yoo ben dedim bu % 4lugu alacagina seker ye daha iyi dedim aldim yastigimi çıktım odadan..
sağol cnm söylememiştimkii nerden biliceksinnn
sağol cnm allah razı olsun nisanın 2 de 2 sene olucakana gibi yar olmazmış bitanem benım birden yok oldu gitti
ya edepsizin teki bişey yazmıs onu dedim bosverin
cennette kavusun insallahhhhhhhhhhhhhh kardesimmmmmmmmmm
Amin inşallah canım.
Kim ki ellerini açıp hayırlı evlat diliyorsa Rabbinden; Rabbim o duayı boş çevirmesin. Amin
aynen tatlımmm
sağol cnm söylememiştimkii nerden biliceksinnn
sağol cnm allah razı olsun nisanın 2 de 2 sene olucakAna gibi yar olmazmış bitanem benım birden yok oldu gitti
her gidiş beklenmedik aslında hep yaşlanınca olacak sanıyruuuz ama bu dünyda önse seni düşünene tek varlık anne aceep bizde rabbimin cenneti ayaklrına serdği annelerden olacak mıyız ah bi anne olsammm bende annem gibi yavrumu sevsem
gereksiz bosver bebemmm
arkandan gelmedıyse hıc sasırmam . aynı ben gıbısın bende sinirlennce alıp yastıgımı cıkıyom ama tınlayan yok
Kızlar aranızda donmuş deneyecek olan varsa topigme bekliyorumm haberiniz olsun beni yanlız bırakmayın bana da dua edinn eses dua edelımmı hep birlikte
arkandan gelmedıyse hıc sasırmam . Aynı ben gıbısın bende sinirlennce alıp yastıgımı cıkıyom ama tınlayan yok :d
ne gelmesi cnm suan horluyor
ebryo donmuş canım tüp bebek yani
hee ben cahilim cnm ya
anlamıom cok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?