canooo'mmm sen benden 14 gün öncemi evlendin
canım ben 4 yıllık evliyim. eşimin sperm değerleri de gayet iyi. ilk denememiz olacak. sebepsiz infertilite var bizde. yani her şey normal ama olmuyor. inşallah başına gelmez de kendiliğinden alırsın bebeğini kucağına. 3500 tl işlem ücreti veriyoruz. ilaçlar ve test ücretleri hariç canım
ilk iğnemi eşimin meraklı bakışlarıyla ve büyük bi sakinlikle yaptım az önce. eşim şok oldu. bu kadar sakin olabileceğimi beklemiyomuştakddir ettim seni deyipduruyo son 10 dakikadır bebeğimiz olsun ona da anlatıcam bu cesaretini diyo
bizlerede dua et bacımmmmmmmmmmmmmmmm
Allah kabul etsin canımmmmmmmmmmmmmmm
sağolasın güzelim inşallah tutar bir umut bekliyoruz işte ayın 19'unda belli olacak inşallah
corba yapıver kadıncagıza kız
tm bebem burdayız bizler
sorma bırseeeen dun calısma yaptıydık bız uzerınıze afıyet gece bacaklarımı dıkerken uymus kalmısım sabah bı baktımkı sular yok muamaanııın bu halde hıc bıseye elımı surmeyım dedım gerı yattım oglen 1 dı uyandıgım neysekı sular gelmıste... haha evı toparla yemek yap derken bu saatte gelebıldım . sen benım nıkahımı mı ızledın kuzucummmm
hee sıcak bı corba yapıver yazık ıstanbul da pek sogukmus şifayı kapmıs teyze heralde gecmıs olsun canım
paylaşmaz olur muyum hiç. 9 mart pazar adet oldum. 10 mart (yani dün) doktora gittim. muayene etti. kan testi verdi. her şeyimize bakıldı tahlillerde. rubella, sarılık bana da eşime de tüm kan testleri yapıldı. hormon bakıldı. 225 doz gonal f verdi. bi de rulid diye bi antibiyotik. içinde 7 tane oluyo. hem ben hem eşim 1 hafta kullanacakmışız. bugün saat 6da ilk iğnem yapılacak 225 doz göbekten. folbiol kullanmaya da devam et dedi. 15 mart cumartesi de kontrole çağırdı. yine muayene olup kan verecekmişim. bundan sonraki süreçleri de gün gün yazıcam kızlar. böyle de açık açık tarihleri yazıyorum. ben çok araştırdım pek bulamadım böyle tarihlerle yapılışını. inşallah faydam olur birilerine
nabeerrr kızlar yemeği koyduuum ocağa :104::104: hemen koştuuum sizeeee
Hep dualarımdasiniz kardeslerimmm...sizde bana dua edin ne olir..eses 13.meryem suresini okudum.14 degilmis.yanlis yazmisimm:)
nabeerrr kızlar yemeği koyduuum ocağa :104::104: hemen koştuuum sizeeee
masallah topiğimiz
bazı arkadaslara uğur getrmıs ne guzeellllllldarısıı bızedeeeee
hakkındaa hayırlısı olsun cnmm
yemekleri yapmıştı gittiğimde bi gün önce yapmıştım cnm
kız gece baya takılıyon sabahta kalkmak bılmıyon senı senı şaka bı yana 3 gundur bende 12 de uyanıyorum havada kapalı tam uyku havası oluyor ewtt aşkımm ben senın nikahını izlemişim gelmiş kadar oldummm
sağol tatlımm
Ohhh Birsen hamarat benimm kuzummm
aşkım ben aşılamadan önce tüp bebek merkezıne gıtmıstım orda aret amcam bana vermıstı hepsını onları yaptırdık çok şükür bidaha yaptırmaya gerek olmaz herhalde..hmm baya yüksek vermiş iğnenin dozunu hadı bakalım bol kalıtelı yumoşlar olsun inşallah..gittiğin yer embrıo donduruyormu cnm dondurmayı ıhmal etme bence her olasılığa karşılık..benım ıcın en can alıcı yer yumurta toplama :18: özellikle onu ıstıyorum senden detaylı cnm..allahım ınsallah emeklerının karşılığını versin sana cnm benım
merhaba anatomicimmmm bende geldim ama kimseciklerr yokkkkkkkkk
[/QUOTE]kız gece baya takılıyon sabahta kalkmak bılmıyon senı senı şaka bı yana 3 gundur bende 12 de uyanıyorum havada kapalı tam uyku havası oluyor ewtt aşkımm ben senın nikahını izlemişim gelmiş kadar oldummm 16:
hakkındaa hayırlısı olsun cnmm
yemekleri yapmıştı gittiğimde bi gün önce yapmıştım cnm
kız gece baya takılıyon sabahta kalkmak bılmıyon senı senı şaka bı yana 3 gundur bende 12 de uyanıyorum havada kapalı tam uyku havası oluyor ewtt aşkımm ben senın nikahını izlemişim gelmiş kadar oldummm
sağol tatlımm
aşkım ben aşılamadan önce tüp bebek merkezıne gıtmıstım orda aret amcam bana vermıstı hepsını onları yaptırdık çok şükür bidaha yaptırmaya gerek olmaz herhalde..hmm baya yüksek vermiş iğnenin dozunu hadı bakalım bol kalıtelı yumoşlar olsun inşallah..gittiğin yer embrıo donduruyormu cnm dondurmayı ıhmal etme bence her olasılığa karşılık..benım ıcın en can alıcı yer yumurta toplama :18: özellikle onu ıstıyorum senden detaylı cnm..allahım ınsallah emeklerının karşılığını versin sana cnm benım
kız gece baya takılıyon sabahta kalkmak bılmıyon senı senı şaka bı yana 3 gundur bende 12 de uyanıyorum havada kapalı tam uyku havası oluyor ewtt aşkımm ben senın nikahını izlemişim gelmiş kadar oldummm 16:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?