infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

bende özele gttim bugun 2 milyar hesap çıkarttı çok fazlaa 2 diş için

annem 2 tane impilanta 12 milyar ödedi..
öle cnm ya özellere calısıyo benim koca ..
3 milyar bebek için ödedik çöpee ..

mrhb canım hooş geldinnnn

canım benim aldıgımın içindede yüzde 5 var arı sütü.esimede kendimde günde 2 cay kasıgı yedirticem canım.

yooo ben de yemem esime de onu ye sunu ic diye asla soylemem artık canı cehennemw dememek icin zor tutuyorum kendimi. .

Son düzenleme:

tatlım insanlarda haya,ar mı kalmamıs ben mi tuhafımm :44::44:
halen kadındoguma gitmekten utanıyorum,cekiniorum,aglıorum :18:
bekar bi kız nasıl orasını burasını düşünür hayret ediyorumm
valla bende şaşırdım bı baktım sen yazmıssın öyle cevap yazdım yoksa yazmazdm sanırım açıp açıp bakıyoooo

evet canım kesınlıkle o emsalsın neylerse guzel eyler iş ki biz aciz kullarına serinlik ferahlık versın gerısı boss ınsallah hayırlısı ıle asılamaya gerek kalmadan sonuc alırsın canım

annem 2 tane impilanta 12 milyar ödedi..
öle cnm ya özellere calısıyo benim koca ..
3 milyar bebek için ödedik çöpee ..

ole deme datlım vardır bi hayır.. bnde bi gaziye gidimde bakm ne dicek olmazsa özele yaptırcaz artık

yoo ben dedim bu % 4lugu alacagina seker ye daha iyi dedim aldim yastigimi çıktım odadan..

sende bizdensin canım hosgeldin
dilerim hayırlı sonuclar alırsın ..
incir yemeni tavsiye ederim adet düzenliyor
Hoşbuldum teşeşekkür ederim.Evet bi dönem incir yedim. İyi gelmişti. Şimdi hayıt hapını kullandığım için başka birşey yapmıyorum. Öteki aya inşallah. .

demekki canım hoşgeldin bizde 10 aydır bekliyoruz inşallahh alllah gönlümüzdeki hayırlısıyla verirrr.AMİİİNNN
Hoşbuldum. Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah. .

mrhb canım hooş geldinnnn

Hoşbuldum Teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…