infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

pırıncımı ısladım tavugumu posetledım hazırlıklaır bıtırdım geldımmmm ıyıkı eve net almısım ıyıkı kk ya uye olmusum ıyıkı bu topıgı bulmusum cok sukur maasallah

oohh missssssssss
bende aynısını diorumm
evet kolay gelsin kızlar ben dün yapmıştııım yemek

anotomi seva nerelerde kayıp?
:26:
hamaratım benim eline sağlık

saol askım tesekkürlerrr

kuzum biz hep yiyoruz zaten bayılırız da avokado

ri sutu polen karisimj aldim yarindan itibaren bal tarçın corek otu karisimi ve arisutu polen karışımı yicem esimede arisutu polen ve keci boynuzu ins.faydasini görürüm. ........[/QUOTE]

canım hepsını bır arada yapmasan ıyı olur bence ters tepmesın allah korusun arı sutunu kac gr aldın kaca aldın nasıl kullanacagını dedı mı aldıgın kısı markası ne ?

senin ebe olduğunu okumuştuum ben 2 senedir çoçuk bakıyorm 2. tüp bebek negatif olunca bıraktıım evlat hasreti ile yanarken çok zooorrr
hele bide çok seviyorsan

Cok iyi anliyorum seni gercektennn....ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNN..ISTER ISTEMEZ BAGLANMISSINDIR ÇOCUĞA...BENDE CUMARTESİ GÖNÜLLÜ AİLE OLDUGUMUZ DURUYU ALDIM AKŞAM GERI BIRAKTIM..4YASINDA BIRBIRIMIZE ALISMAYA CALISIYORUZ..20GUNDE BIR FALAN ALIP GEZDIRIP BIRAKIYORUM GERI SEVGI EVLERİ NE.

[/FONT][/B] [/QUOT
bız dun dırarıda yedıydık canım yemek yoktu onun ıcın bana kalsa bugunde dısarıdan bısıler soyleyıverırdım alamıyom basımı pc den cunku evın temızlıgını zor yaptım haha[/QUOTE]

aynen aynenn buranın içine düştüm bennn öööööö

hemde nasıl öyle kızım olur inşallah 2,5 yaşında şimdi şişa diyo bana çok tatlı ama bıraktıım üzülüyorum gördükçee aa ne güzel durunuz var yaniiii alışır tatlım çoçuklar sevildiğini farkeder hele kızlaar başka sevdiriyo kendini benimki yaramazlık yaptı ya mesala gelir öperdi bilki kesin bişeyyy yapmıışş

ooyy kuzum benimm yaa,bende bebek mağazındayken hem hamişler gelirdii ...
ninikler gelirdi .. kuzular süt kokulu miss lerrr .. şimdi hasretim .. nerden bilirdim ki cocugum olmayacagını

Ne guzel ama biryandanda kötü. Cunku biliyosunki senin degil...BU SINAVIMIZ COK ZORMUS COK AGIRMIS...COK GUCSUZUM TUKENDIM..ADETIM YENI BITTI.BIDAHA OLAYIM TUP BEBEK MERKEZİ ACILDI ARAŞTIRMA HASTANESINE..GIDECEM İNŞALLAH. .ESIM borç cok diye yanasmiyor.ama dayanamıyorum arastirma hastanesinde raporla daha uygun oluyomus ..bir umut benim icin..

ooyy kuzum benimm yaa,bende bebek mağazındayken hem hamişler gelirdii ...
ninikler gelirdi .. kuzular süt kokulu miss lerrr .. şimdi hasretim .. nerden bilirdim ki cocugum olmayacagını

bende hep öyle diyoruuum hiç aklıma gelmezdi evladımın olmayacağı bide ailde de yok böyle bi sorun bu dert nasıl bi dert bilmezddiiikkk

rabbi büyük inşallah olur bitanem yaaa evet raporlu daha uygun oluyo canımmmm

bende hep öyle diyoruuum hiç aklıma gelmezdi evladımın olmayacağı bide ailde de yok böyle bi sorun bu dert nasıl bi dert bilmezddiiikkk

insan yasamayınca bilmiyor bacım ..
bizde de kimsede yok .. babannem 8 cocugu var
kayınpeder 8 kardeş,kayınwalide 7 kardeşş
Allahım birercik bizede ver rabbimmmmmm

"Kadın deyip geçme"
-Karnında dokuz ay bir bebeği.
-Kalbinde sonsuza kadar bir erkeği taşıyabilendir O ! :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…