infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

ohhh ıyı yaptın kuzummmmmmmm [/QUOTE]

Ben boşu boşuna demiyorum ağzın bal yedin diye :)) ya negatif cikacak diye korkuyorum . Kendimi yeteneksinizde gibi saniyorum koskocaman bir carpii daattt sesi gibi tövbe tövbe :) doktor bey bizimle degilsin diyecek diye . .

walla sohbet muhabbet keyıflı oluncaaa benımde aklım sizde kalıyor hep

aynen ole canım ben ncelerı gırmeyım canım sıkılıyor kotu hıkayelr okuyunca uzuluyorum dıyordum alıstım cıkamıyom artık :) bebelerımız olunca allahın ıznıyle resımlerını de koyak kızzz

ohhh ıyı yaptın kuzummmmmmmm

Ben boşu boşuna demiyorum ağzın bal yedin diye :)) ya negatif cikacak diye korkuyorum . Kendimi yeteneksinizde gibi saniyorum koskocaman bir carpii daattt sesi gibi tövbe tövbe :) doktor bey bizimle degilsin diyecek diye . .[/QUOTE]

napalımmm kuzum hayattan çarpı yesekte yılmak yokkkkk hem sen daha çok gençsın cnm daha kocaman yıllar var önündee ılerde coluga çocuğa karısıncaa dıycen boşuna onca strese gırmışım

yuhhhhh sen bence bı test yap ustune gormek dıyorlarya oyle olabılır belkı umutlandırmak ıstemem ama inşallah ustune gormussundur cunku az az damla damla geldı dıyorsun

Annemde öyle diyor ben size hamileyken 6-7 ay adet gordum diyor işte hevesleniyorum sonra negatif çıkıyor bidaha yatak dosek yatıyorum uzuntuden

ewt cnm hela o gun gelsın ben ılk aldığım seyden herşeye kadar koycam göstercemmmmmmmmmm ilk işimde o hamıle badılerınden almak olucak onlara çok heves edıyorummmmmmmmmmm

Ben boşu boşuna demiyorum ağzın bal yedin diye :)) ya negatif cikacak diye korkuyorum . Kendimi yeteneksinizde gibi saniyorum koskocaman bir carpii daattt sesi gibi tövbe tövbe :) doktor bey bizimle degilsin diyecek diye . .

napalımmm kuzum hayattan çarpı yesekte yılmak yokkkkk hem sen daha çok gençsın cnm daha kocaman yıllar var önündee ılerde coluga çocuğa karısıncaa dıycen boşuna onca strese gırmışım [/QUOTE]

İnşallah canim ya . .ne bileyim tuaf bi duyguymus bekleme sureci boslukta gibi oluyor insan bi eksiklik . . Sen ne kadarsir bekliyorsun bebisini ?

Annemde öyle diyor ben size hamileyken 6-7 ay adet gordum diyor işte hevesleniyorum sonra negatif çıkıyor bidaha yatak dosek yatıyorum uzuntuden

canım bız yatak dosek yatacak durumda degılız rabbım verdıyse cıkar zaten vermedıyse de zamanı var demekkı. daha yeniyiz bak yıllarca bekleyenler ar hem hamd olsun kendı adıma konusuyum cok buyuk bı sorunumda yok kı senınde yok bıldıgım kadarıyla oyle umutsuzluga kapılıpta rabbımı gucendırme canımbenım. insanların baskısına kapılıp kendını hamıle kalmalıyım dıye de sartlandırma daha yenı evlıyız bız ıllakı vardır bı zamanı rahat ol . yap testı bızede haber ver hadı bakem

ewt cnm öyle hele ılk zamanlar ınsan nsl hevesleniyor ve uzuluyor sımdı alıştım artık ben cnm..3 yıllık evlıyım 2.5 senedir doktorlarda ugrasıyorummm

kızlarrr size doyum olmazzzz kociş yatak odasını kıtlemeden ben gıdeyımmm hepinizi çok sewdimm ii gecelerr görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Sen ne kadar oldu evleneli canim ?

15 yil 16 yaşinda evlendim ben funda bugün pek birşey kaçirmadin gördüğün gibi tezler devam ediyo üşütüp midemiz bulansa hamileyiz regl geç gelse hamileyiz erken gelse hamileyiz ha bide kizlar yeni kür keşfedip başladilar allah vere kaş yaparken goz çikarmasak

bole umutsuzluga kapılıyorum yatak dosek yatıyorum deyıpte yıllardır bekleyen arkadaslarımızı da uzme hem kuzucum (((

ewt cnm hela o gun gelsın ben ılk aldığım seyden herşeye kadar koycam göstercemmmmmmmmmm ilk işimde o hamıle badılerınden almak olucak onlara çok heves edıyorummmmmmmmmmm

kıyamam sana canım benıııııım rabbım yuzumuze baksın ınsallahhhhhhh

Yatak dosek negatif çıktığı icin degil sanki benden kaynaklanıyor cocugun olmaması gibi bakmalari sanki cocugu ben karnima koyuyorum tovbee Ya Rabbim . . Zaten diyorum ben 9 ay böyle hasretsem bebise . . Rabbim burdaki ablalarimin yardimcisi olsun emin ol onlardan bebis haberi alsam kendim hamileyim gibi sevinirim . .

heee gordum canım gordum şimdi gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…