ohhh ne mutluu sanaaa tatlımmmkeşke bende annemii görebilsemmm
hoş geldin canım kim elendi yaaaa
bende özele gttim bugun 2 milyar hesap çıkarttı çok fazlaa 2 diş için
herkese merhaba kızlar. . 30 yaşındayım. Anasınıfı öğretmeniyim.
1.5 yıllık evliyim ve 1.5 yıldır bekliyoruz bebeğimizi. Rabbim daha nasip etmedi zamanı var demek ki.
şuanda bi problem yok görünüyor. Klomen tedavisi gördüm iki kez rahim filmi çektirdim. En son aşı yapılacaktı şubat ayında. Erteledik. Mart ayında dinlenme. Nisanda yeniden gidicem doktora. Ya klomene devam ya da aşıya start vericez. Bakalım doktorumla beraber karar vericez. Bende bu ay hayıt hapını deniyorum. Adetlerim stresten bir kaç aydır düzensizleşti. Inşallah işe yarar.
Görelim bakalım mevlam neyler
neylerse güzel eyler..
iyi gecelerrr kızlarrr benn geldımmmmmmmmsurvivora dalmışım kızlarr nasılsınız
haklısın canım bende üniversite hastanesine gidecegim.biraz canım sıkılmıstı gecti gülüm öyle yapayım iyi bi doktor bulacagım
sagol gülüm simdi daha iyiyim üniversite hastanesine gidecegim insallah.
canım benim aldıgımın içindede yüzde 5 var arı sütü.esimede kendimde günde 2 cay kasıgı yedirticem canım.
valla bende şaşırdım bı baktım sen yazmıssın öyle cevap yazdım yoksa yazmazdm
tatlım insanlarda haya,ar mı kalmamıs ben mi tuhafımm :44::44:
halen kadındoguma gitmekten utanıyorum,cekiniorum,aglıorum:18:
bekar bi kız nasıl orasını burasını düşünür hayret ediyorumm
hoşbuldummm tatlımmmEkrem elendiiii
Herkese merhaba kızlar. . 30 yaşındayım. Anasınıfı Öğretmeniyim.
1.5 yıllık evliyim ve 1.5 yıldır bekliyoruz bebeğimizi. Rabbim daha nasip etmedi zamanı var demek ki.
Şuanda bi problem yok görünüyor. Klomen tedavisi gördüm iki kez rahim filmi çektirdim. En son aşı yapılacaktı şubat ayında. Erteledik. Mart ayında dinlenme. Nisanda yeniden gidicem doktora. Ya klomene devam ya da aşıya start vericez. Bakalım doktorumla beraber karar vericez. Bende bu ay hayıt hapını deniyorum. Adetlerim stresten bir kaç aydır düzensizleşti. İnşallah işe yarar.
GÖRELİM BAKALIM MEVLAM NEYLER
NEYLERSE GÜZEL EYLER..
annem 2 tane impilanta 12 milyar ödedi..
öle cnm ya özellere calısıyo benim koca ..
3 milyar bebek için ödedik çöpee ..
aaa noldugit öp barısın dargınlık olmazzzzz
senin annenler trabzondamı ?
HOŞGELDİN canımm kimm elendii ya ben kaçırdım orayıı ?
valla bende şaşırdım bı baktım sen yazmıssın öyle cevap yazdım yoksa yazmazdmsanırım açıp açıp bakıyoooo
ole deme datlım vardır bi hayır.. bnde bi gaziye gidimde bakm ne dicek olmazsa özele yaptırcaz artık
kocan mı dedı akıl var mantık var seker ye daha ıyı dıye. gulup gecseydın canım erkekler pek ınanmıyor oyle seylere sen hatta ona demeden kendın ye gıtsın . afedersın erkekler bu konuda kalas oluyorlar bos yere canını sıkma yatagını da ayırma bence cok gunah kız
aynen öyle oluyo tatlm ben bugun temızlık yaptım ondan gıremedmiyiyim şükür sen nasılsın canım ya alışkanlık oldunuz yatarken bak uyan bak bağimlılık
yok aşkım istanbulda oturuyordu ama kaybettim ben annemiii
sende hoşgeldın cnm ekrem elendi
halen şoktayım edepp yahuu
Hoşbuldum teşeşekkür ederim.Evet bi dönem incir yedim. İyi gelmişti. Şimdi hayıt hapını kullandığım için başka birşey yapmıyorum. Öteki aya inşallah. .sende bizdensin canım hosgeldin
dilerim hayırlı sonuclar alırsın ..
incir yemeni tavsiye ederim adet düzenliyor
Hoşbuldum. Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah. .demekki canım hoşgeldin bizde 10 aydır bekliyoruz inşallahh alllah gönlümüzdeki hayırlısıyla verirrr.AMİİİNNN
mrhb canım hooş geldinnnn
aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?