KIZLAR bidiğiniz gibi 1 martta asılama yapıldı o tarıhten beri her gun gogulerım cok fazla sızlıyor acıyor.sıstı buyudu resmen..gonalf 75 doz kullanmıstım yan etkılerı olabılrı mı acaba?aynı durumu yasayan var mı?asılama sonrası tecrubelerınız...hamıle kalanlar siz neler yasamıstınız
canım denemekten vazgecme ilk yapısınmı bu ay 2. ayda fayda edende var
kızlar cörek otunun ögülmüşünü almayın evde kendiniz öğün dısarda öğütülmüşlerde vitaminikacıyomus hemen karıstırılması lazımmıs öğütülünce.ben blendırla ögüttüm karıstırdım hepsini o yazdıgım oranda bi kaba koydum sabah aksam yiyecegim dahayeni yaptım..bide sogan kürü yapacagım adetin 7. günü baslıyosunuz sogan kürünede.poleni daha almadım yarın alacagım canım esimede yedirecegim aksamları birer kasık.bende bal tarcını yediğim zaman bi kasıkta polen yiyecegim.ama netten bakayım bi canım ayrıca yenilişi varmıymıs.bide hergün yemekten önce 2 adet incir yiyecegim bugün itibarıyla baslıyorum hepsine
bide kestane balı olursa iyimiş eger olmazsa süzme cicek balı alın kızlar.benim evde süzme cicek balım vardı ondan yaptım cok kaliteli degil ama arıya gitmesin dedim.insallah fayda eder hepimize canlarım
eşimin ve benim sabah akşam 1 tatlı kaşığı arı sütü ve 2 tatlı kaşığı polen kullanmamazı söyledi.(alıntıdır)bu sekilde yenecekmiş kızlar
Kaynak Linki : http://www.meleklermekani.com/threads/hamile-kalmayi-hizlandiran-bir-yontem.184565/
günaydın birsencm evet bende istanbula yaşıyorum ve çok soğuk.. karla karışık yağmur yağıyor
cnm ben baslıcam yarın bal,tarcın,cörekotuna ...
incir yiyorum cok faydasıı var bencee banaaaa ...
kızlar bildiğiniz dualardan yazar mısınız ben okuyayım tam tevekkül ediyoruz elimizden geleni yaptık şimdi Rabbim 'ol' derse olacak.... eşimle beraber dua okuyoruz lütfen bildiklerinizden yazın.... şimdiden Allah razı olsun... hepiniz dualarımızın içindesiniz...
yok canım. ilk olacak kısmetse
amin canım sagol saf olanı var bulursan bana da haber verır mısın canım fıyatını
anladım canım inşallah hepimize kısmet etsin Allahım.
Kızlar ya ben geldi sandım ama gelen giden yok:26:
Pembemsi birşey görmüştüm acaba hayal mi
Psikoloji m mi bozuldu acaba benim
nasılsınnn ????Kızlar ya ben geldi sandım ama gelen giden yok:26:
Pembemsi birşey görmüştüm acaba hayal mi
Psikoloji m mi bozuldu acaba benim
canm nekadar güzel işte... senden ümitliyim inşallah cnaım güzel haberleriniz bekliyoruz hala :)
nasılsınnn ????neden bu kadar korkuyosun ki? hani hayırlısını istiyordun panik yapma allah hayırlısını versin arkadaşm kendını strese sokma bukadar
Tabi canim yarin falan sorarim yazarim sana
kizlar iyi akşamlar.nasilsiniz moralleriniz nasil?ş karişim neyse bizde yappalim.bal,tarçin,çörekotu muydu?
nasılsınnn ????neden bu kadar korkuyosun ki? hani hayırlısını istiyordun panik yapma allah hayırlısını versin arkadaşm kendını strese sokma bukadar
kizlar iyi akşamlar.nasilsiniz moralleriniz nasil?ş karişim neyse bizde yappalim.bal,tarçin,çörekotu muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?