- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
hahahahahah burası hakkaten bagımlılık yapıyor onceden uyanır uyanmaz gebelıgı dusunuyordum son gunlerde uyanır uyanmaz kk yı dusunuyorum
ozamann bebiş o bebişşşşşşşşşkan testı yap sen üstüne gördüysen ıdrarda cıkmaayabılırr
yavrumm gıdıyonmuhakket saat kaç olmuş kociş yatağa almıycak valla iyi gecelerr kuzum yarın ıyı haberler gel
valla al bendende o kadar cnm
valla canım bır ıkı saatte olsa ''acaba bu ay olacakmı bu ay gelecekmı acaba'' dıye dusunmemek cokkkk guzeldı herkes yapsın bence arada degısıklık
walla sohbet muhabbet keyıflı oluncaaa benımde aklım sizde kalıyor hep
ohhh ıyı yaptın kuzummmmmmmm
yuhhhhhsen bence bı test yap ustune gormek dıyorlarya oyle olabılır belkı umutlandırmak ıstemem ama inşallah ustune gormussundur cunku az az damla damla geldı dıyorsun
aynen ole canım ben ncelerı gırmeyım canım sıkılıyor kotu hıkayelr okuyunca uzuluyorum dıyordum alıstım cıkamıyom artık :) bebelerımız olunca allahın ıznıyle resımlerını de koyak kızzz
anaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm hemşommm geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiineresindennn kuzummmmmmmmmmm
Ben boşu boşuna demiyorum ağzın bal yedin diye :)) ya negatif cikacak diye korkuyorum . Kendimi yeteneksinizde gibi saniyorum koskocaman bir carpii daattt sesi gibi tövbe tövbe :) doktor bey bizimle degilsin diyecek diye . .
ben samsundayımmm canımmmya sen nerdesınnn
Annemde öyle diyor ben size hamileyken 6-7 ay adet gordum diyor işte hevesleniyorum sonra negatif çıkıyor bidaha yatak dosek yatıyorum uzuntuden
napalımmm kuzum hayattan çarpı yesekte yılmak yokkkkkhem sen daha çok gençsın cnm daha kocaman yıllar var önündee ılerde coluga çocuğa karısıncaa dıycen boşuna onca strese gırmışım
İnşallah canim ya . .ne bileyim tuaf bi duyguymus bekleme sureci boslukta gibi oluyor insan bi eksiklik . . Sen ne kadarsir bekliyorsun bebisini ?
ben istanbulda yaşıyorum cnm ama trabzonluyummmmmmmmmmmmsamsundan geçiyoruz çok güzeeeeeeeeellllllllllllll
Sen ne kadar oldu evleneli canim ?
Annemde öyle diyor ben size hamileyken 6-7 ay adet gordum diyor işte hevesleniyorum sonra negatif çıkıyor bidaha yatak dosek yatıyorum uzuntuden
ewt cnm hela o gun gelsın ben ılk aldığım seyden herşeye kadar koycam göstercemmmmmmmmmm ilk işimde o hamıle badılerınden almak olucak onlara çok heves edıyorummmmmmmmmmm
bole umutsuzluga kapılıyorum yatak dosek yatıyorum deyıpte yıllardır bekleyen arkadaslarımızı da uzme hem kuzucum(((
funda birşey yazdim yukarda sana gördünmü
canım bız yatak dosek yatacak durumda degılız rabbım verdıyse cıkar zaten vermedıyse de zamanı var demekkı. daha yeniyiz bak yıllarca bekleyenler ar hem hamd olsun kendı adıma konusuyum cok buyuk bı sorunumda yok kı senınde yok bıldıgım kadarıyla oyle umutsuzluga kapılıpta rabbımı gucendırme canımbenım. insanların baskısına kapılıp kendını hamıle kalmalıyım dıye de sartlandırma daha yenı evlıyız bız ıllakı vardır bı zamanı rahat ol . yap testı bızede haber ver hadı bakem
15 yil 16 yaşinda evlendim ben funda bugün pek birşey kaçirmadin gördüğün gibi tezler devam ediyo üşütüp midemiz bulansa hamileyiz regl geç gelse hamileyiz erken gelse hamileyiz ha bide kizlar yeni kür keşfedip başladilar allah vere kaş yaparken goz çikarmasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?