infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

canım saf olanı cok pahalı ben sordum kilosu 800 dedi.bende balparmagın bal polen arı sütü karısmını aldım eczaneden.

onların hda bırımlerı var kuzum hda 1.9 hda 2.4 vs hda dustukce fıyatıda dusutor. senın sordugun 800 tl olan bı kg falandır bızım alacagımız o kadr cok degıl. arı dunyasına bı gır netten .

Canim değerlerin yuksek lh FSH.... Ama Üniv hastanesi fdiye diretmesi saçma demekki alaninda iyi değilmiş... Biran önce ciddi iyi bir doktor bul canim bu değerler düzeltilebilir sanirim...ağlama sakin canim.tip o kadar şeye çözüm buluyorki..ben senin yerinde olsamiyi bir eendokrin hocadina gorunurdum çünkü hormonlar onların dali...

birseeeen başladım sayılır. doktora gittim bugün. yarın iğnelere başlıyorum. inşallah meleğim gelir bana

haklısın canım arastırıp bakıcam üniversite hastanesine gideyim bende.üniversitede endokrincide var dediğin gibi kadın dogumcular onlarla birlikte calısıyor.lh ım 20 lerdeydi gene 13 olmus ona sevindim bi.doktora tavsiye üzerine gittim canım iyi bir doktordu niye böle yaptı anlamadım.adetinin kacıncı günü verdin diye bi kac kez sordu 2. dedim niye sordu anlamadım.cok sagol isyancım Allah razı olsun.insallah düzelirsagol gülümmmm

onların hda bırımlerı var kuzum hda 1.9 hda 2.4 vs hda dustukce fıyatıda dusutor. senın sordugun 800 tl olan bı kg falandır bızım alacagımız o kadr cok degıl. arı dunyasına bı gır netten .

haklısın canım kilosu 800 dü.ben simdi bu bal polen karısmını yiyecegim olmazsa diger ay ordan alayım canım bunun içinde 5gr arı sütü varmıs

aranızda menopur iğne kullanan var mı?ben adetın 7.gunu basladım dr 7.gun vurul demıstı.sonra hemsıreyı aradım her gun bır tane vurulcaksın dedı.ama ben hala emin olamıyorum.

valla ben de bakindim bulamadim nettwn de istemedim attarcidan aldim bal polen karisimi 12lira gitti gidiyor dada ayni matja var onu aldim

ağlama yasacmalamis nasil doktor ki seni aydinlatmiyor moralini bozma bence

canım hiç üzülme ne salak bi doktr ya sadece git demiş insan bi açıklma yapar sen iyi bi doktara git bir an önca bence hiçte üzülme hormonlara bakan doktorlar var onada göster sonuçları halledilmiyecek bi problem değil

Selam kızlar beni de listeye ekler misiniz?
Bat 4 Nisan..
Rabbim tez vakitte hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. .

haklısın canım kilosu 800 dü.ben simdi bu bal polen karısmını yiyecegim olmazsa diger ay ordan alayım canım bunun içinde 5gr arı sütü varmıs[/QUOTE]

ne kadar alacaksın gunde canım peki ? inşallah şifa olur vesılen olur :)

valla ben de bakindim bulamadim nettwn de istemedim attarcidan aldim bal polen karisimi 12lira gitti gidiyor dada ayni matja var onu aldim

senın aldıgın sadece bal polem kuzucum benım dedıgım arı sutu . pahalı olanda arı sutu zaten . sen nıyetını temız tut şifa olur ınsallah vesılen olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…