infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

tedavin hayırlı olsun canımmm korkma benimde eşim vururdu iğneleri baktım olmuyo kendm daha iyi vuruyorm acımıyo da
inşallah güzel haberlerini alırııızz

masallah topiğimiz bazı arkadaslara uğur getrmıs ne guzeelllllll darısıı bızedeeeee

merhaba kıslarr 2 gündür giremiyorum buraya soğan kürüne başladım bugün 2.günüm aynı zamanda hergün sabah 2 tane kuru incir ve 10-12 tane badem tüketiyorum..Nasılsınız görüşmeyeli yeni hamişimiz varmı?

sağolasın güzelim inşallah tutar bir umut bekliyoruz işte ayın 19'unda belli olacak inşallah

hakkındaa hayırlısı olsun cnmm

corba yapıver kadıncagıza kız
tm bebem burdayız bizler

yemekleri yapmıştı gittiğimde bi gün önce yapmıştım cnm

kız gece baya takılıyon sabahta kalkmak bılmıyon senı senı şaka bı yana 3 gundur bende 12 de uyanıyorum havada kapalı tam uyku havası oluyor ewtt aşkımm ben senın nikahını izlemişim gelmiş kadar oldummm

hee sıcak bı corba yapıver yazık ıstanbul da pek sogukmus şifayı kapmıs teyze heralde gecmıs olsun canım

sağol tatlımm

aşkım ben aşılamadan önce tüp bebek merkezıne gıtmıstım orda aret amcam bana vermıstı hepsını onları yaptırdık çok şükür bidaha yaptırmaya gerek olmaz herhalde..hmm baya yüksek vermiş iğnenin dozunu hadı bakalım bol kalıtelı yumoşlar olsun inşallah..gittiğin yer embrıo donduruyormu cnm dondurmayı ıhmal etme bence her olasılığa karşılık..benım ıcın en can alıcı yer yumurta toplama :18: özellikle onu ıstıyorum senden detaylı cnm..allahım ınsallah emeklerının karşılığını versin sana cnm benım

nabeerrr kızlar yemeği koyduuum ocağa :104::104: hemen koştuuum sizeeee

merhaba anatomicimmmm bende geldim ama kimseciklerr yokkkkkkkkk

herkese iyi akşamlar.bugün dr gittim yumurta ölçümüm yapıldı.yarın akşam catlatma ıgnesını olucam.cuma günü de aşılamam yapılacak.biraz stres var.sizde durumlar ne?

kızlar iyi akşamlarrr

bugün ultrasonum vardı.sağda 3 solda 2 toplam 5 yumoş 10 ve üstü.doktor yumurtan baya fazla ama 10u geçen 5 tane dedi bunların büyümesini bekliyoruz dedi.5 gün 75ml gonalf kullanmıştım.cumaya kadar 75ml devam dedi.ctesi tekrar ultrasonum var.çatlatma iğnesinden önce farklı bir tane daha iğne vereceğim dedi ama ismini yine sormadım.yumoşlar ctesiye 17-18 olurlar dedi.aşılama ile ilgili konuşmadık ama haftaiçi olacağından bu ay aşılama düşünmüyorum.doğal yolla olacaksa olsun.benden haberler böyle

Hep dualarımdasiniz kardeslerimmm...sizde bana dua edin ne olir..eses 13.meryem suresini okudum.14 degilmis.yanlis yazmisimm:)

Anladım kuzum:13:

nabeerrr kızlar yemeği koyduuum ocağa :104::104: hemen koştuuum sizeeee

Hosgeldin balım nasılsın

masallah topiğimiz
bazı arkadaslara uğur getrmıs ne guzeelllllll darısıı bızedeeeee

Evet kuzummm kalabalık olduk

Insallahhh hayırlı sonuclar ile gel cnm

kız gece baya takılıyon sabahta kalkmak bılmıyon senı senı şaka bı yana 3 gundur bende 12 de uyanıyorum havada kapalı tam uyku havası oluyor ewtt aşkımm ben senın nikahını izlemişim gelmiş kadar oldummm 16:

merhaba anatomicimmmm bende geldim ama kimseciklerr yokkkkkkkkk [/QUOTE]

evet bırsencım gece yat yatmaz sabah kalk kalkmazlardanım ben rahmetlı babam ole derdı bana hehee. begendın mı nıkahımızı barı kuzusum

eeee sımdıde kımse yok sıfaaaaa nerdesın kuzu?

Son düzenleme:
[/QUOTE]

Bana mı yazdın
Bende sabah kalkasım gelmiyooo

merhaba anatomicimmmm bende geldim ama kimseciklerr yokkkkkkkkk [/QUOTE]

Bana mı yazdın
Bende sabah kalkasım gelmiyooo[/QUOTE]

evet esesım sorma kımseye de dıyemıyom oglenlere kadr yatıyom dıye. ayıplıcak mıllet

merhaba anatomicimmmm bende geldim ama kimseciklerr yokkkkkkkkk

Bana mı yazdın
Bende sabah kalkasım gelmiyooo[/QUOTE]

evet esesım sorma kımseye de dıyemıyom oglenlere kadr yatıyom dıye. ayıplıcak mıllet [/QUOTE]

Ayy fundacım salla yahu, kime ne bizden
Uyuyalım haydiii Hahahaha

o kısıma kadar gelince onu da anlatırım. maalesef ben dondurmayacağım canım. bu sene tayinimiz var. allah bilir nerde alıcaz soluğu. nerde buluşcam bi daha. imkansız

Allahımm bizlere de anne olmak nasip olsun

evet bırsencım gece yat yatmaz sabah kalk kalkmazlardanım ben rahmetlı babam ole derdı bana hehee. begendın mı nıkahımızı barı kuzusum

eeee sımdıde kımse yok sıfaaaaa nerdesın kuzu?[/QUOTE]

geldimmmm canımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…