infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

merhaba cnm hoş geldin..güldürdün beni sağolasınn

Son düzenleme:
inşallah gerek kalmaz. bekliyorum bu ay. zaten bu da olmazsa sonra tayinimiz çıkacak ve biz doğuya gidicez. maalesef orda yaptırma şansım hiç yok

öyle deme canım Rabbim büyük inşallah ummadğın anda imkan oluurr inşalllah

Hahaha supermis bu ya tup biterse:)))).insallah en kisa zamanda hepimizi bebisleri olur canim benim.

öyle deme canım Rabbim büyük inşallah ummadğın anda imkan oluurr inşalllah

öyle tabi ama ben de çalıştığım için izin almam zor olacak. ve tayinimizin çıkacağı yer böyle bir merkezin olmadığı bi yer olacak canım. çok araştırdık. yoksa bu kadar acele etmez, birkaç ay oluruna bırakırdım

Kizlar misafir geldi :))) görüşürüz kendinize iyi bakin.optm sizi.

tmm canım kolay gelsinn öptmm

Son düzenleme:

anladdııım bitanem inşallah hayrlısı olsun Rabbi tez zamanda nasip etsinnn

kızlar ne yaparsınız bakııım hayırlı aksamlar hepınıze . brsn61 yok muuuuuuu bırsennnnn nerelerdesın canımm

napalımmm kuzumm 3 senedirr hep aynı hüsrann doktorumda bu ay çok umutlu konuşmuştu ama olmadı yıne..vardır elbet bır bıldıgı mevlamın

ahhh canım uzuldum yaaaa (( seni arayıp duruyom sıtede kız merak ettım oldun mu adet kuzum ((

burdayımmm fundammm dün sinsice geldı kırmızılar umutlanmama fırsat bıle kalmadıı

vayyyy canımmm kıyamam yaaaaa kıyamammmmm cok uzuldummmmmm ne yapıcan peki bundan sonrakı asama ne balım (( insan dicek biseyde bulamıyo anasını satııııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…