infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

15 yildir mi bebis bekliyorsun? Rabbim yar ve yardimcin olsun canimmmm

bole umutsuzluga kapılıyorum yatak dosek yatıyorum deyıpte yıllardır bekleyen arkadaslarımızı da uzme hem kuzucum (((

Ama benim kixken her genc kizda olan adetle giden kistim vardi burdaki buyuklerde onu duymus sanki hic çocuğum olmayacakmis gibi konusuyorlar Rabbim en hayırlısını bilen hakkımızda hayırlısı

cokmu baskı yapıyor kayınvalıden falan kocan ne dıyor peki ? senden olsa dahı bebegın olmaması o sorunuda sana veren allah rabbımın verdıgıne ne yapabılırız canım kendını suclu hıssetme kaldıkı ortada bısı yok sorun bıle yok hatta belkı. benım bı tanıdıgımın 3 yıl omamaıs doktorada gıtmemıs korunmamısta 3 yıl sonra kendılıgınden oluvermıs. evlenmek hemen bebek yapmak demek degılkı .

evet canim sen bilmiyon 25 gün önce ilk bebeğimi kürtajla aldilar.yillarca tetavi gördüm beş aşilama bir tüp bebek şimdi iki ay ara verdi doktor sonra yinwransfer yapilcak boyle senin neyin var

Sakın umutsuz olma çünkü müslüman ümidini yitirmex bakma sen benim yatak dosek dediğime teyzeminde olmadi senin gibi simdi boyundan büyük kızı var

Ama benim kixken her genc kizda olan adetle giden kistim vardi burdaki buyuklerde onu duymus sanki hic çocuğum olmayacakmis gibi konusuyorlar Rabbim en hayırlısını bilen hakkımızda hayırlısı

sen daha doktora gıtmedııııın doktor sana kotu bısı demedıııııı tedavı gormuyon bısı yapmıyon bu ne umutsuzluk yaaaa kızıyorum ama bak ınsanların gazına gelıp kendıne bole ezıyet etme canım benım

Esimin agzi var dili yok o sen ol gerisi Allah Kerim diyo :) aslinda gozlerindeki cocuk askini görüyorum . . Bende 2 kayinvalide var kayinvalidem 39-40 yasinda kayinvalidemin kayinvalidesi 61-62 yssinda :)

Sakın umutsuz olma çünkü müslüman ümidini yitirmex bakma sen benim yatak dosek dediğime teyzeminde olmadi senin gibi simdi boyundan büyük kızı var

yok canim ben hep tevekkül ettim şimdide ağlasam ona isyanimdan değil acizim elimden birşey gelmez onds gelene raziyim hayirlisi olsun hepimiz için

Haklısın canim benim kusura bakma bugün fazla duygusalim . .

Esimin agzi var dili yok o sen ol gerisi Allah Kerim diyo :) aslinda gozlerindeki cocuk askini görüyorum . . Bende 2 kayinvalide var kayinvalidem 39-40 yasinda kayinvalidemin kayinvalidesi 61-62 yssinda :)

bak benım esımde ıstıyor bebek bende hıssedıyorum ama bana tek laf etmıyo sagolsun ben senle bebek ıcın evlendım takılıp kalma dıyo . bak eslerımız bole guzelce destek oluyorken bızde stres yapmayalım. rabbım verır ınsallah senınıcın daha umutsuzluga kapılmak ıcın coooooooooook erken. kaynananı kaynananın anasını falan takma kafana bısı derlerse sakayla karısık '' benım kocam benım bebegım sensın allah ne zaman verırse o zamn olur dıyo'' de salla gec anasını satıım .

Ay bu benim.cok hoşuma gitti gece gece kikirdettin beni :)) ohhh ne iyi geldi cok sagol gonlune saglikkk canimm

Haklısın canim benim kusura bakma bugün fazla duygusalim . .

bende senı bı sallıyorum kı kendıne gel dıye daha yolun basındasın allahın ıznıyle kotu bı durumda yok . sorunu olmayan cıftlerın korunmasız beraberlıklerınde gebe kalma ıhtımalı % 25 yanı sorunun yoksa kı yoktur ınsallah hemen oyle ılk ılıskıde gebe kalacakksın dıye bısı yok rabbım bılıyordur zamanını kendını sımdıden bu kadar sıkma

Allah razı olsun yemin ederim cok iyi geldi .. sallayacaksin tabii aaaa buyukler kucukleri sallar hatta sopayi bile eline alirlar

Son düzenleme:
Allah razı olsum yemin edcok iyi geldi .. sallayacaksin tabii aaaa buyukler kucukleri sallar hatta sopayi bile eline alirlar

biz daha yenı evlıyız evlılıgın tadını cıkaraduralım eslerımızde ne guzel destek oluyorlar ktu bısı demıyorlar rabbım hepımızın hakkında hayırlısını versın ınsallah .

biz daha yenı evlıyız evlılıgın tadını cıkaraduralım eslerımızde ne guzel destek oluyorlar ktu bısı demıyorlar rabbım hepımızın hakkında hayırlısını versın ınsallah .

Evet haklısın canım şükür etmeliyiz destekcimuz olarak eslerimiz var Allah ondan razı olsun o ask o hersey o can o bitanee :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…