gerçekteen tüp bebek zorrr inşallah sizin gerk kalmaz arkadaşlaar
inşallah gerek kalmaz. bekliyorum bu ay. zaten bu da olmazsa sonra tayinimiz çıkacak ve biz doğuya gidicez. maalesef orda yaptırma şansım hiç yok
bende iyi olmya çalışıyorum canım sen nasılsın işte şimdi eşime anlattım bi arkadaşım tüp bebek oldu hamile ikiz hattta maşallah 5 yaşında yeğeni diyormuş teyze şimdi senin bebeğin tüp bebek ya tüp biterse ne olacak çok güldümm yaa
Hahaha supermis bu ya tup biterse:)))).insallah en kisa zamanda hepimizi bebisleri olur canim benim.
öyle deme canım Rabbim büyük inşallah ummadğın anda imkan oluurr inşalllah
öyle tabi ama ben de çalıştığım için izin almam zor olacak. ve tayinimizin çıkacağı yer böyle bir merkezin olmadığı bi yer olacak canım. çok araştırdık. yoksa bu kadar acele etmez, birkaç ay oluruna bırakırdım
anladdııım bitanem inşallah hayrlısı olsun Rabbi tez zamanda nasip etsinnn
kızlar ne yaparsınız bakııım hayırlı aksamlar hepınıze . brsn61 yok muuuuuuu bırsennnnn nerelerdesın canımm
yilik canım sen napan bakalım
yemek memek ıste cnm sımdıde mac ıslıyosss yenıyo gsbırsen yokmu yaaaa bat gelmıstı onun haber yokmu yaaaa brsn61 den
kızlar ne yaparsınız bakııım hayırlı aksamlar hepınıze . brsn61 yok muuuuuuu bırsennnnn nerelerdesın canımm
napalımmm kuzumm 3 senedirr hep aynı hüsranndoktorumda bu ay çok umutlu konuşmuştu ama olmadı yıne..vardır elbet bır bıldıgı mevlamın
yemek memek ıste cnm sımdıde mac ıslıyosss yenıyo gsbırsen yokmu yaaaa bat gelmıstı onun haber yokmu yaaaa brsn61 den
burdayımmm fundammmdün sinsice geldı kırmızılar umutlanmama fırsat bıle kalmadıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?