infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

kızlar 2 saat kacamak yaptım ben yaylyaa gittim cagla yedim,temiz miss kahwe ictik hava süper yazdan kalma misss

ohhhh ne güzel canım ya ohhhh yarasınne güzel ya burası yagmurlu hava kapalı.

kızlar arada degişiklik yapın esinizle dısarı cıkın sinemaya gidin inanın kafa dagıtyo.dünde biz gondola bindik lunaparka hayatımda yapmadıgım seyler yaptım bagırdım stresimi attım bagıra bagıra.uctum valla.cok iyi olyo mutlaka gidin.

Aglama canim uzulme.Allah sanada nasip etsin .cok cok zor bir durum hepimiz ayni seyleri yasiyoruz maalesef yaşamayan bilemez gercekten.Rabbim bizlerinde yüzünü güldürsün inşallah. ..

amin canım inşallah çok sağol

çok haklısın canım verende allh vermeyende ama insan kaldıramıyır bezen işte

ayyyyy gordum resmı hamılesın kuzucummmmmmm hamılesınnnnnnnnn hayırlı olsunnnn. Ne tedavisi goruyordun canım kacıncı ayı daydın soylesende moral bulsak :d

Bebeğim buradaki bı arkadasa da yazdım... Benım bütün kontrollerim yapılmıştı ne hormonlarda ne de tüplerde herhangi bi sorun yoktur ama bazı aylar yumurtlamam oluyo bazı aylar olmuyordu... 1.5yıldır evliyim ve ilk aydan beri istiyoruz hiç korunmadık... Bayadır folikasit kullanıyorum ... Su süre içinde eşimde de varikosel çıktı doktor direk ameliyat dedi ama degerleri cok düşük değildi başka bi doktora gittik... O ameliyata gerek yok dedi... Bana klomen verdi ama biz tatil sürecinde eşimle ayrı şehirlerde kaldık, baya yoğun çalışmak zorunda kaldı eşim derken hep önümüzdeki ay başlıyım klomen kullanmaya diye hep erteledik... cok akıntım olduğu için sogan kürü yaptım bu ay... Hatta yakı falan almıştım bu ay onu yapacaktım ama inşallah gerek kalmadı ne klomene ne de başka bişeye.... İnşallah gelmiştir bebişimm

bende ilk çağla siftahı yaptım geldim yaylaya gittik kayınpederimle kayınwalidemle harikaydııı

iyiyim çok şükür bi yandan ev temizliyorum bi yandan lak lak yapıyorum :))) eşimde işi gitti bugün malesef toplantı varmış acil tek kaldım

Sen nasılsın şekerimm anniş adayım

9 aylık evliyim canım :)

kız bende 9 aylık evlıyım 9 hazıranda evlendım. şimdi sen bana daha erken degılmı dıcen demı haha benım adetler hep gecıkıyordu ama bebek yoktu bıde kasık agrılarım vardı doktora gıttım daha yenısın bekle dedı agrılar devam edınce yıne gıttım adet gecıkmelerıme baktı bı takıbe alalım senı dedı takıptete yumosların gebelık ıcın yeterlı buyumedıgını gordu klomen verdı ıctım catlatma ıgnemı yaptı ılışki gunu verdı ılışkişyede gırdım beklemedeyım bı tane yumoş buyudu 19 mm oldu gebelık ıcın tıbben hersey olustu ama tabıı rabbım ol derse olacak bakalım bakalım hakkımızda hayırlısı

amin canım inşallah kuzum benm benmde şuan omzunda ağlamaya okadar ihtiyacım varki anlatamam çok sağol desteğin için kuuzm benm bende seni çok seviyorum bacının gülü

kız gelmıştır allahın ıznıyle kıııızzzz ınsallah pozitif o sonuc sen ıcını rahat tuttttt. banada dua et hepımıze dua et. bendede yumurta yeterlı buyukluge ulaşmıyormus klomen kullandım ıgnemı oldum 19 mm bı yumos var tıbben hersey yolunda rabbım ol derse olacak ınsallah bat 18 mart beklıyoz bakalım

evet yaz günü bugün ter atttık antalyadaaa

benimaskpastam burdada kapalı hava yagmurlu ankarada mısın sen yoksa kız

amin canım inşallah kuzum benm benmde şuan omzunda ağlamaya okadar ihtiyacım varki anlatamam çok sağol desteğin için kuuzm benm bende seni çok seviyorum bacının gülü

canımın canı dualarım hep seninle hep duamdasın.insallah o mutluluktan aglayacagımız günlerde gelecek.sende bacının canısın...kardesimsin.Rabbim huzur tatlı bebişler nasip etsin aminnnnn

Rabim dualarımızı duy bizlere hayırlısından evlatlar ver Allah'ımmmm

naptı acabaaa :26:

valla dılegım ıyı sonuc olması . sen topık sahıbısın bacım gunu gelenlere ozelden tek tek mesaj at sor bızıde bılgılendır. bu arada begenılerın gelıyo bana puan alıyormusum ınsallah ıyı bısıydır bu puanlar haha

tatlım girmiyolar,girseler yazıcaklar :26:
mecburen silcem malesefff

canımın canı dualarım hep seninle hep duamdasın.insallah o mutluluktan aglayacagımız günlerde gelecek.sende bacının canısın...kardesimsin.Rabbim huzur tatlı bebişler nasip etsin aminnnnn

sende benm aklımda ve duamdasın canım benm amin kuzm inş sanada banada herkese nasip olur inş sen naptın tedavi sürecin nedurumda pek sık giremiyorum buaralar malum okulun 2.dönem başladı ders çalışmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…