Hosgeldin canım
Kizken vardı ama adet kistiymis adetle duser kızların hepsinde olur demişti doktor:26:
kiz iyice otomatiğe bağladiniz,üşütüp midemiz bulansa hamileyiz.test olsun görmeyince inanmam.diyorumya doktora yapiyoz burda tezimiz bitince kadin doğum uzmani olcaz ama dilerim öyledir acil test yaptirmasi gerek kanamalar iyi olmuyo
brsb sevdim seni cnm kac yasındaydın sen
Bizde seni öptük balummm hadi iyi geceler
allah allah bende baya kullandım ama sıvılce yapmadı..adet zamanı çıkıyor bı tek :26:
iyi gecelerrrr
kiz iyice otomatiğe bağladiniz,üşütüp midemiz bulansa hamileyiz.test olsun görmeyince inanmam.diyorumya doktora yapiyoz burda tezimiz bitince kadin doğum uzmani olcaz ama dilerim öyledir acil test yaptirmasi gerek kanamalar iyi olmuyo
Hosgeldin canım
Sorma tatlım ya doktor hamilesin dese dogurmadan inanmam diyecek durumdayizz
hosbuldukkkkbacım sen bıdaha yap testı adet gunun ne kdar gectı ?
Benim adet günüm gecmedi kuzum 6 gün önce 2 bucuk gün damla damla adet oldum suan felaket kasiklarim ağrıyor
adetıne ne kadar var pekı ?
Ay ne kadar güzel olurr hayali bile süper hadi kizlar hamilelige el ele :)
Yok hayır ben hiç bi ilaç kullanmadim canim
kızlarrrrrrrrrrr sohbetinize doyum yok ..:13:
ooo saat 1 olmuşşş yaaa
sabah görüşürüz hepinizi öpdüm nanakdan
görüşürüzzzz ii gecelerrrrr
Sorma tatlım ya doktor hamilesin dese dogurmadan inanmam diyecek durumdayizz
fundacııkkkkkkk gelmişşşşşşşşşş hoşgelmişşşşşşşşşşohh yarasınn kuzum stres atmak ıyıdırr ıyııııııııııııııııı
bizdeeee karadenizliyiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzbenım memleketımde çok güzel ama esescimmmmmmm
hoşgeldin ohh iyi etmişsin dağitaydin kafani
ayyy bendee çok istiyorum programına gıtmeyı..gidicemm pankart açıcam kk kızlaraa selam olsun diyeeeeeeeeeeeeee:82: :82::82::82::79::79::79::79::81::81::81::81::81:
karadenizliyizz ağaaa bende karadenizliyimmmmm
23 gün var :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?