beraberdk tatlm kocısım mutfaga saldırdı acıkmıs yıne ekmek yokk
canm sen hangı sehırdeydn o işlemı nekadara yapıyolar merak ettm
önemli değil tatlım hergün varım ondan dedim evet bu işler çok zor beden çok yıpranıyoor malesefff ama ruhen daha çok yıpratcı
öyle deme bebeğim bizimde olacak inşallah hayırlısı ileeee
aminnn bende istiyorum ondanAma hiç umudum yokkkkkkkkkkkk
beraberdk tatlm kocısım mutfaga saldırdı acıkmıs yıne ekmek yokk
ankarada cnm yarın anlatır zormu kolay mı
Insallah kolay gecer anotomi bacımmmmmm
Bende dr.hastane fobisi oldu
Yakın zamanda gitmek istmeiorum
canm sen hangı sehırdeydn o işlemı nekadara yapıyolar merak ettm
bu saatte yemesin zateeen ekmeeekkk
bende öyleydimmmmmmmmmm hala da öyleym nefret edıyorm doktoro gıtmekten umarım kolay geçer allah yardımcın olsun
canım ben ankarada yım hacettepede yaptryorum üniversite hastanesi ücret yok zaten 2. Tüp bebeği de orda denedim hoca bunu yapalım dedi
3 ay bir fiil haftada 2 gün gittim geldim gına geldiii
Sonuc değse iyiydi cok yıkıldım,üzüldümmm
Allahım yüzüme bak,güldür bizi,doldur göbişlerimizi
bende öyleydimmmmmmmmmm hala da öyleym nefret edıyorm doktoro gıtmekten umarım kolay geçer allah yardımcın olsun
hmm ne guzel ücretsız olması çok ıyı ben histereskopi yaptrdım 1500 tl verdmm
kızlarr napıyorsunuz,nasıl gecti pazarınızz
teşekkürler canım kadının en hasas yeri düşüncesi bile korkutuyor :18::18::18::18:
bende yaptrdım histereskopi canım böyle şeylreri devlette yaptr çok pahalı şok oldum
3 ay bir fiil haftada 2 gün gittim geldim gına geldiii
sonuc değse iyiydi cok yıkıldım,üzüldümmm
Allahım yüzüme bak,güldür bizi,doldur göbişlerimizi
evlendm 3 ay sonra hamıle kaldm dusuj yaptm ve basladm sen dusun artık gerısını ayagmı bırı doktorlardaa
hmm ne guzel ücretsız olması çok ıyı ben histereskopi yaptrdım 1500 tl verdmm
teşekkürler canım kadının en hasas yeri düşüncesi bile korkutuyor :18::18::18::18:
bende yaptrdım histereskopi canım böyle şeylreri devlette yaptr çok pahalı şok oldum
ah canım daha bi ker gitmişsin ben 5 aşılama başlangıçı için başladım iptal oldu bi aşılama yapıldı 2 tüp bebek ve daha zorr yumurta toplama falan vaaarrr
inşallah RABBİM uğraştrmadan nasip eder yüzümüzü güldürürrr
benim evde geçti işle güçle şimdide belim ağriyo valla arada girip kizlara bakiyorum bugün nettede sikinti vardi bir ara hiç giremedim.
ya ben cok cahilim,hitereskopi nedir kızlar?
Hsg 250 tl . Hormon testi 100 tl .. özelde böle cnm :26:
canm burda devlette yapılmıyo yok dedıler ondan yaptrdm unıversıteyıde beklesem en az 6 aya atıyolar
amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
iyi cnm iyi uzan dinlenn birazz
ooff ooff haklısınnn ama şu stres bana arkadaş oldu gitmiyo öteee
mersindeyim canım ben sen ankaradımıyinede çok pahalı haklısın canımm benim tedavim devam ettiği sorun olmadı aslında çok basit bi işlem lokal anesteziile bile yapılıyo sen hangi şehirdesn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?