infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

bizdeeee karadenizliyiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzz benım memleketımde çok güzel ama esescimmmmmmm

oooo cok sevdigim tanıdıklarım,ahbaplarım var karadenizlilerr
ve ben tam bi karadeniz aşığıyım,yağmursu missssssssssssss

dennizkabugu ******* ******** 7 mart beklemede
hanife4545 ******* ******** 7mart beklemede
yelisss ****** ******** 7 mart beklemede
eses07 ******* ******* 9 mart beklemede
feelcrying ******* ******* 9 mart beklemede
hanife81 ******* ******* 9 mart beklemede

dennizkabugu ******* ******** 7 mart beklemede
hanife4545 ******* ******** 7mart beklemede
yelisss ****** ******** 7 mart beklemede
eses07 ******* ******* 9 mart beklemede
feelcrying ******* ******* 9 mart beklemede
hanife81 ******* ******* 9 mart beklemede

ben sabah yazarım eses

Birsen iyiyim canim akşam muhabbete soktun bizi gittin yattin bugünde topikte esess vardi diğer ark kimse yoktu sennasilsin dedim zaten firardalar diye ben evdeydim belim çok ağriyo ne olsun senin nasil gidiyo

oooo cok sevdigim tanıdıklarım,ahbaplarım var karadenizlilerr
ve ben tam bi karadeniz aşığıyım,yağmursu missssssssssssss

türkiyeninn her yeri cennetttt gel yavrum bende senı trabzonda agırlıyım yaylalara çıkalım uzungöl Sümela manastırı yeşilin huzurun teeekkk adresiiiiiiiiiiiii

Hayırlı Akşamlar :) nasılsınız iyimisiniz arkadaşlar

hayırlı aksamlar tatlım hoşgeldın..iyi diyelim ıyı olalım sen nasılsın

Birsen iyiyim canim akşam muhabbete soktun bizi gittin yattin bugünde topikte esess vardi diğer ark kimse yoktu sennasilsin dedim zaten firardalar diye ben evdeydim belim çok ağriyo ne olsun senin nasil gidiyo

ben hep burdayım demi
ama bağımlılık yaptınız anem

kesinlikleee muhtesemm bi yerrrrrrrrrr
ayyy insallahh kısmet bacım sende buyur gell

kocişe haydi trabzna diyom gülüyooo hahahahahyyy

bekledim bıraz senı kuzum baktım sesın çıkmıyor yattın sandım bende yattım meğer yazıyormuşsun okudum aşk hikayenı ttlım yavrumm hayırlı bı bebısle taçlandırsın inşallaaahhh
öğlen buralardaydım akşama doğru eşimle dışarıya çıktık alısverıs merkezınde bıraz alışverış yemek fln yedık..sonra aktara gıdıp çörekotu tarçın bal aldım ılk kaşığımı yedım bileeeeeeeeeeeeeeeeee

Hoşbuldum canimm . . Ohh maşallah muhabbet koyu . Kasiklarimin agrisina uyuyamadim bende

kesinlikleee muhtesemm bi yerrrrrrrrrr
ayyy insallahh kısmet bacım sende buyur gell

kocişe haydi trabzna diyom gülüyooo hahahahahyyy

esesimmm inanırmısınn bendee bugün kocişee alanyaya gıdelım yazın dedimmmmmmm sen önce hamile kaldaa gideriz diyo odaaa pehhh

Hoşbuldum canimm . . Ohh maşallah muhabbet koyu . Kasiklarimin agrisina uyuyamadim bende

gel katıl sende muhabbete kuzum nezamndı senın gunun inşallah bebiştirr kızzzz

Bilmiyorum kimseyede soyleyemiyorum heveslenmesinler diye korkuyorum bisey olacak diye ilacta içermiyorum

gelinn bebeğimmm tatil yapalımm denize girelimm
insallah yaza göbişlerimiz koskocaman olurrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…