kızlaaaaaarr soğann kürü yapan vardı aramızdaa hangı gun başlanıyor kaç gun yapılıyor bılgılendırırmısınızzz
kızlaaaaaarr soğann kürü yapan vardı aramızdaa hangı gun başlanıyor kaç gun yapılıyor bılgılendırırmısınızzz
canım benide listenize eklermisiniz kısaca kendimden bahsediyim ilaçla adet görüyorum iki senedir tedavi oluyorum ama sonuçlar hep olumsuz şimdi adetimle tekrar iğnelere başlıycam dualarınızdan eksik etmezseniz çok sevinirim ben kutsal topraklarda yaşıyorum eşimin işi gereği mekkede çocuğu olmayan bütün arkadaşlarım hep dualarımdasınız burası belki bana da uğurlu gelir
kızlarrr salı gunu adetımın 14. gunu ıgne oldum ve oldugum gunden berı artarak agrılarım var ınce ınca daha cok sol tarafımda agrı hısseden var mı ben gıbı yada nedenı hakkında fıkrı olan bısıler dermısınız lutfen ???
adet bitiminden 1 hafta sonra yapmıştım canım ben 15 gün
ben hiç denemedim bende yapmak istiyorum
adet bıtımınden bır hafta sonramı başlanıyor kuzum adetlıyken fln degılmıydı ya :44:
tatlımmm gel beraber başlayalımmm :13::13:
hoşgeldinn kudayımmm inşallah süprüzzz yaparrbebişşşş
Kuday cnm hosgeldin aramıza
Yasın kaç? ? Kac yıllık evlisin? Bat nedir
Heeee Antalya sandım
Sağol cnm
Öle deme bebeğim ya
Hoşgeldin canim aramiza ne guzel oralardan yazman.Allah dualarimizi kabul etsin insallah...
hoşgeldiiin canım ne güzel yerde oturuyorsun imrendimm sana
lütfen bizler dua et
Kuday cnm hosgeldin aramıza
Yasın kaç? ? Kac yıllık evlisin? Bat nedir:44:
insallah hamissindir kücük kuzucum
evlilik panosunu yapamadın mı halen
:129::129::129::129::129::129::129::129::129::122::122::122::122::122::122::122: :103::103::103::103::103:
ahh nerde birsoşum yaa inşAllah bu dualı topik uğur olur bizede
herkese çoookk teşekkürler arkadaşlar kusura bakmayın biraz iş yapıyorum arada bakabildimben 27 yaşındayım 3 yıllık evliyim evlendiğimden beri korunmuyorum batım 9 yada 10 mart sonra iğnelere başlıycam dualarınızdan eksik etmeyin benide sizler benim hep dualarımdasınız
inşallahhh kudayımm burası çok güzel bol dualı..inşallah burdada demirbaş kalmayız
kız ben dun yaptımya bacımmmm sadece gorselı secemedım onuda sec dıye bı buton cıkmadı ekranda
insallah hamissindir kücük kuzucum
evlilik panosunu yapamadın mı halen
yaptım ben gorselıde sectım. ne olacak sımdı bunu yapınca ?
insallah cnm ya düşünsene. topiğin sahibi cocuksuz kalcak:26:
yaptım ben gorselıde sectım. ne olacak sımdı bunu yapınca ?
kuzumm en yakın zamanda kalırsın inşallah..allahım en yakın zamanda sana ve bızım gıbı ısteyen butun arkadaşlarımıza nasip etsin..biz kudayla dıger topikten arkadaşız cnm orda herkes hamiş kaldı biz demirbaş kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?