infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

insan yasamayınca bilmiyor bacım ..
bizde de kimsede yok .. babannem 8 cocugu var
kayınpeder 8 kardeş,kayınwalide 7 kardeşş
Allahım birercik bizede ver rabbimmmmmm

OOOO MAŞALLAAHHH SENDE EN 6 OLMASI LAZIM O AİLEYE ANÇAK BİTANEM BUGÜN HABERDE KADIN ÜÇÜZ BEKLİYO DÖRDÜÜÜZZZZ OLUYOOOO

laf vardııır bizde o misal ağlasamda gülsemde eski kırığım aklımda Bizimkide o misalll[/QUOTE]

senın sonuc ne zaman cıkacak bebegım

OOOO MAŞALLAAHHH SENDE EN 6 OLMASI LAZIM O AİLEYE ANÇAK BİTANEM BUGÜN HABERDE KADIN ÜÇÜZ BEKLİYO DÖRDÜÜÜZZZZ OLUYOOOO

yok cnm ya en fazlaa 2 isterdim ama olmadı ki bitane olsa razıyım
eşim 4 erkekler abisi,eşim,ikiziler ikiz olsa benimdeee

Kusura bakmayın arkadaş lar...içinizi kararttim cok özür dilerim. .ama ben güçlü biri degilim...affedin beni ne olurr...herkese iyi aksamlar..hersey gönlünüzce olsun inşallah. Hepinizi cok seviyorumm.

laf vardııır bizde o misal ağlasamda gülsemde eski kırığım aklımda Bizimkide o misalll

senın sonuc ne zaman cıkacak bebegım[/QUOTE]

10 GÜN SONRA TATLIM ZATEN ACELEM YOK HAZİRAN TEMMUZZ GBİ DÜŞÜNÜYORUZ TÜP DENEMESİNİ

ben neden fotoğraf yükleyemiyorum ..
kızlarrr hata veriyor büyükmü kücükmü ne

senın sonuc ne zaman cıkacak bebegım

10 GÜN SONRA TATLIM ZATEN ACELEM YOK HAZİRAN TEMMUZZ GBİ DÜŞÜNÜYORUZ TÜP DENEMESİNİ[/QUOTE]
inşalllllllaaaah hayırlı sonuclar cıkar allahım guel gonlunun guzellıgınce versın ınsallah canım benım

dedemler,babamlar,kardeslerim caya geliomus ben kactım bacım kib görüsürüzz

canım cok sıkkın kızlar kan vermiştim ya adetimin 2 .günü bugün sonucu aldım doktora gittim ultrasonada bakıcam demişti.bana üniversite hastanesine git dedi.neden degrlerimmi kötü dedim yok dedi oraya git dedi kadın bakmadı bile direkt oraya git dedi.canım sıkıldıne yapcam ben nereye gitcem.moralim cok kötüaglıyorum

Yaz bakayim su sonuclarini doktorun sacmalamis bence...aciklamasini yapsin yani neden Üniv hastanesine gönderio..

Yaz bakayim su sonuclarini doktorun sacmalamis bence...aciklamasini yapsin yani neden Üniv hastanesine gönderio..

canım degerlerim progesteron:0,686
lh:13,95
fsh:7,08
daha testesteronla prolaktinde carsamba cıkacak.13 yıl diane içmissin dedi kendi kendine adet olyonmu dedi ben hiç ilacsız adet olmuyorum.pko hipotroit var dedi üniversite hastanesine git dedi hiç hap bile yazmadı direkt oraya git dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…