- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
bende saf arı sutu arıyorummmm bulursan bana da bılgı ver canım . arı dunyasına bır gır netten
canım saf olanı cok pahalı ben sordum kilosu 800 dedi.bende balparmagın bal polen arı sütü karısmını aldım eczaneden.
canım degerlerim progesteron:0,686
lh:13,95
fsh:7,08
daha testesteronla prolaktinde carsamba cıkacak.13 yıl diane içmissin dedi kendi kendine adet olyonmu dedi ben hiç ilacsız adet olmuyorum.pko hipotroit var dedi üniversite hastanesine git dedi hiç hap bile yazmadı direkt oraya git dedi
balımm geldımı senın kırmızılarr yaa daha günüme var dıyordun..napcan cnmbaşlıycanmı şimdi tüp bebeğe..
inşallah cnm benım..sen ne kadarlık evlıydın sorun neydı sızde cnm..bende Avrupa yakasındayım cnm..sormaa yaa yagsında mıkrop kırılsın ortalık hastalıktan gecılmıyr..
disanurcum nbr nslsın tatlım..gezdık bıraz geldık yoruldum tatlım eşim yattı bnde bı sıze bakıyım dedım..ewt fundacık yok aksam arkadaşına gıdıcektı yemeğe daha gelmedı herhalde
yok yok kimse kötü demedi yanlıs anlasılmasın
bekleris efendim her zamannasılsın bacım hosgedin
Canim değerlerin yuksek lh FSH.... Ama Üniv hastanesi fdiye diretmesi saçma demekki alaninda iyi değilmiş... Biran önce ciddi iyi bir doktor bul canim bu değerler düzeltilebilir sanirim...ağlama sakin canim.tip o kadar şeye çözüm buluyorki..ben senin yerinde olsamiyi bir eendokrin hocadina gorunurdum çünkü hormonlar onların dali...
onların hda bırımlerı var kuzum hda 1.9 hda 2.4 vs hda dustukce fıyatıda dusutor. senın sordugun 800 tl olan bı kg falandır bızım alacagımız o kadr cok degıl. arı dunyasına bı gır netten .
iyiyim canm yogun gündü temizlik felan işte ne olsun sen nasılsın ne yapıyosun
ailem geliyo cnm hazırlık,sonra görüsürüz öptmm
onların hda bırımlerı var kuzum hda 1.9 hda 2.4 vs hda dustukce fıyatıda dusutor. senın sordugun 800 tl olan bı kg falandır bızım alacagımız o kadr cok degıl. arı dunyasına bı gır netten .
canım cok sıkkın kızlar kan vermiştim ya adetimin 2 .günü bugün sonucu aldım doktora gittim ultrasonada bakıcam demişti.bana üniversite hastanesine git dedi.neden degrlerimmi kötü dedim yok dedi oraya git dedi kadın bakmadı bile direkt oraya git dedi.canım sıkıldıne yapcam ben nereye gitcem.moralim cok kötü aglıyorum
canım cok sıkkın kızlar kan vermiştim ya adetimin 2 .günü bugün sonucu aldım doktora gittim ultrasonada bakıcam demişti.bana üniversite hastanesine git dedi.neden degrlerimmi kötü dedim yok dedi oraya git dedi kadın bakmadı bile direkt oraya git dedi.canım sıkıldıne yapcam ben nereye gitcem.moralim cok kötü aglıyorum
ben adet oldum kızlar
valla ben de bakindim bulamadim nettwn de istemedim attarcidan aldim bal polen karisimi 12lira gitti gidiyor dada ayni matja var onu aldim
senın aldıgın sadece bal polem kuzucum benım dedıgım arı sutu . pahalı olanda arı sutu zaten . sen nıyetını temız tut şifa olur ınsallah vesılen olur
cnm yanlis yazmisim benim aldigim arisutlu polen karışımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?