infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

yooo ben de yemem esime de onu ye sunu ic diye asla soylemem artık canı cehennemw dememek icin zor tutuyorum kendimi. .

benimkide yemem etmem dedi ben zorladım biraz gider agzına zorla sokarım bendesinirlisin simdi kuzum ondan yumusayınca oda yer

canım noldu ki :26:
küslük olmaz bizde ..

ari sutu polen al dedim gidip % 4luk oraninda arisutu almis hic almasaydin hep glukoz sonucta bunu yiyecegine seker ye daha makbul dedim oda bakmadim adam iyisi diyince aldim diyo arkasjni okusun ama dimiyani allah insana akil vermis yavv bana diyokj basimiza lokman hekim oldun onu dedi tepem atti zaten aldim yastigi ciktim odadan..

boş ver yaaaaaaaaaa amaaann herkezin ayrı bir derdi var işte oda kuşunu dert etmişş salla ya ben yeni konu açmak istiyorum açamıyorum nasıl açıyoduk canm:44::44::44:

ne insanlar var arkadaşşşş
yazmak istediğin bölüme gir üstte yeni konu aç var cnm

olabilir cnm değişirsin takılma lütfen barısın haydi

kuzum basın saolsun bilmiodum

sağol cnm söylememiştimkii nerden biliceksinnn

ANALAR BAŞKA ALLAH RAHMET EYLESİN CANIM BENİİİM ÜZÜLDÜM AYYY ANACIM KURBAN OLDUĞUM ONSUZ DÜŞÜNEMİYORUUUM

sağol cnm allah razı olsun nisanın 2 de 2 sene olucak ana gibi yar olmazmış bitanem benım birden yok oldu gitti

evet canım kesınlıkle o emsalsın neylerse guzel eyler iş ki biz aciz kullarına serinlik ferahlık versın gerısı boss ınsallah hayırlısı ıle asılamaya gerek kalmadan sonuc alırsın canım

Amin inşallah canım.
Kim ki ellerini açıp hayırlı evlat diliyorsa Rabbinden; Rabbim o duayı boş çevirmesin. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…