- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
bizz akdenizliyizzzzzzzzzzzzzzzzz
ben alanyaya balayina gelmiştim.güzel bu ülkenin neresi kötüki
bizdeeee karadenizliyiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzbenım memleketımde çok güzel ama esescimmmmmmm
Hayırlı Akşamlar :) nasılsınız iyimisiniz arkadaşlar
oooo cok sevdigim tanıdıklarım,ahbaplarım var karadenizlilerr
ve ben tam bi karadeniz aşığıyım,yağmursu missssssssssssss
Hayırlı Akşamlar :) nasılsınız iyimisiniz arkadaşlar
Birsen iyiyim canim akşam muhabbete soktun bizi gittin yattin bugünde topikte esess vardi diğer ark kimse yoktu sennasilsin dedim zaten firardalar diye ben evdeydim belim çok ağriyo ne olsun senin nasil gidiyo
türkiyeninn her yeri cennettttgel yavrum bende senı trabzonda agırlıyım yaylalara çıkalım uzungöl Sümela manastırı yeşilin huzurun teeekkk adresiiiiiiiiiiiii
hayırlı aksamlar tatlım hoşgeldın..iyi diyelim ıyı olalım sen nasılsın
hosgeldin cnm iyi aksamlar
hamdolsun sen nasılsınnn
Hoşbuldum canım bugün biraz rahatsizim kasiklarim cok agriyor mide bulantisi ve siskinlikte cabasi sanki kasiklarima igne batiriyorlar
Birsen iyiyim canim akşam muhabbete soktun bizi gittin yattin bugünde topikte esess vardi diğer ark kimse yoktu sennasilsin dedim zaten firardalar diye ben evdeydim belim çok ağriyo ne olsun senin nasil gidiyo
türkiyeninn her yeri cennettttgel yavrum bende senı trabzonda agırlıyım yaylalara çıkalım uzungöl Sümela manastırı yeşilin huzurun teeekkk adresiiiiiiiiiiiii
hayırlı aksamlar tatlım hoşgeldın..iyi diyelim ıyı olalım sen nasılsın
ayyyy hamile misinnnnnnnnnnn
kesinlikleee muhtesemm bi yerrrrrrrrrr
ayyy insallahh kısmet bacım sende buyur gell
kocişe haydi trabzna diyom gülüyooo hahahahahyyy
Hoşbuldum canimm . . Ohh maşallah muhabbet koyu . Kasiklarimin agrisina uyuyamadim bende
wooowww bğendinmi memleketimi cnm
doğru sölüyosun cennet vatanımmmmmm
Bilmiyorum kimseyede soyleyemiyorum heveslenmesinler diye korkuyorum bisey olacak diye ilacta içermiyorum
Bilmiyorum kimseyede soyleyemiyorum heveslenmesinler diye korkuyorum bisey olacak diye ilacta içermiyorum
esesimmm inanırmısınn bendee bugün kocişee alanyaya gıdelım yazın dedimmmmmmmsen önce hamile kaldaa gideriz diyo odaaa pehhh
gel katıl sende muhabbete kuzumnezamndı senın gunun inşallah bebiştirr kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?