ne kadarlık evlısın canım ?
kızlar 2 saat kacamak yaptım ben yaylyaa gittim cagla yedim,temiz miss kahwe ictik hava süper yazdan kalma misss
Aglama canim uzulme.Allah sanada nasip etsin .cok cok zor bir durum hepimiz ayni seyleri yasiyoruz maalesefyaşamayan bilemez gercekten.Rabbim bizlerinde yüzünü güldürsün inşallah. ..
ahhh canım inan hepimiz aynı durumdayız evlat hasreti ile yanıyoruz bende ilk tedavi oldğumda hemen olur sandım sene geçttiii herkesin hemen oluyor hemde kaç taneee ama çare yok veren de ALLAH VERMİYENDE ALLAH elden ne gelirrr üzülme
ayyyyy gordum resmı hamılesın kuzucummmmmmm hamılesınnnnnnnnn hayırlı olsunnnn. Ne tedavisi goruyordun canım kacıncı ayı daydın soylesende moral bulsak :d
iyiyim çok şükür bi yandan ev temizliyorum bi yandan lak lak yapıyorum :))) eşimde işi gitti bugün malesef toplantı varmış acil tek kaldım
Sen nasılsın şekerimm anniş adayım
9 aylık evliyim canım :)
birsenimden ses cıkmıyo ıkı gundur ınsallah moral bozuklugundan degıl heyecanından unutmustur bızı :d
canım bacım yanında olmayı sana destek olmayı sarılmayı öyle cok isterdimki cünkü seni cok seviyorum.insallah Rabbim sizede cocuk nasip etsin hayırlısı ile.o bebegin uguru sizede gecsin insallah datlım.olacak insallah lütfen ümitsiz olma.Rabbim o gözyaslarını mutluluk gözyaslarına cevirsin insallah.cok seviyorum seni güzel arkadasım.hep duamdasın.inan senin hamişliğinde bende havalara ucacagım hediyemi alıp yollıycam sana insallah.o günleride görmek nasip olsun insallah
kız gelmıştır allahın ıznıyle kıııızzzz ınsallah pozitif o sonuc sen ıcını rahat tuttttt. banada dua et hepımıze dua et. bendede yumurta yeterlı buyukluge ulaşmıyormus klomen kullandım ıgnemı oldum 19 mm bı yumos var tıbben hersey yolunda rabbım ol derse olacak ınsallah bat 18 mart beklıyoz bakalımBebeğim buradaki bı arkadasa da yazdım... Benım bütün kontrollerim yapılmıştı ne hormonlarda ne de tüplerde herhangi bi sorun yoktur ama bazı aylar yumurtlamam oluyo bazı aylar olmuyordu... 1.5yıldır evliyim ve ilk aydan beri istiyoruz hiç korunmadık... Bayadır folikasit kullanıyorum ... Su süre içinde eşimde de varikosel çıktı doktor direk ameliyat dedi ama degerleri cok düşük değildi başka bi doktora gittik... O ameliyata gerek yok dedi... Bana klomen verdi ama biz tatil sürecinde eşimle ayrı şehirlerde kaldık, baya yoğun çalışmak zorunda kaldı eşim derken hep önümüzdeki ay başlıyım klomen kullanmaya diye hep erteledik... cok akıntım olduğu için sogan kürü yaptım bu ay... Hatta yakı falan almıştım bu ay onu yapacaktım ama inşallah gerek kalmadı ne klomene ne de başka bişeye.... İnşallah gelmiştir bebişimm
kızlar 2 saat kacamak yaptım ben yaylyaa gittim cagla yedim,temiz miss kahwe ictik hava süper yazdan kalma misss
ohhhh ne güzel canım ya ohhhh yarasınne güzel ya burası yagmurlu hava kapalı.
kızlar arada degişiklik yapın esinizle dısarı cıkın sinemaya gidin inanın kafa dagıtyo.dünde biz gondola bindik lunaparka hayatımda yapmadıgım seyler yaptım bagırdım stresimi attım bagıra bagıra.uctum valla.cok iyi olyo mutlaka gidin.
ohhhh ne güzel canım ya ohhhh yarasınne güzel ya burası yagmurlu hava kapalı.
kızlar arada degişiklik yapın esinizle dısarı cıkın sinemaya gidin inanın kafa dagıtyo.dünde biz gondola bindik lunaparka hayatımda yapmadıgım seyler yaptım bagırdım stresimi attım bagıra bagıra.uctum valla.cok iyi olyo mutlaka gidin.
amin canım inşallah kuzum benm benmde şuan omzunda ağlamaya okadar ihtiyacım varki anlatamam çok sağol desteğin için kuuzm benm bende seni çok seviyorum bacının gülü
benimaskpastam burdada kapalı hava yagmurlu ankarada mısın sen yoksa kız
evet yaz günü bugün ter atttık antalyadaaa
naptı acabaaa :26:
evet canım ankaradayımhihi
iyi yapmıssınız canım antalyane güzeldir simdiyerimizede gez bacım
valla dılegım ıyı sonuc olması . sen topık sahıbısın bacım gunu gelenlere ozelden tek tek mesaj at sor bızıde bılgılendır.bu arada begenılerın gelıyo bana puan alıyormusum ınsallah ıyı bısıydır bu puanlar haha
canımın canı dualarım hep seninle hep duamdasın.insallah o mutluluktan aglayacagımız günlerde gelecek.sende bacının canısın...kardesimsin.Rabbim huzur tatlı bebişler nasip etsin aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?