rahıme kamera ıle bakılıyor canm
evet nette sorun vardı bende bizim nette var zannettim sinir oldum dondu kaldı ekraaan
yinede çok pahalı haklısın canımm benim tedavim devam ettiği sorun olmadı aslında çok basit bi işlem lokal anesteziile bile yapılıyo sen hangi şehirdesn
ya ben cok cahilim,hitereskopi nedir kızlar?
hsg 250 tl . hormon testi 100 tl .. özelde böle cnm :26:
bebeğin yerleşeceği yerde bi sorun var mı diye bakılıyo canııımmm ultrasonun detaylı ve kamerali haliii
Allah sevdiği kullarina bebek vermezmeş.tevekkül et rabbim hayirlisini versin zor ama takdir öyleyse elden birşeyy gelmez canim benim dua et yapacak başka birşeyimiz yok.
mersindeyim canım ben sen ankaradımı
anotomi bana baktımı ki doktor .. hicbir sorun yok gebeliğe engel demişti ama :26: hsg de temiz cıktıı
insallahh bizlere de verir cnm dua edelim boll bollllllllllll
tatlım hsg yapıldımı rahim filmi farklı bu farklı
amiin canim akşam akşam Ağlattin beni
bebeğin yerleşeceği yerde bi sorun var mı diye bakılıyo canııımmm ultrasonun detaylı ve kamerali haliii
canim bak ben sana bir abla tavsiyesinde bulunayim devlet hastanesinde yaptir herşeyini tamam bende hsg mi gideceğim tüp bebek meerkezinin istediği yerde yapptirmiştim.ama ben bütün aşilama tahlil herşeyimi araştirmada yaptirdim.beş aşilamadan sonra rapor verdiler.dişardaa tüp bebeğimi yaptirdim.şimdi 2 hakkim daha var.eğerki kendinden olmuyorsa başla çünkü bazi durumlar hariç herşey yolundaysa bir yili buluyor tatlim.banada herşey normal olur dediler 15
yilim geçti.2 yil olduysa bir evlilik olmuyorsa ihmal etiycen bazen çok basit şeylerden olmuyiio ben hsg mi 2006 da 250ye çektirdim sonuncusuna 750 dediler tüp bebek merkezinin indirimiyle 450 ye çektirdim ben bu filmi tam üç kez çektirdim.sen akilli kizsin kendini üzmek yerine çarelere bak.
hosgeldinn edamm nasılsın bebeğimmmm
canımm ağlamaa nolurrrrrrrrrrrrr
ağlaman için değil,umudumuz artsın diye yüklemiştim özür dilerim
neyse kızlar ben kaçar iyigecelerrrrr dua edin yarın için hepinizi öptüüüüümm kocaman
bize olacak diyorlar memmun olmuyoruz.olmayacak denilenler ne yapsin kürtajdan 25 gün geçti insan dayanamam diyo ama hamd olsun tattim demekki tutuyo diye teselli ediyo kendiini bir şeyi çok isteme sabret seninde olcak hepimide rabbim sevindirecek vakti gelince 2 regl geçirmem lazim daha hiç olmadim.nasip olursa mayista 2 transa gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?