hayırlısı cnm bizlerle paylas ..
bat ne zmn ekleyeyim senide ..
:112:60 kişilik listemize bir maşallahh
Maşallahhhh 60 tane hamişimiz olacak İnşallahhh
Bat 3 Nisan şekerim
ooo bi sürü cocuk kresi accaz
Canım emodex. Daha yeni başladık ilaca..
Rica ederim canım. Evet fiyatı 129 tl. Baya zor bulduk ilacı. Inşallah şifa olur..
kan sulandırıcı ile düşüğe çare bulan çok kişi duydum etrafta inşallah yenersin kaderin hepimiz kucaklarız bebeleri. Umudunu yüksek tut
nasip olursa kaç tane istiyorsun bebiş? yani hayalinde hep kaç tane var?
inşallah canım bu aydan ümitliyim eğer olmazsa önümüzdeki ay aşılamaya geçilecek..
ben ikiz olsun istiyorum
sen 12 tane falan yap yasın genc
hehehe :))) 12 taneye can mı dayanır :) doğur doğur bitmezoyy onları yerim ben
misafirlerim gelmek üzere anaamm daha sofrayı kuracağım dloo dlooo eşimde gelmedi yardım ederdi bana
bende hazırlamadım daha cnm ..
sen kimi çağırdın neler yaptın bakem
yaptım işte ALLAH ne verdiyse hamişler var şimcik canları çeker .
İnşallah bi akşam bana yemeğe beklerim hepinizi
Eşimin kuzenleri gelecek :)
hayırlı haberlerini bekliyoruz bacımmmmmm
kac paraya mal oluyo tüp bebek,ben cok korkuyorum tüp bebekten yaa :18::18::18:
kacıncı denemeniz cnm esinin sperm degerleri nedir?cok sordum ama ilerde basıma gelirse die
canı çeken gelirdi cnm neyse tmm
haydi sen işine bak o zmn bende cıkcam birazdan
Her zaman beklerim balımm hadi öptüm sizi ALLAH a emanet olun hoş bakın zatınıza vesselam . . .
canım ben 4 yıllık evliyim. eşimin sperm değerleri de gayet iyi. ilk denememiz olacak. sebepsiz infertilite var bizde. yani her şey normal ama olmuyor. inşallah başına gelmez de kendiliğinden alırsın bebeğini kucağına. 3500 tl işlem ücreti veriyoruz. ilaçlar ve test ücretleri hariç canım
ilk iğnemi eşimin meraklı bakışlarıyla ve büyük bi sakinlikle yaptım az önce. eşim şok oldu. bu kadar sakin olabileceğimi beklemiyomuştakddir ettim seni deyipduruyo son 10 dakikadır bebeğimiz olsun ona da anlatıcam bu cesaretini diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?