infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

selam canım ben de puregon kullandım 75'lik. aynı şekilde benimkiler de şişti büyüdü... biz aşılama diye başladık tüp bebeğe döndük şimdi bebeğimin tutunmasını bekliyoruz.. inşallah hayırlı olur tedavilerimiz...

cnm aldım ben malzemelerı şimdi karıştırıp hemen yıycem ama çörek otunu öğütülmüş aldım kapalı pakette hıc açılmamıştı .. hakikide kestane balı aldım bi küçük şişeye 35 verdim inşallah şifaa olurrr

günaydın birsencm evet bende istanbula yaşıyorum ve çok soğuk.. karla karışık yağmur yağıyor

iyi akşamlar tatlım nasılsın..sen yenısın herhalde aramızda daha önce görmemiştim seni ewt baya soğukmuş dışarısı yenı geldım bende eve yarın ıcın kar yagısı bekleniyor...

cnm ben baslıcam yarın bal,tarcın,cörekotuna ...
incir yiyorum cok faydasıı var bencee banaaaa ...

kuzumm geldimi kırmızılarr hadıı bu ay hep bırlıkte bal tarçın çörek otuna başlıyoruzzzzz

Canım bakara 127-129, Saffat 100, enbiya 89-90, Ali İmran 38-39, Meryem 4-6, Furkan 74, araf 189 ayetlerini oku sık sık Meryem süresini oku inşallah sıkıntı olmaz sağ salim ol der Rabbim amin

iyi akşamlar kızlar benimnde bebişim olmuyor 2 yıldır tüplerime falan bakıldı eşiminde kontrolü yapıldı sıkıntı yok ama bebekte yok ne önerirsiniz cevaplarınızı bekliyorum kızlarr :)

Kızlar ya ben geldi sandım ama gelen giden yok:26:
Pembemsi birşey görmüştüm acaba hayal mi
Psikoloji m mi bozuldu acaba benim

Son düzenleme:
iyi akşamlar tatlım nasılsın..sen yenısın herhalde aramızda daha önce görmemiştim seni ewt baya soğukmuş dışarısı yenı geldım bende eve yarın ıcın kar yagısı bekleniyor...

iyiyim tşk ederim evet yeiyim 1 haftadır topiğinizdeyim.. :) inşallah aldıkların şifa olur cnm.. ben İstanbul Anadolu yakasındayım...
kar yağsın yazın susuzluk çekmeyelim canım.. iyi akşamlar

Kızlar ya ben geldi sandım ama gelen giden yok:26:
Pembemsi birşey görmüştüm acaba hayal mi
Psikoloji m mi bozuldu acaba benim
nasılsınnn ???? neden bu kadar korkuyosun ki? hani hayırlısını istiyordun panik yapma allah hayırlısını versin arkadaşm kendını strese sokma bukadar

canm nekadar güzel işte... senden ümitliyim inşallah cnaım güzel haberleriniz bekliyoruz hala :)

nasılsınnn ???? neden bu kadar korkuyosun ki? hani hayırlısını istiyordun panik yapma allah hayırlısını versin arkadaşm kendını strese sokma bukadar

insallah ama ümidim yok,sivilce,bel agrısı arttı iyice..
Sabah yazarım gene geldimi gelmedimi :s hayırlısıı tabiii.
:18:

Her Yere GönLüNü GötüremezSin...
Bazen de GönLüN Gider, Sen GidemezSin...!

"Erkek adamın çevresi çok kadını tek olur..."

kizlar iyi akşamlar.nasilsiniz moralleriniz nasil?ş karişim neyse bizde yappalim.bal,tarçin,çörekotu muydu?

kızlarr napıyorsunuz,nasıl gecti pazarınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…