infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

sağol cnm söylememiştimkii nerden biliceksinnn

sağol cnm allah razı olsun nisanın 2 de 2 sene olucak ana gibi yar olmazmış bitanem benım birden yok oldu gitti

cennette kavusun insallahhhhhhhhhhhhhh kardesimmmmmmmmmm

Amin inşallah canım.
Kim ki ellerini açıp hayırlı evlat diliyorsa Rabbinden; Rabbim o duayı boş çevirmesin. Amin

amin aminnnnnnnn ana babasına vatanına mılletıne hayırlı aevlatlar.... ınsallah rabbım!!! rahmetın ole buyuk kı aklımızın ermeyecegı kudretınle ol deyıver de bızıde ana yap ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

sağol cnm söylememiştimkii nerden biliceksinnn

sağol cnm allah razı olsun nisanın 2 de 2 sene olucak Ana gibi yar olmazmış bitanem benım birden yok oldu gitti

her gidiş beklenmedik aslında hep yaşlanınca olacak sanıyruuuz ama bu dünyda önse seni düşünene tek varlık anne aceep bizde rabbimin cenneti ayaklrına serdği annelerden olacak mıyız ah bi anne olsammm bende annem gibi yavrumu sevsem

Kızlar aranızda donmuş deneyecek olan varsa topigme bekliyorumm haberiniz olsun beni yanlız bırakmayın bana da dua edinn eses dua edelımmı hep birlikte

insallah olacagızz kuzummmmmm insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ne gelmesi cnm suan horluyor

diyrumya hıc sasırmadım. erkekler boyle be gulum benımkide aynı fazlası var eksıgı yok . ben afedersın bı taraflarımı yırtarım sınırden o ısıgı kapatta uyuyalım hadı canım der guler mısın aglar mısın. gıt yat yatagına anasını satıım sen rahat yatagını nıye degıstırıyon o rahatsıxz olmuyorsa sen hıc olma hem gunaha da gırme bos yere rabbım asi kul olmaktan sakın benı dıye bı dua patlattın mı ohhh rabbım bı ferahlık verir içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…