infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

ya ben cok cahilim,hitereskopi nedir kızlar?
hsg 250 tl . hormon testi 100 tl .. özelde böle cnm :26:

bebeğin yerleşeceği yerde bi sorun var mı diye bakılıyo canııımmm ultrasonun detaylı ve kamerali haliii

neyse kızlar ben kaçar iyigecelerrrrr dua edin yarın için hepinizi öptüüüüümm kocaman

bebeğin yerleşeceği yerde bi sorun var mı diye bakılıyo canııımmm ultrasonun detaylı ve kamerali haliii

Allah sevdiği kullarina bebek vermezmeş.tevekkül et rabbim hayirlisini versin zor ama takdir öyleyse elden birşeyy gelmez canim benim dua et yapacak başka birşeyimiz yok.

anotomi bana baktımı ki doktor .. hicbir sorun yok gebeliğe engel demişti ama :26: hsg de temiz cıktıı

insallahh bizlere de verir cnm dua edelim boll bollllllllllll

anotomi bana baktımı ki doktor .. hicbir sorun yok gebeliğe engel demişti ama :26: hsg de temiz cıktıı

insallahh bizlere de verir cnm dua edelim boll bollllllllllll

tatlım hsg yapıldımı rahim filmi farklı bu farklı

tatlım hsg yapıldımı rahim filmi farklı bu farklı

hsg de hicbir problem yok dedi doktor ..
tüplerim acıkmıs,hormonlarım da normal..
eşim 2013 te varikosel ameliyatı olmustu ,
aama suanki durumu onun da normal 20 milyon
doktor gebeliğe engel bisey yok infertilite cagıımızın sorunu dedi bize

kızlar bi arkadaşımında olmuyordu ..
adetleri düzensizdi,eşinde sorun çıkmıştı ..
tam 4 sene sonra bir kızı olduu umut olsun bize ..

Rabbim ol derse olur inanıyoruzz değilmiiii

canim bak ben sana bir abla tavsiyesinde bulunayim devlet hastanesinde yaptir herşeyini tamam bende hsg mi gideceğim tüp bebek meerkezinin istediği yerde yapptirmiştim.ama ben bütün aşilama tahlil herşeyimi araştirmada yaptirdim.beş aşilamadan sonra rapor verdiler.dişardaa tüp bebeğimi yaptirdim.şimdi 2 hakkim daha var.eğerki kendinden olmuyorsa başla çünkü bazi durumlar hariç herşey yolundaysa bir yili buluyor tatlim.banada herşey normal olur dediler 15
yilim geçti.2 yil olduysa bir evlilik olmuyorsa ihmal etiycen bazen çok basit şeylerden olmuyiio ben hsg mi 2006 da 250ye çektirdim sonuncusuna 750 dediler tüp bebek merkezinin indirimiyle 450 ye çektirdim ben bu filmi tam üç kez çektirdim.sen akilli kizsin kendini üzmek yerine çarelere bak.

hsg tüpler açıkmı diye bakılıyor ..
bu da bir çözüm değil ki canım ..
Rabbim ol demeyince olmuyor ..

canımm ağlamaa nolurrrrrrrrrrrrr
ağlaman için değil,umudumuz artsın diye yüklemiştim özür dilerim

bize olacak diyorlar memmun olmuyoruz.olmayacak denilenler ne yapsin kürtajdan 25 gün geçti insan dayanamam diyo ama hamd olsun tattim demekki tutuyo diye teselli ediyo kendiini bir şeyi çok isteme sabret seninde olcak hepimide rabbim sevindirecek vakti gelince 2 regl geçirmem lazim daha hiç olmadim.nasip olursa mayista 2 transa gidicem.

hayırlısıı ile insallah hepimizin olsunnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…