ıcın hayırlı olanı..inşallah kuzuuuuuuuumm benımmmmmmmmmm ozaman burda bayram havası yasıycazz bızdeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…