pırıncımı ısladım tavugumu posetledım hazırlıklaır bıtırdım geldımmmmıyıkı eve net almısım ıyıkı kk ya uye olmusum ıyıkı bu topıgı bulmusum cok sukur maasallah
evet kolay gelsin kızlar ben dün yapmıştııım yemek
hamaratım benim eline sağlık
yazdım balım bende kızartmalara başlıyımm kocş 6 da gelcekgörüşürüz yavrumm hadı bakalım maçtada ıyı olan kazansınn
biz kazanıcazzzzzz hahahahahahahekledım faceden balım
kızlar bi sitede okudum. avakado yedirin eşlerinize... avakadodaki a vitamini sperm başındaki o acrasome adlı kafa yapısını güçlendiriyormuşş.. ama yarısını yedirin birgünde zaten pahalı :) yarım yarım hergün yedirin ama kendi yumurtlaadığınız tarihten önce yedirinki faydası olsun.. sonra siznn yumurtlama gününze kadar enerji olsun inşallah. ben kafayıyiycem bu konuları araştırmaktan yahuuuu
Bunalimdayimmm ne bileyimm.fsh hormonum 52..arastirdim 25 ve ustu menopoz yaziyor...bu durumda tüp bebek yapmak bile mümkün değil dir..yumurta satin alinmasi dogrudur yaziyor heryerde..içim daraliyor eve sigamiyorumm...YARABBIM YARDIM ET NE OLURSUN...KENDIME TAHAMMULUM BILE YOK..
canım üzülme bir yumurta ve bişr sperm ile hamile kalan varr nette yazan herşeye inanama ALLAH'TAN umut kesilmezzzz valla cuma günü hastanede ağladım kan için aşagi indim tabi gözler kıpkırmızı hemşire saolsun ilgilendi çok konuştuuk baya üzülme dedi abisi 8 kere tüp bebek yaptrmışş hep kaç tane embryo oluyomuş amam sonuç hüsran 9.tüp bebek de tek embryo olmuş demiş adam bu son artk olmazsa denemeyeceğimm ve olmuş bunu anlattıgından beri daha iyiyim umut oldu RABBİM ol derse herşey bahaneee
senin ebe olduğunu okumuştuum ben 2 senedir çoçuk bakıyorm 2. tüp bebek negatif olunca bıraktıım evlat hasreti ile yanarken çok zooorrr
hele bide çok seviyorsan
oohh missssssssss
bende aynısını diorumm
anotomi seva nerelerde kayıp?
:26:
saol askım tesekkürlerrr[/QUOT
bız dun dırarıda yedıydık canım yemek yoktu onun ıcın bana kalsa bugunde dısarıdan bısıler soyleyıverırdım alamıyom basımı pc den cunku evın temızlıgını zor yaptım haha
oohh missssssssss
bende aynısını diorumm
evett yaaaa bende merak ettim en zaından 2 güne bir girerdi inşallah hamiledirrrr
oohh missssssssss
bende aynısını diorumm
evett yaaaa bende merak ettim en zaından 2 güne bir girerdi inşallah hamiledirrrr
nerelerdesin sevammm :44::44::44::44:
insallah hamiledirrrrrrrrr
Cok iyi anliyorum seni gercektennn....ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNN..ISTER ISTEMEZ BAGLANMISSINDIR ÇOCUĞA...BENDE CUMARTESİ GÖNÜLLÜ AİLE OLDUGUMUZ DURUYU ALDIM AKŞAM GERI BIRAKTIM..4YASINDA BIRBIRIMIZE ALISMAYA CALISIYORUZ..20GUNDE BIR FALAN ALIP GEZDIRIP BIRAKIYORUM GERI SEVGI EVLERİ NE.
oohh missssssssss
bende aynısını diorumm
saol askım tesekkürlerrr[/QUOT
bız dun dırarıda yedıydık canım yemek yoktu onun ıcın bana kalsa bugunde dısarıdan bısıler soyleyıverırdım alamıyom basımı pc den cunku evın temızlıgını zor yaptım haha
bu pc yüzünden eşim kızıyo kambur olacaksııın diyyeee
hemde nasıl öyle kızım olur inşallah 2,5 yaşında şimdi şişa diyo bana çok tatlı ama bıraktıım üzülüyorum gördükçee aa ne güzel durunuz var yaniiii alışır tatlım çoçuklar sevildiğini farkeder hele kızlaar başka sevdiriyo kendini benimki yaramazlık yaptı ya mesala gelir öperdi bilki kesin bişeyyy yapmıışş
hemde nasıl öyle kızım olur inşallah 2,5 yaşında şimdi şişa diyo bana çok tatlı ama bıraktıım üzülüyorum gördükçee aa ne güzel durunuz var yaniiii alışır tatlım çoçuklar sevildiğini farkeder hele kızlaar başka sevdiriyo kendini benimki yaramazlık yaptı ya mesala gelir öperdi bilki kesin bişeyyy yapmıışş
bu pc yüzünden eşim kızıyo kambur olacaksııın diyyeee
ayyy sorma bacım ben zaten zar zor aldırım eve netı sımdı bıde basından kalkmıyomya bısı demıyoda gıcık gıcık bakıyo hahaha
ooyy kuzum benimm yaa,bende bebek mağazındayken hem hamişler gelirdii ...
ninikler gelirdi .. kuzular süt kokulu miss lerrr .. şimdi hasretim .. nerden bilirdim ki cocugum olmayacagını
bende hep öyle diyoruuum hiç aklıma gelmezdi evladımın olmayacağı bide ailde de yok böyle bi sorun bu dert nasıl bi dert bilmezddiiikkk
ne guzel ama biryandanda kötü. Cunku biliyosunki senin degil...bu sınavımız cok zormus cok agırmıs...cok gucsuzum tukendım..adetım yenı bıttı.bıdaha olayım tup bebek merkezi acıldı araştırma hastanesıne..gıdecem inşallah. .esım borç cok diye yanasmiyor.ama dayanamıyorum arastirma hastanesinde raporla daha uygun oluyomus ..bir umut benim icin..
baglamıssınız yıne drama :d kızacam bak haaaa
bende hep öyle diyoruuum hiç aklıma gelmezdi evladımın olmayacağı bide ailde de yok böyle bi sorun bu dert nasıl bi dert bilmezddiiikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?