cnm hadı hayırlısı olsun inşallah..çok yakınsın bebişe kız dualarım senın ıcın olucak cnm..her ayrıntıyı paylaş bızımle bende mayıs gıbı düşünüyorum tüp bebek yaptırmyı hemde çok korkuyorum :18::18::18:
hadi yaaa Rabbim mutlu huzurlu etsin inşallah hayırlısıyla ben bayadır giremediğim için uzak kaldım konuya okuyamadımda geçmişi
haklısın bebegim,ben cok korkuyorumüzülüyorum napalım nasip olunca olsun bebeklerimizz
canım biz bi ara okuduk .. okuyalım dersen okuyalım ama ben müsait degilim suanda
ooo süperr haydi bismillah hayırlı haberlerini bekliorum
cnm simdiki batını yazaım o zmn 10 nisanmı?
insallah cnm ya olsun katıl bize yeterli
yalnız seva da kayıp 3 gündür girmiyo nerde acaba merak ettim,msj kutusu da dolu atılmıyoo:44:
öyle canımm ben Rabbime sığınıyorum ondan gelen herşey hoştur bizim için biz istemesini iyi bilirsek oda inşallah verir en kısa zamanda bebişlerimizi
valla bilmiyorum ki. vücudumun iğnelere vereceği tepkiye göre değişebilirmiş. transfer günü haber veririm test günümü. dualarınıza ihtiyacım var kızlar. beni de unutmayın.
bilmiyorum canım bende şimndi onu soracaktım sana sen benden önce davrandın vardır demekki bir işi hayırlı haberlerle dönsün inşallah özlemişim burayı yaa
10 AYLIK evliyim ama 29 yaşındayımm eşimde 38 celalettin hoca tavsiye etti ersel metiyi eşim iğneleri vuruluyo ve ekstradanda bitkisel ilaçlarr üzülüyorumda biir süürü ilaçç umarım boşa gitmez çabalarımız
bende senii özledim cnmmmmmmm
insallah güzel haberlerle gelir sevamm
o da iyi bir kız cok sevdim herkesi ya
Canım emodex. Daha yeni başladık ilaca..hangi ilacı verdi canımm
Rica ederim canım. Evet fiyatı 129 tl. Baya zor bulduk ilacı. Inşallah şifa olur..ayyy canım benim çook sağol.. çook morel verdin bana. burada tanımadığımız insanlar olarak nekadar güzel motive ediyoruz birbirimizi. inanın belki en yakın dostumuz bile bizi bukadar ciddiye almaz buradaki kadar.. gerçekten hepinizin allah gönlüne gör eversin.. Sanada en yakın zamanda nasip etsin canım..
(birde o emodex kapsul 129 tl olan değilmi doktor proxeed de kullanablirsin demiştide biz almadık bu daha iyi olabilir.. doktora sorup alacağım hemen..
çok sağol sevgiler
[SUB][/SUB]
inşallah canım yaa 3 yıldır bekliyorum tatlım... sen ne durumdasın sen biraz bahset kendini
evet canım yaaa aynen bende çok sevdim sorunlar paylaşılarak azalırmış burda onu yaşıyoruz güzel haberler duyunca burdan bizlerde umutlanıyoruz ...
Aha tuttu yine benim mide bulantıları nasıl açım ama yemek yiyemiyorum tövbe bismillah :44::44::26:
evett istanbl eşimde azosperm dedi hipogonadizm hastasıymışş yeni evliyiz evet ama işte soru işaretlerii acaba olurmu olmazmıı bakalım mevla neyi gösterir doktor sabır dede ama işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?