öle cnm ya hayırlısııı bakalım ..
rabbim emekleimizi bosa cıkarmasın bacım ..
halen şoktayım edepp yahuu
yooo ben de yemem esime de onu ye sunu ic diye asla soylemem artık canı cehennemw dememek icin zor tutuyorum kendimi. .
aaa sevndim iyi olmuşşşşş
halen şoktayım edepp yahuu
yok aşkım istanbulda oturuyordu ama kaybettim ben annemiii
ANALAR BAŞKA ALLAH RAHMET EYLESİN CANIM BENİİİM ÜZÜLDÜM AYYY ANACIM KURBAN OLDUĞUM ONSUZ DÜŞÜNEMİYORUUUM
yok aşkım istanbulda oturuyordu ama kaybettim ben annemiii
sende hoşgeldın cnm ekrem elendi
ne oldu cnmmmmmm
boş ver yaaaaaaaaaa amaaann herkezin ayrı bir derdi var işte oda kuşunu dert etmişşhalen şoktayım edepp yahuu
bencede pek bı işe yaramıyordusen hangi takımı tutuyorsun cnm [/
GÖNÜLLÜLER GİBİHEYACANLI OLUYOO BAKIYORUZ HER ZAMANSEN HANGİ TAKIMI TUTUYORSUN
canım noldu ki :26:
küslük olmaz bizde ..
boş ver yaaaaaaaaaa amaaann herkezin ayrı bir derdi var işte oda kuşunu dert etmişşsalla ya ben yeni konu açmak istiyorum açamıyorum nasıl açıyoduk canm:44::44::44:
benimkide yemem etmem dedi ben zorladım biraz gider agzına zorla sokarım bendesinirlisin simdi kuzum ondan yumusayınca oda yer
ari sutu polen al dedim gidip % 4luk oraninda arisutu almis hic almasaydin hep glukoz sonucta bunu yiyecegine seker ye daha makbul dedim oda bakmadim adam iyisi diyince aldim diyo arkasjni okusun ama dimiyani allah insana akil vermis yavv bana diyokj basimiza lokman hekim oldun onu dedi tepem atti zaten aldim yastigi ciktim odadan..
kuzum basın saolsun bilmiodum
ANALAR BAŞKA ALLAH RAHMET EYLESİN CANIM BENİİİM ÜZÜLDÜM AYYY ANACIM KURBAN OLDUĞUM ONSUZ DÜŞÜNEMİYORUUUM
aynen öyle oluyo tatlm ben bugun temızlık yaptım ondan gıremedm
ya edepsizin teki bişey yazmıs onu dedim bosverin
bencede pek bı işe yaramıyordusen hangi takımı tutuyorsun cnm
nee olduu kızz kime şok oldun kim neresini açtııı
olabilir cnm değişirsin takılma lütfen barısın haydi
evet canım kesınlıkle o emsalsın neylerse guzel eyleriş ki biz aciz kullarına serinlik ferahlık versın gerısı boss ınsallah hayırlısı ıle asılamaya gerek kalmadan sonuc alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?